Scudo Sports

Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

Scudo
@Hayrettin
Yeğen sabah 07:00 da merkezde ol. Ufak ufak akarız ...

@speed1000
Dün bende 75km yaptım bir o kadar daha yapardım. Yaptıkça açılırsın :)

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@ÇaNakkaLeRuHu Bianchi Speed 1000 dağ bisikletiyle mi :) o değilde 100 km den sonra haramidere yokuşu beni yordu. Çünkü yürüyerek çıkabiliyorum o yokuşu

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@ÇaNakkaLeRuHu
Ne yiyorsan söyle bizde aynılarından yiyelim @ÇaNakkaLeRuHu sen yarışlara gir

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
arkadaslar planlarınızı bozmak istemem ama yarın icin google bana sunları soyledi.

(link)

@soneryen
Ne bulursam yiyorum müdür :)

@Onur İstanbul
Sıkıntı yok engel değil ayrıca bu taraf için o tahminler pek tutmaz...

@Hayrettin yegen saatte anlaştıkmı ?

@ÇaNakkaLeRuHu hoop bi sn. Benim sabah 7de dışarıdaki işimi yeni bitirip eve giriyorum erken değil mi o biraz :naslyany:

@Hayrettin

07:30 olsun seni mi kıracam yegen sen yardıracan gruba yetişmek için :)

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu bakalım otobüs saatine doluluğuna göre ayarlarız. Otobüs sabah dolu olur da binemezsem başka bi yol bulucaz gelmek için.

• Beğen
Arkdaşlar slm lar..dün triban 520 alarak aranıza katıldım derken bu tur ilanını gördüm ..katılmayı istyrm ama yaklaşık on yıldr binmyrm yani yolda kalmaktan krkuyorum[emoji849]açıkcası biraz gazlanmaya ihtiyacım var [emoji1]torium um orda otyrm ..

• Beğen
@ykpcftc
Sizi biraz zorlar. Kondüsyon nasıl bacaklar bilemiyorum. Ne desem boş. Yorarsa hadımköyden geri turlarsınız olmaz mı. Bu arada torium oradan firuzköye çıkıp gelirsiniz

@ÇaNakkaLeRuHu
Bende yağmur görünmüyor. Yağmurluk almayacağım yağarsada ıslanırım. Sizde yağmur durumu ne gösteriyor

@Onur İstanbul
Geçiş yapan sağanak diyor yağsada biraz dökülüp gidiyor. Birşey olmaz anlayacağınız en kötü dinlenme molası yaparız o arada

@ÇaNakkaLeRuHu

Benim yağmurluk her daim çantada
Benimki biraz büyük

@Bahadır ÖZEL
Nedir son durum

@soneryen

Evet zorlayacak muhtemelen..aynen dediğiniz gibi olmadı uygun biryerden geridönüş yaparım ..ilk turum çünkü daha önce hiç kendimi test etme imkanın olmadı..birde acemiliğime verin yarın yanımda mutlaka olsun dediğiniz şeyler nelerdir acaba [emoji1][emoji1]

@ykpcftc
İç lastik pompa levye lastik patlak tamir kiti.

Kask, eldiven

@soneryen

Dün bisikleti alırken saydıklarınız hariç herşeyi aldım yas[emoji1]tsört tayt gözlük çorap [emoji1]ayakkbı matara kask (ilk onu aldım)pompa zefal yoktu alamadım bu hafta sonuna brakmıştım kendimce[emoji52]

Tamir kitimde yok [emoji1]

@ykpcftc

Aurıca firüzköyün tam olarak nerrsinde olmaliyım

Geri