Scudo Sports

Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

@ÇaNakkaLeRuHu

Vay beaa yeni farkettim Arnavutköy-Tayakadın Strava altın madalya almışım :) 13 dakika 45 saniyede 5.4 km eğimli yani 2 dakkada 1 km almışım hemde dağ piskeleti ile :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
Yokmu arttıran

Gelmek isterim de 100 km gozumu korkutmadi degil. Kcekmeceden Beylikduzune gelmesi en buyuk dert Fazla yokus yoksa katilmayi dusunebilirim. Acikcasi tadinizi kacirmak istemem yolun profilini bilmedigimden emin olamadim.

• Beğen
@alpaslankoc
Bi avcıları çıkacaksınız oda bazı yerlerde düzleşiyor orası göründüğü gibi zor değil. Sonra firüzköy esenyurt üzerinden geleceksiniz. Ben karşılarım SiziPerformans yapmayacağız geze geze sıkıntı olmaz.

@soneryen Dursunköye doğru giderken epey uzun bir iniş vardı. Dönüşte orası Avcılardan daha uzun ve eğimi fazla olan bir yer
. Geçen yıl bu zamanlarda gidip gelmiştim sazlıdere barajına kadar. Başka bir rota bilmediğimden soruyorum. Farklı bir güzergahtan mı gideceksiniz.

@Yusufclp

İlk başladığımda bendeki kadar bel ağrısının sizde olduğunu düşünmüyorum. Üstüne gittim ve sürekli bisiklet sürdüm tüm boş vakitlerimde. Şu an şükürler olsun eskisinden çok çok iyiyim. Artık performansta strava dan altın madalya bile alıyorum :) Etki etmek istemem tabi can sizin. Ama bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim.

@Yusufclp
@ÇaNakkaLeRuHu dün sana yolladığım güzergahı müsaitsen paylaşabilir misin. Cepten çok zor olıyor.

@Yusufclp
Ordaki eğim sıkıntı yapmaz. Çevreyi izlerken bir bakıyorsunuz bitmiş. Bu kadar dert etmeyin bence. Zorlayıcı bir rota değil.

• Beğen
DeniZ kenarında kuma yatar dinleniriZ

@soneryen
Şu an işyerindeyim. Bende de tablet var. Akşam atarız İnşaallah.

@soneryen
Dün pedal kesmeden gittim. Sahilde 10 dakka iyot çektim. İnan gram yorgunluk kalmadı. Sonra kaç kere tur yaptım sahilde hatırlamıyorum. Toplam 75km yapmışım dün.

• Beğen
Merhabalar turun Avcılardan başlangıç saati ve yeri neresi olacak öğrenebilir miyim ?

@Bosport973
7 de esenyurta buluşalım. Tüyapa tarafından gelenlerde var birlikte onları hadımköy yolunda karşılar devam ederiz. Cebinizi özelden yazın her ihtimale karşı. Yani siz beni alacaksınız birlikte tankın oradan tüyaptan gelenleri alıp tanışıp devam ederiz sabah 7.00 uygundur. Sonra dursunköy de bizi @ÇaNakkaLeRuHu ve bu akşam belli olacak @Hayrettin ile @Kenan Garibov karşılayacak.

agzımın suyu akarak takipteyim :p

maalesef tombik bunyemin bu turu kaldıramayacagına inandıgımdan sizlere katılamıyorum ama en kısa surede kondisyon yapıp 2020 yılına yanınızdayım :)

@soneryen
Saat kaçta Dursunköy'de olur sizin grup?

• Beğen
keşke pazar günü olsaydı seve seve katılırdım, yarın mesaideyiz.

sizlere iyi pedallamalar, fotoları bekliyoruz.

Yemek yiyecekseniz Durusu'da Durusu Köftecisi'nde yemenizi tavsiye ederim. +35 Grubu'nun selamını da iletin sizlere zahmet :)

@Hayrettin
8 yada 8.30

@Uğur S.
Tamam kısmet diyelim

@ScaryEnemy
Bir dahaki sefere pazar yaparız ama bekliyoruz

@Onur İstanbul
Ben sorun olmaz sakin gidiş desemde siz bilirsiniz.

Dün 110 km ye yakın tur dan sonra biraz acikcasi tereddüt ediyorum ama gelmek isterdim beylikduzunden diğer arkadaslarla buluşup gelebilirdim donus kaç gibi dusunuyorsunuz

• Beğen
Geri