Scudo Sports

Avcılar

merhaba kamıl ıle samiyi yazalım newres hanım başka gelen warsa el kaldırsın :)

Scudo
Arada Kabataş'ta Beşiktaş'ta Eminönü'nde de pedallasanız keşke:)

Cumartesi günü Kabataş yapacağız. Avcılar'a geliyormusunuz :)

kaçta buluşacaksınız? benim yolumun üzeri, saati denk gelirse iş dönüşü ben de katılabilirim.

Günaydın Ahmet arkadaş:) Şuanda saat belirlemedik. siz kaç gibi Galeria önünden geçiyorsunuz?

@NEVRES KME

18:30-18:45 civarları

Avcılarda oturuyorum, zamanım kısıtlı olmlşa beraber haftaiçi akşam saat 21:00 gibi, hafta sonu da pazar günleri erken saatlerde turlara katılabilirim...

avcılar cihangirde oturuyorum, vakit buldukça turlara katılmak isterim...

İsmail Bey merhaba, avcılar cihangir'de oturuyorum... Hafta sonları uygun zamanlarda turlara katılabilirim. Ancak fazla kondüsyonum olmadığı için ne kadar mesafe gidebilirim bilmiyorum en orta okuldan sonraki en uzun sürüşüm cihangirden küçükçekmeceye kadar, km olarak nekadardır bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: fahrettin başaran
Selam arkadaşlar, hafta sonu sabah saatleri esenyurt, avcılar, menekşe, florya, yeşilköy fener istikametinde pedallıyorum, sizlerlede tanışmak turlamak isterim,

• Beğen
Tepkiler: fahrettin başaran
Selam arkadaşlar, Ayhan ile beraber pazar günü avcılardan yeşilköye kısa bir tur yaptık yaklaşık 30-35 km civarı oldu, ortalama hızımız muhabbet ile beraber 14-15 km di, gayet keyifli bir sabah sürüşü oldu, bunca zaman bisiklet kullandım ilk defa lastiğim patadı :) çok ufak bir patlak dı sağolsun Ayhanın müthiş buluşu sayesinde patlağı tespit ettik ufak kağıt bardağın içine iç lastiği bata çıkara iğne deiliği kadar olan patlağı bulduk, fazla resim çekilmedik, aşağıdaki bir iki resim var turdan.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Resimler için teşekkürer Suat, gerçekten çok keyifli bir turdu, bu mesafede ilk turum olması nedeniyle benim için daha da anlamlı... tekrar edelim havalar bozmdan...

Merhabalar, yol bisikletini kisa girerken elden cikardim, simdi bir mtb aldim, toplu organizasyonlara karilmak isterim, selamlar.http://img.tapatalk.com/d/14/02/02/udu4ynyq.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar, ben de avcilardayim biraz tempo yapip katilmak isterim selamlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: suatgecer
Merhabalar, havaların soğumasıyla biraz ara verdik ama yakında yeniden başlarız, sizide aramızda görmek isteriz ;)

• Beğen
Tepkiler: codeentry
Arkadaşımızla beraber hiç alakamız bilgimiz yokken sıfır 2adet xc 250 ile aranızdayız.

Hoşgeldiniz

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Foruma hoşgeldiniz. Umarım gönlünüzce vakit geçirirsiniz. Bisikletleriniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.

Geri