Scudo Sports

Avcılar

@bisikletle

ben avcılar ambarlıda oturuyorum adım serkan.calısıyorum ama izinli gunlerimde takılalım akadaslar.kaybettigim kondisyonu kazanmak istiyorum aynı zamanda.bulusup gezmek isteyen arkadaslar ozelden mesaj atsınlar lutfen.

Scudo
@ÇAMUR

buyukcekmecede yazlık var gordugum kadarıyla hiç prof. bisikletci yok :S neresındensın

bnde avcılar gümüşpalada oturuorum yaş 17:D:Dbuluşsak iyi olur ewt:D

bn avcılarda oturuorum gümüşpalada avcılar fln warsa buralarda gelsin buluşalım gezelim ya:D

merhaba arkadaşlar :)

ben de avcılardayım.ben bisiklet almaya niyelendim ve nette bu siteye rastladım.yapabilir miyim bilmiyorum ama turlara katılmak isterim ( çabuk yorulur muyum bilmiyorum :) bisiklete binmeyeli uzun zaman oldu ) sanırım tura katılabilmek için kondisyonun iyi olması lazım....neysseee önce işe bisiklet almakla başlamalıyım.bana önerebileceğiniz çok da pahalı olmayacak bişeyler önerebilir misiniz?

@bisikletle

Selam "bisikletle"; düşüncen çok güzel bence de. Ben Avcılar'da oturmuyorum ancak; Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesinde öğrenciyim. Ve uzun zamandır bisiklet kullanıyorum, yaz gelmeden eski kondisyonumu kazanmam lazım, isterseniz tanışıp beraber pedal çevirebiliriz...

Mrb ArkadaŞlar
Ben Normalde Scuba Ile Ilgileniyordum
Nette Foruma Girince Merak Sardi
Belkide Eski Bisiklet Merakim DepreŞti
Yeni Bir Bisiklette Tekrar Baslamak Istiyorum
Uzun Yol Dusunuyorum Ne TÜr Bisiklet Tavsiye Edersiniz
Saygilarimla,

@dunyaikincisi

avcılar kampüsü bisiklet kullanmak için çok müsait bence belki zamanla ufak bile gelebilir ama üniversitenin alanının çok büyük olduğu biliniyor belki zamanla üniversitede bisiklet toplulukları oluşur ve hızla geçen arabalar belki yavaş gitmeyi öğrenirler aynı yerde bisiklet kullanılması, bisikletle dolaşılması çok hoş olur :)

Mrb ArkadaŞlar Ben De Avcilar DenizkÖŞkler Deyim
Bİ Organizasyon Yapalim Iyi Olur 8 Senedir Kullanmadim Bisikletimi Ama Benim Icin Tekrar Baslangic Olur

@borab

merhaba ben Kerem haliç civarında oturuyorum haliç pedal grubundanım fakat esenyurta yeni eczane açtık ve buradan kendime ev kiraladım hafta içi akşamları pedallamak istiyorum .benimle pedallamak istiyen olursa lütfen yazsın

Bora beni belki tanıcaktır 10 kasımda turlamıştık galiba emre tanıştırmıştı bizi

şu işi pazar sabahı 7,00 da başlatsak nasıl olur..9,00 geç değilmi?

Biz ( hala 3 kisiyiz...) bu aksam toplanıyoruz B.duzu Migros'un Migros giris kapısında ama sizlerden ses cıkmadı arkadaslar....Goruyorum burda bi suru kisi var ama hicbiri bizim geziye katılmak istemiyo ...Yoksa performans ile ilgili bi problemmi var bizde ...:(:)

@cakmakmehmet

Mehmet bey merhaba,

Evvet :) ...Duyurdugumuz saatte oradaydık....Bi arkadasımız bizi maalesef son anda ani bir ziyaretcisi olması sebebiyle ekmek zorunda kaldı...:mad: 2 kisi idik...Kerem ve ben...Hava cok ruzgarlı idi..

Migros'tan cıktıktan sonra kestirme olsun diye Beylikduzu pazarının ordaki toprak yoldan Yesilkente gecip ordan Hasbahce ustunden Beykent'e cıktık....Beykent'ten Fox City'nin onunden saldık kendimiz asagıya indik Albatrosa...Albatros'ta belediyenin megafonla uyarıları esliginde attık kendimizi bi gozlemeciye:) ...Kufte ve sac kavurmadan sonra en guzel an basladı...Indigimiz yokusu cıkma anı...:):)

Ben toplamda 20 Km civarı bi yol yaptım...Tabiiki Kerem benden daha fazla yol yaptı...Kalabalık olursak daha eglenceli olacagını dusunuyoruz bu turların...Mesela Albatros sahilinden kıyı seridi boyunca Gurpınar istikametinde devam edildiginde nereye cıkılıyor henuz bilmiyoruz..Ama daha az ruzgarlı bi gunde gidip gorucez...Sizlerde gelin hep beraber gidelim ya...

Selamlar...

çok güzel olmuş ..adınıza sevindim..ben ancak pazar günleri erken saatlerde yapabilirim..bu pazar çatalça ya da kumburgaza gideceğim çıkış saatim 7,30..10 haziran pazar

@cakmakmehmet

Merhaba,

Pazar gunu mesai yapmak zorundayım ofiste....O sebepten gelemem...

Ayrıca bu arada calısmıyor olsaydım 10 Haziran Pazar gunu icin bisikletler ile Bogaz Koprusu'nun gecilecegini duymustum...O etkinlige katılmak isterdim..Sadece paylasmak istedim bilginize...

Selamlar...

evet biliyorum .fakat pazar günü çocuklarıma vakit ayırmalıyım ..o yüzden erken çıkıp erken dönüyorum..yine de hatırlattığınız için teşekkür ederim

pek aktif bi grup sayılmayız biraz turlara başlayınca gizlenmiş olan arkadaşlarda ortaya çıkar belki

Selam.Ben de avcılardayım haftada bir kaç gün sahilde turluyorum.Genelde akşam 20 den sonra oralardayım.Gidiş geliş maksimum 20-30 km mesafelere tur düzenlenirse katılmak isterim.

Geri