Scudo Sports

Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

7'de hareket edeceğiz. 8.00 gibi orada olabilir miyiz? En geç 8.30 diyelim.

Scudo
@soneryen valla hala lastiği tamir etmedim yeni yemek yedim oturuyorum gelebilirmiyim bilmiyorum olmazsa başka sefere artık tesekkur ederim

@soneryen 80 km bir şey değil evet ama çocuklara da vakit ayırmak gerekli yine de belli olmaz bir bakarsın sabah oradayim :)

@speed1000
Lastik tamir etmekte birşey yok. Gelirsin, tanışırız, sohbet muhabbet iyi olur

Çocuklara pazar günü vakit ayırırsın. Hepimiz aynı dertten muzdaripiz.

Beyler bırakın çoluğu çocuğu birazda kendinize vakit ayırın :)

Tekrar atayım merak edenlere Strava Dünkü gezimi ....

(link)

• Beğen
Tepkiler: ykpcftc
Yok mu başka katılmak isteyen.

Ben Tüyap'ya geleceğim. D100 kavşağın yanında başlar mısınız?

@soneryen isin dogrusu google beni korkutmaya devam ediyor :)

(link)

yagıs durumu var saat 10 civarı arnavutkoyde. ben gunumu yatakta gecirmeyi tercih ediyorum :p

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Kadarus
@Bahadır ÖZEL ile buluşup gelirsiniz. Oda Tüyabın oradan gelecek. Bana özelden telefonunu at whatsap ekleyeyim.

@Onur İstanbul
Korçak birşey yok.

• Beğen
Tepkiler: Onur İstanbul
@soneryen Maalesef ve çok üzülerek gelemiyorum bel ağrımdan dolayı. Kazasız belasız İyi pedallamalar size. Konuyu takip edeceğim. Fotoğraf ta koyarsanız iyi olur buraya. Bir dahaki sefere inşAllah.

@soneryen
Ozelden gondermistim 20:36-da. Tekrar gonderiyorum.

Bu gibi tur organizasyonlarını, daha önce hiç katılmadığı için çok önceden planlanıp yapıldığını sanırdım. Şimdi gördüm ki bir konu açılıyor bir anda birbirini o kadar da yakından tanımayan paylaşımcı kişilerle hop liste 10 kişi olmuş. Bisikletim tamirde olmasaydı bende sizlerle yolda olabilirdim şu an. Ülkemde bazı şeylerin halen kaybolmamış olması güzel, herkese iyi pedallamalar.

Geri