Scudo Sports

Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

Scudo
@ÇaNakkaLeRuHu.
Aynen oyle hocam sanırım başıboş köpekleri fişleyip oralara bırakıyorlar,şayet kendileri orayı kesif etmedilerse tabi:).bir degil bes degil hemde onlarcası var.zararlarını görmedim üstelik bugüne kadar.yinede dikkatli olmakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@bilalfidanboy

Aynen bizde o yolu belgrad a gitmek için kullanıyoruz. Bir iki havlıyor bazıları ama pek keyfini bozupta peşimize düşmüyorlar :)

@soneryen

Abartma müdür :)

@ÇaNakkaLeRuHu
Ne abartacağım. Çıkta gör, senin inip sürdüğün yerlerin iki katı daha dik, inip yürüdük mecburen. @vatansever söylesin bana inanmıyorsan. Bizde yalan yok.

• Beğen
Arkadaşlar burada gördüm katlanır bisikletle tur yapan arkadaşı.. Nasıl oluyor. Ben de şimdi sizi görünce düşünmeye başladım. Şehir içi ve turda kullanmak için bir tane alacaktım tur bisikleti. Ama fiyatlar çok geliyor. Ne dersiniz?

@Aenescan
10 numara oluyor.

Strida Katlanır bisikletim ile yaptığım 92 km. sahil turunun strava detayları. Sadece ben katlanır bisikletliydim.
(link)

Bu Strida Katlanır Bisikletim ile yaptığım Küçükcekmece gölü turu.

(link)

Buda bir başka turum. Yine Strida ile yaptğım bir tur.

(link)

@ÇaNakkaLeRuHu fiyatları daha uygun olanlar da olması sebebiyle katlanır bisiklet alsam tur konusunda sıkıntı yaşar mıyım. Uzun yolda kullanabileceğim katlanır bisiklet var mı? Kondisyon olarak sıkıntım yok. Katlanır olunca da hız beklentim yok tabi

• Beğen
@Aenescan

Şu an bizim grupta iki arkadaş gayet durumu idare ediyorlar katlanır ile. Sıkıntı yaşamazsın onu seviyorsan onu al. Gerisini düşünme.

• Beğen
Tepkiler: Aenescan
@soneryen çok hoş gerçekten tebrik ederim peki otobüs veya o tarz toplu taşımaya bin git imkanı var mı.? Öğrenciyim arabam yok da?

• Beğen
Strida Bisikletim ile Fethiye Babadağ inişi yaptım. MTB değil, amartisör yok, jantlar 16 inch ve iniş dik ve yokuşlu.

@ÇaNakkaLeRuHu teşekkürler. Uygun fiyatlı, fiyat performans olarak önerebileceğiniz modeller var mı?

@ÇaNakkaLeRuHu süper oyleyse. Bana daha çok uyuyor katlanır bisiklet bakayım ben çok teşekkür ederim

@Aenescan
Zaten o amaç için üretiliyorlar. özellikle Strida Bisiklet bu konu için biçilmez kaftan, uçağa alınan tek katlanır bisiklet. İsviçre çakısı gibi. Metrobüs, tren, tramway, otobüs,minibüs, vapur her yere alıyorlar. Ama ben turları tamamen pedala kuvvet.

• Beğen
Tepkiler: Aenescan
@soneryen

Kafamdaki en büyük arzulardan biri o Babadağı son sürat inebilmek. İnşaallah nasip olur...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Aenescan
Ne yazık ki fiyatlar biraz yüksek. Ucuz ama kaliteli ürün yok. Ucuz ama yarı yolda bırakan ürünler var.

Dahon, Tern, Brompton, Strida öneririm. diğerlerinden çok fazla randıman alamazsanız.

@ÇaNakkaLeRuHu
Bigün otobüse bisikletleri yükleyip gidelim, yapıp geri dönelim. Benimde MTB ile inme arzum var. Strida ile indikten sonra tadı damağımda kaldı. Hem ben yollardan indim. MTB ile gidersek araziyede vururuz.

@Aenescan

Görevimiz. Rica ettik.

Bigün otobüse bisikletleri yükleyip gidelim, yapıp geri dönelim. Benimde MTB ile inme arzum var. Strida ile indikten sonra tadı damağımda kaldı. Hem ben yollardan indim. MTB ile gidersek araziyede vururuz.

İnşaallah. Yapalım.

Benim halihazırda 700 TL nakitim var. Üstüne ne kadar toplayayım. 1500 e kadar çıkmam gerekir mi?

Geri