Scudo Sports

Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

@soneryen bir daha kine inşallah bende varım. Zaten önümüz ramazan öncesinde gitmek gerek.
Güzel fotolarınızı görebilirmiyiz.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
Arkadaşlar tur makalesini yazdım. Makale altından yazarsanız. Buraya sadece paylaşım için atıyorum.

Beylikdüzü-Karaburun (Karadeniz) Turumuz

@speed1000
Ramazan'a arada bir hafta kaldı. önümüzdeki hafta tekrar çıkamıyoruz diye forum başlığında da yazdığım gibi, Ramazan öncesi son turumuz diye yazmıştım. Haftaya muhtemelen kısa bir tur yaparız diye düşünüyorum. Ramazan sonrası Karabarun benzeri ama çok daha güzel olan Ormanlı turu yapacağız.

@soneryen haftaya kısa tur pazar günü olursa inşallah gelirim. Cumartesi çocuklarla adaya gideceğim. :)

• Beğen
Bende c.tesi çalışıyorum, ancak pazar olursa gelebilirim.

Lenovo K3 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@soneryen
Ormanlı rotası oldukça isabetli ve güzel bir tercih.ben o yol hattını kullanarak Karacakoy üzerinden Yalıköy yapmıştım . oldukça sakin temiz bir yol.tek olduğum için sıkılmıştım orası ayrı.celtik tarlalarını sağınıza ve solunuza alıp gideceksiniz,şimdiden kazasız belasız sürüşler.umarim bir cuma gününe denk gelir benimde sizlerle gelme imkanım olur.

@bilalfidanboy
Cuma gününe çok zor herkes çalışıyor. Siz cuma mı izinlisiniz

@soneryen
Aynen cuma günü izinliyim vede sizlerin durumunu da tahmin edebiliyorum.. izin zamanlarımda nasıl bir iş ise genelde kendimi o taraflarda buluyorumbazende saray Çerkezköy vize Pınarhisar Lüleburgaz yapıyorum.yesil ve güzel alanlardan geçmek ayrı bir dünya:)

• Beğen
@bilalfidanboy
Ta oralara gidiyorsanız helal olsun

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Gidiyorum ama bazende dur demekte gerekiyor.ertesi gün çalıştığımdan dolayı bazen hedef belirleyip dönüşü otobüsle aldığım alıyor.Allah izin verirse İnsallah ramazan bitince İğneada ve İznik sırada her daim beklerim.saygilar

Bu arada bilirsiniz belki ama yinede aklima gelmişken söylemeden olmaz.balaban köyünü es geçmeyin derim.oldukça güzel ve doga ici bir yer.sizi bir göl manzarası karşılar orda.

• Beğen
@bilalfidanboy

Balaban, Terkos, Tayakadın, Karaburun, Şamlar her zaman yaptığım günlük turlarım. Sizide bekleriz... Günlük tur derken hergün yaptığımız şeklinde algılanmasın. Haftada bir gün seçtiğimiz yerler anlamında. Yoksa hergün oralara gitmek her babayiğidin harcı değil zaten zamanda müsade etmez...

@ÇaNakkaLeRuHu
Çok teşekkür ederim.insallah diyelim.genelde tek gidiyorum mevcut izin düzeninden dolayı ve gerçek şu ki bir yerde artık sıkılıyor insan.bende Bahçelievler çıkışlı o rotayı bir ara çok giderdim ama yolları baya baya bozmakla kalmadılar artısı birde kamyon trafiği felç etmeye başladı. sözün kısası tehlikeli olmaya başladı artık ve o yollarda da barınamaz olduk.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@bilalfidanboy

Kamyoncuların hepsi olmasada bazıları çok tehlikeli geçiyor insanın yanından. Özellikle şamlar yolunda. O yüzden artık sürekli ormanlarda takılmaya başladım bende. Yola nadir çıkıyorum artık.

@ÇaNakkaLeRuHu
Şamlara alternatif bulmamız lazım, bizim açımızdan. Esenken-Bahçeşehir grubuna yakın ama şamlar yolu dar olduğu için çok yakın geçiyorlar. Çünkü onlarında geçeceği yer yok, emniyet şeridi yok, bir bisiklet kadar boşluk var hakikaten tehlikeli oluyor. Oraya ulaşabileceğimiz bir orman yolu varmış ama ne yazık ki keşfedemedik halen

• Beğen
@soneryen

Dünkü şamlar turumda köye gelmeden aynı orman içinden geri döndüm. O yola çıkmaktansa tekrar dağı tırmanmayı tercih ettim yani. Daha da güzel oldu.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Arkadan bir yerden bahçeşehire çıkan orman yolu varmış neresi biliyor musun?

@soneryen

Benim gezdiğim yerden bahçeşehir i görüyordum. Ama hiç gitmedim o tarafa. Bulunur yani sorun değil. Başakşehir de olabilir gördüğüm yer ama tam emin değilim.

@ÇaNakkaLeRuHu Batı tarafıyla Başçeşehir, Başakşehir uzak kalıyor. Zaten ne alaka bilmiyorum belediyeler birleşti ama aralarında dünya kadar fark var. Başakşehir İkitelli Deposite, Mall Of İstanbul'un arka tarafları, Başçeşehir Ispartakule evlerini geçince, Esenyurt, Hadımköy'e doğru. Ben Bahçeşehirden bahsediyorum.

@soneryen

Aşağıdaki haritada kolejin oralar değilmi ? Sazlıbosna baraj kenarından şamlara ordan ormana o gezdiğimiz yerlere gidebilirsiniz işte. Şamlar yoluna girmenize gerek yok gibi.

1.PNG

2.PNG

Bir defa oradan geldik. Çok ciddi ve çok uzun yılan gibi ve çok dik yokuştu

Ben bahcelievlerden çıkışlı mahmutbey yolu üzeri istoçtan habiblere bağlanıyorum ordan devam ediyorum.yollar güzeldi.güzeldi diyorum,cünkü artık 3.yol hesabına felc ettiler oraları.alternatif olarak habiblerden pirinççi köyünü gecerek ormanlık alanlarla kardes kardeş göktürk,ordandan kemerburgazı geçerek Kısırkayaya ordanda sahil boyu kullanarak geri dönüşe kadar gideri var.ben oralardandanda artık git gel sıkıldım galiba.

• Beğen
Geri