Scudo Sports

Avcılar

Scudo
Merhaba Cengiz,

Kask işini zorunluluk haline getirmeye gerek yok bence. Kendi kararın. Bu konuda çok tartışma var ben hiç girmeyeyim.
25 eylül pazar sabahı avcılar ambarlı deniz otobüsleri iskelesinde saat 10.00 da buluşup sahilden sirkeci yönüne pedallayacağız. Seni de bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Cengiz YÖRÜK
inşallah 25 eylül de sizlerle olmak güzel olacaktır.. gelmeye çalışacağım facebook tan ve buradan takipteyim

@Cengiz YÖRÜK

Bisiklete binmek profesyonel olmayı gerektirmez her şey zamanla kendini gösterir.Kişi kendi güvenliğinden sorumlu olduğu için kimseye kask giy diye diretmiyoruz ama takmakta her zaman fayda var.Bir tane alırsanız sizin için iyi olur.Bisikletiniz hayırlı olsun görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: Cengiz YÖRÜK
Adım mehmet 26 yaşındayım.
1 yılı aşkın bir süredir forumda dolaşmama rağmen bir bisiklet alıp foruma kaydolmak bugüne nasipmiş :)
10 - 12 yıldan beri uzak kaldığım bisiklete, şimdilik Avcılar sahilde ağır ağır pedallayarak yeniden yakınlaşmaya çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar ,
Ben Osman , İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsünde Mühendislik fakültesindeyim . Parseller de Kyk yurdunda ikamet ediyorum .
Trekking , Off-Road , cross , bsiklet ve bütün doğa sporlarını severim ilgilenmeye calısıyorum hepsiyle , Ayrıca yüzmeyi cok seviyorum ve hobi olarak da Fotoğrafcılıkla ilgileniyorum .
Henüz bir bisikletim yok ama yakın zamanda almayı düşünüyorum foruma kaydolma nedenlerimden birisi de bu ,

Herkese iyi pedallamalar :)

Tesekkürler abi eksik olmayın , inşallah bir bisiklet alabilirsen tanışmak , beraber binmek isterim :)

@mehmet eroglu

Tesekkürler Mehmet Bey , inşallah ...

Hosgeldiniz , hayırlı olsun
ben de Avcılardayım turlamak istediğiniz zamanları ve yerleri yazarsanız beraber turlayabiliriz , facebooktan avcılar bisiklet klübünün etkinliklerini de takip edebilirsiniz yakın olması itibariyle ; güzel etkinleri oluyor .

perşembe günü akşamı turları var gidecek olan , gruba benden bayağı önce tanışmış bir arkadaşın numarasını veririm isterseniz ... onunla konusablirsiniz

florya taraflarında bir yerdi sanırım :) linki bu
(link)

Herkese selamlar avcılarda bulunan arkadaşlar ve çevre semtler buradan haberleşelim bir tanışma turu yapalım...

Merhaba,

Ben Esenkent'ten Bilal.
Selamlar.

Geri