Scudo Sports

Avcılar

Bende avcılar da göl tarafındayım sizinle birkaç turda da birlikteydik hatta metin bey :)

Scudo
@Kerem Mercan

Evet Kerem unutmadım seni :) nasılsın neler yapıyosun? ya benim bebek oldu düzenli olarak çıkamıyorum akşamlarıda işlerim yoğun bir türlü binemez oldum gerçeği hergün işe bisikletle gidiyorum ama turlar başka tabi...

Avcılarlı bisiklet dostlarına merhabalar. Ben de Avcılardayım. Çoğunlukla hafta içi sahilden, Bakırköy-Sirkeci-Ortaköy-Bebek-Sarıyer turları yapıyoruz arkadaşlarımla. Tur programlarınızı buradan takip edeceğim, denk geldiğinde sizlere katılmak isterim. Birlikte turlamak ümidiyle.

@metin bayer

Allah analı babalı büyütsün abicim bisikletin arkasına bir puset ayarla onuda getir sevelim bari :)

@Kerem Mercan

Getiricem kardeşim biraz büyüsün oturmaya başlasın bebek römorku alıp atıcam arkama :)

Merhaba arkadaşlar ben Avcılar'dan Gökhan. :) Tek başıma bisiklet sürmekten fazla zevk almıyorum. Beraber dolaşabileceğim arkadaşlar olursa toplanıp pedallayabiliriz. :)

Hoşgeldin kardeşim, Face'de Avcılar Bisiklet Kulübümüze bekleriz :)

Katıldım zaten o zaman aktif olmak lazım artık. :) Resimlerden gördüğüm kadarıyla geziler gayet güzel :)

üsküdar'dan sana aramıza hoşgeldin diyorum:in:

Tüm bisiklet severlere merhaba;

Avcılar denizköşkler mahallesinde oturuyorum.Askere gidinceye kadar aralıksız olarak bisiklete bindim.32 yaşındayım ve bu yıl tekrar uzun zamandır istediğimi gerçekleştirip bisiklet sporuna ya da keyfine geri dönüyorum.Şimdilik hatırladığım kadarıyla 90'ların ilk yarısında üretilmiş bir peugeot mosaigue mtb kadroya sahibim.elimdeki bir kaç parça ve kargodan beklediğim shimano altus ve acera parçalarla geçici olarak toparlamayı düşünüyorum.Bir süre antrenman yaptıktan sonra görüşmek, birlikte sürmek dileğiyle.

@cenkdeliduman

Aramıza hoşgeldiniz Cenk bey acaba sizinle konuşmuşmuyduk Ertuğrul bey vasıtasıyla?

Selam abilerim kardeşlerim...
Ben 17 yaşındayım, Avcılar gümüşpala mahallesinde oturuyorum ve çok da iyi bir bisikletim olmasa bile beni bisikletten soğutmuyor, öyle bir aşk var :D Bu mayısa doğru bir mtb almak istiyorum. Mayısa kadar da boş durmayacağım, kask, tayt gibi gerekli olan malzemeleri tamamlayacağım. Umarım hayırlı olur herkese iyi pedallar

• Beğen
Tepkiler: adem_pasa_52
Merhabalar,

Önemli olan ilk etapta sizdeki bisiklet sevdasıdır. Aslında bir yerde iyi bisiklet de bisiklet tutkusunu artıran birşey. İnşallah en kısa zamanda iyi bir bisikletiniz olur.

• Beğen
Tepkiler: Ogulcandaan
Selamlar.Bu bölgeden arkadaşlara selam.Her akşam Avcılar sahilinden yeşilköy sahil şeridinin sonuna kadar yol yapacak kimseler varmı?

Merhabalar forumdaşlarım,abilerim.
Avcılar başlığını göremedim.Yok sanırım.Kısmet banaymış açayım dedim :)
Yeni üye oldum.Tanışma başlığına bulaşmadan olmaz.

Geri