Scudo Sports

Avcılar-Beylikdüzü-Ormanlı Köyü-Karaburun Turu 04 Haziran 2016

Hocam şu turları pazar yapsanız harika olacak. Ben cumartesi çalıştığımdan katılamıyorum. Turlar ramazan sonrası pazar olursa bende katılırım.

Scudo
@eberkol
Pazar günü yapacağız. İlk değil daha öncede çok pazar diyen oldu. Bende ctesi çalışıyorum. Öyle denk geldi yaptık. Çok fazla kişi ctesi çalıyor bir o kadarıda yarım gün çalışıyor

Selam,

Turlarınız çok keyifli görünüyor. Fotoğraflarınıza keyifle baktım. Tebrik ederim :)

Benim bir sorum var. Karaburun tarafında bir gecelik kamp yapabileceğim uygun alan var mıdır? Kamping istemiyorum. Güvenli olsun, karanlıkta çadırı atayım, gündüz toplayayım yeter. Gözünüze böyle yerler çarptı mı? Ya da böyle yerler yoksa, ucuz bir kamping var mıdır?

@soneryen begenmemek ne kelime ellerine sağlık ama sizinle olamamak yari yolda donmk beni üzdü inşallah ramazan sonrası iyililesirsem kesin geleceğim ama surus anında telefon kullanmak yok

@soneryen bu arada 66 km hız benim sakatlandığım yokuşun başı galiba. Aşırı hız iyi değildir @soneryen dikkatli olmak gerel

@speed1000
O yokuşta çok zorladım bende hız olayını. Şu ana kadar birşey olmadı şükür. Ama bu olmayacağı anlamınada gelmez tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@ÇaNakkaLeRuHu kendimizi kaptırmamak gerekir aslında gerçi ben kendi hatam yüzünden sakatlandım ama buna da şükür

Bu arada @Yusufclp hedefi görünce son gaz gitmiş :)

@eberkol seni de @Bahadır ÖZEL e sormuştu ses yok diye inşallah bir dahi kine hep beraber oluruz.

@Birhan K.
Kamping görmedim ama her yer sizin anlattığınız gibi yani sorun olmaz

@speed1000
Üzülme birader inşallah Ramazan sonrası gelirsin. Sen iyileşmeye bak. Ctesi geceleri iftar sahur turu var tur sonrası sahur yapıp uyuyacağız

@ÇaNakkaLeRuHu
Dahada hızlanıyorda ben frenli gidiyorum. Yol müthiş ve boş olunca akıyor ister istemez ama tehlikeli mi evet hız her zaman tehlike

@speed1000 Ramazan sonrası ekstra bir durum olmadığı takdirde pazarları gelirim sıkıntı yok.

@Bahadır ÖZEL Cumartesileri çalıştığımdan dolayı turlara gelmem pek mümkün değil. O sebeple yoktum, gerçi bu hafta pazar da iş yerinde ekstra bir durum vardı yine gelemezdim.

oooh super tur olmus ama o yagmur olayı gercekten olmamıs :p
sanırım bu haftadan sonra yagmurlar bitiyor ama simdi de ramazan basladı, ramazan bitince de temmuz sıcakları baslar :) sanırım sizi surekli buradan takip edecegiz :p

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@soneryen
Çok nüktedanımdır. Az öz hedefine varan mesajlar benim işim :)

Videoyu izlediğimde size katılabilmek için biraz daha vaktimin olduğunu ve daha fazla antrenman yapmam gerektiğini anladım :D

Siz bu turu yaparken Beylikdüzü --> Beykent --> Hadımköy Yolu --> Hazerfen Havaalanı --> Ahmediye --> Büyükçekmece --> Gürpınar --> Beylikdüzü gibi bir rota yaptım tek başıma. 3 saat 6 dk sürüş zamanı, toplamda ise 3 saat 40 dk gibi sürdü 50 km civarı yol. Genel olarak sıkıntı yaşamasam da yokuşlar benim için ciddi problem. Daha yolun başındayım ama, umarım kısa süre sonra form tutacağım, sonrasında özellikle Beylikdüzü civarındaki arkadaşlara katılmayı çok istiyorum. Bu turları gördükçe daha da bir hevesleniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Onur İstanbul
@cengovers Bende daha önce 25 km hiç geçmemiştim, geçen hafta B.çekmece grubuyla 80 km yol yaptım. O kadar da zor değil hatta grup olunca daha enerjik oluyor, yokuşları falan nasıl çıktım diyorsun. Bence bu kadar idman yeterli :)

@cengovers ben sizden daha beter kondisyonsuz ve 100+ oldugum icin yokuslardan etkilenme durumu sizlerden cooook daha fazla olmasına ragmen yokuslardan korkmuyorum ( tabi yokuslardan patates olmuyorum demek degil bu :p ) ama bisiklette birsey farkettim ki yokus cıkmazsanız yokus tırmanısı ogrenemiyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: eberkol
@soneryen
[QUOTE="Üzülme birader inşallah Ramazan sonrası gelirsin. Sen iyileşmeye bak. Ctesi geceleri iftar sahur turu var tur sonrası sahur yapıp uyuyacağız

Sahur turlarını forumdan mı duyuracaksınız?

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Geri