merhaba ilk mesajımda dediğim gibi
beylikdüzü, büyükçekmece, avcılar, küçükçekmece, yenibosna, yeşilköy ve gelmek isteyen herkez.......
bizim çevremizde oturanlar yakın olanlar
uzakta oturabiliriz ama buradada bisiklete bineneler var
Bora tanışma buluşma turu çok çok daha merkezi bir yerde olmalı ki. Forumdaki bütün arkadaşlar rahatlıkla ulaşabilmeli. Avcılar sahil ortak bir buluşma noktası olarak uzak bir bölge. Şirinevler-Bakırköy civarına bile gelsen yinede uzak kalır. Ortak bir buluşma noktası olarak Beşiktaş tarafı yapılmalı ki Anadolu yakasındaki arkadaşlar, Bakırköy, Fatih, Bizler (Bahçelievler tarafı), herkes ulaşabilmeli ? Birde yinede uzak olan ve o bölgeye kadar pedallama imkanı olmayanlar olabilir. Onların ulaşımı içir arabaları varsa belli bir noktaya araba ile gelebilirler fakat araba olmayıp ben oraya kadar pedallayamam diyenler için aklıma başka bir yöntem gelmiyor. Bence en iyi tanışma buluşma bu şekilde olur diye düşünüyorum.
Doğru söyledin, o biraz zor olur. Avrupa yakalı yol bisikletçilerini başka nerede bir araya getirebiliriz?
Ben Kabataş - Sarıyer ( Rumeli fenerine kadar uzayabilir) hattını öneriyorum, fakat pek bir katılımcı olmadı. Hatta Kilyos yoluna kadar uzanabiliriz, güzel ormanlık yol ve yokuşlar da var, kabataşdan gidiş dönüş 100km. geçer.
(MTB's. welcome..)
Mustafa
Daha önceden Üsküdarda oturuyordum ve bisiklete binen çok sayıda insanla karşılaşıp tanışıyordum. Şu anda Beylikdüzündeyim Yakın civarda tanıştığım insan syısı çok az.
O yüzden avcılar dedim ki bu yakınlarda bisiklete binenler var ise buluşalım diye. yoksa yer ile ilgili bir takıntım yok.
daha uygun bi yer olması mumkun mu
belki bi anket gibi bişey acılabilir herkes kendine en uygun yeri oylar ne dersiniz boylece katılımın yogunluk noktası ve mekanı da ortaya çıkar
Arkadaşlar ben de beylikdüzündeyim. MTB'de yeniyim. Bir kaç haftadır antreman yapıp duruyorum.
Silivri yerine bir hafta sonu Çatalca veya Çatalca'nın 10 km. ilerisindeki Subaşı köyü yapabiliriz. Gider Subaşı köyü piknik alanında bir mola verir, yemeğimizi yer döneriz diyorum.
Bir de sonbaharda Danamandıra köyüne gidip göl kenarında bir gece kamp yapıp ertesi gün dönebiliriz.
Danamandıra köyü beylikdüzüne yaklaşık 60 km uzaklıkta. Geçen hafta gittim (Arabayla. Tek başına bisikletle gitmek istemedim açıkcası). Gerçekten çok güzel bir yer. Internetten aratıp bakabilirsiniz.
Forewer 155
orkun uslu
soneryen
ibrahim abi (çamur)
ve gelmek isteyen herkez
arkadaşlar bende beylikdüzünde oturuyorum bakın bi grup yapalım hafta sonları düzenli cumartesi veya pazar günleri turlar düzenliyelim bisiklete binmek için en uygun zamanlar başladı.