Scudo Sports

Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

@ykpcftc
Mediamarket arkasında çelikoğlu bisiklete git sahibi ensara selamımı söylr oradan al. Fiyatlar aynı

Scudo
@soneryen Sorun yok yarın geliyorum yalnız o tarafta oturan arkadaş tank yok artık orda dedi buluşma yeri konusunda sizi uğraştırabilirim onu da telefonla hallederiz siz de telefonunuzu bana yollayın da bir de tankın orda saat kaçta olursunuz?

@soneryen

Tşk ederim ilginize ama decathlonda 80tl lik hediye çekim var onu kullanmayı dşnyrm..daha sonrası için tabi olabilir hem evede yakınmış

Bu arada beylikdüzünden gelecek olan var mı metrobüs meydanında buluşup gideriz?

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@ykpcftc
Orası aklınızda bulunsun efendi iyi bir yer. Mosso ve KTM bayisi. Akşam kullanını o zaman iç lastik çok elzem. Hadi pompa grupta var diyelim ki ama yinede olmazsa olmaz ama iç lastik 2 tane olsun.

Bu arada firüzköy üzeri esenyurta doğru geleceksin. Yukarıda arkadaş var birlikte gelirsiniz

@Bahadır ÖZEL
7 -7.15 oluruz zaten karşılaşacağız siz gişelere gelince hadımköye dönün ilk ışıklarda ve askeriyenin duvarının bittiği köşe. zaten bizde o köşeden ana yola çıkacağız esenkent tatafından gelirken

@soneryen

Satıcı arkadaş çok meşgüldü sormuştum ona acil ne olmalı diye ama hiç oralı olmadı[emoji17]ind ayara bakıma falan oraya gideriz dürüst esnaf kazansın tabikide..tmm o yoldan meydana kadar gidelim bakalım sabah 07:00da firüzkötiydn çıkarım uygnsa

Ben giderim. Saat 7 Tüyap nerede? (link) * Burada?

@Bahadır ÖZEL Akşam dönüş yapacağım belki gelebilirim.

@Bahadır ÖZEL tabi önce tam evin oraya gelmişken Cumhuriyet Mah. Metrobüs durağının orada patlayan lastiğimi tamir etmem gerekli.
110 KM yap evin orada lastik patlasın :)

@speed1000
Bekliyorum

Cep telleri özelden yazarsanız whatsap ekleyeyim

Dursunköy buluşma yeri

Arkadaşlar Rotamız Beylikdüzün'den aşağıdaki gibi olacaktır.

(link)

@Kenan Garibov @ÇaNakkaLeRuHu Telefon numaralarınızı özelden atar mısınız?

@soneryen
Akşam akşam yetişip iç lastik aldım onu da yanliş almiiişim bi çirpı gidip değiştrdm[emoji1]genç bi oğlan vardı ve vaktim kısıtlydı sadece slmınızı ilettim [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Rotanın görüntüsü aşağıdaki gibidir
(link)

@ÇaNakkaLeRuHu @Hayrettin @Kenan Garibov siz aşağıdaki gibi gelebilirsiniz. Dursunköy girişinde buluşacağız.
(link)

@ykpcftc
Haketmiş. :)

• Beğen
Tepkiler: ykpcftc
@ÇaNakkaLeRuHu Eski edirne cad. üzerinden geleceksiniz. Dursunköy kesişmesinde buluşacağız.

@speed1000 Son durum nedir?

Geri