Scudo Sports

Avcılar

Scudo
Hocam Bu Bölge Yoğunluklu Bir Şekilde Bu Grupta Her Perşembe PAB oluyor Bekleriz (link)

@özer çankaya

Özer merhaba, seninle kış başında bir tur yapacaktık ama sen katılamamıştın. Biz geçen C.tesi yine forumdan Devrim'le Karaburun yaptık, çok güzel bir tur oldu. 7:30'da çıktık Esenkent'ten, saat 2'de evdeydim. 80km. Yani birşeyler oluyor :)

@Cihan Dündar

Merhaba hoşgeldiniz. İnşallah şahsen de tanışırız.

@mustafa çetin

Neden olmasın. Arkadaşların bahsettiği gibi Küçükçekmece grubunu da takip edin. Yine buradan da haberleşiriz.

Selamlar

@Bilal Demir
Hocam İş Yoğunluğu vs. nedeniyle Akşamları Turlayamaya Zamanım Oluyor :) Mesleğim Mutfak Üzerine Olması Haftasonlarıda Yoğun Geçmesine seber oluyor Saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: alkaevli_adnan
@özer çankaya

Mutfak derken restoran filan mı?
Çok ilgimi çeker bu tür işler.

Nasip, birgün bir fırsat olursa tanışırız.

• Beğen
Tepkiler: özgür bike
Merhaba arkadaşlar, Askerden yeni geldim.Haliyle uzun süredir bisiklete binemiyordum :)Bu ay sonu Avcılar Cihangire taşınıyoruz bu taraflarda pedallayan gruplar var mı acaba ?

(link)

her salı bahçeşehir hoşdere yapıyor bu grup, baya da kalabalık gidiyorlar.

Bisikletimde arıza oluştu.Tamir ettirdiğim vakit turlara katılmak istiyorum. Uzun süredir kullanmıyorum iyice hamlanmışımdır sanırım.Bir an evvel eski formuma kavuşmam lazım. Grubu takibe aldım, sağoalsın. Bisikleti yaptırdım. Henüz taşınamadık 1 ay içinde Avcılardayım inşallah.Bu arada 2 Haziran Çevre günü Boğaz turuna katılacak arkadaşlar var ise ortak bir nokta belirleyip toplu şekilde gidebiliriz. Ben Bakırköy Özgürlük meydanında toplanalım diyorum. Başka bir önerisi olan var ise söyleyebilir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba Akşamları AVClLAR PARSELLER-SAHİL TURU
turlamak isteyen arkadaşlar irtibata geçelim mesajlarınızı bekliyorum

Hafta sonları AVCİLAR-EMINÖNÜ SAHİL YOLUNDAN TUR..

Yeni aldigim ng650 ile Avcılar parsellerde ikamet etmekteyim turlamak isteyen arkadaşların msjlaruni bekliyorum.... Dün akşam sahil turu yaptım keyifliydi

Avcılar Cihangir'de oturuyorum.Haziranın ortasına kadar kron xc500 alacağım.

merhabalar,
ben de yeni üye oldum,beylikdüzü'de oturuyorum.pazarları avcılar- eminönü turu bana uyar.

Selam Volkan ben iki günde bir iniyorum esenyurtdan avcılar sahile bende katılabilirim size

Avcılar'da oturuyorum bende beraber pedallamak isteyen varsa pedallayabiliriz.

Avcılar tarafından bisikletle uzun turları seven ( sakin tempoda 35 80 km arası) arladaşlar varsa tanışmak isterim. Benim burada olmamdaki asıl amaç avcılar ve çevresine has keyifli bir bisiklet grubu kurup beraber pedallamak. e-mail'imden ulaşabilirsiniz bana.

Sevgili Pedaldaşlar,
03 Ekim 2013, Perşembe akşamı Galeria karşısında PO da buluşuyoruz.
Avcılar'a çay içmeye gidiyoruz.
Katılırım diyen adını yazsın lütfen.
Görüşmek dileğiyle:)

Geri