Scudo Sports

Avanti marka kadro yada bissa bisiklet ( balıkesir )

Amaninbow

Üye
Tepki
35
İsim
Murat Kapçak
Bisiklet
b'Twin
Avanti cadent 1.0 Kadro hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Bissa bisiklet esnaf mıdır ?

Dosyalar

• IMG-20160606-WA0012.jpg
    IMG-20160606-WA0012.jpg
    139,1 KB · Okunma: 48
Scudo
Bissa esnaf mıdır derken?

Bende triban 500 var, takaslarmı diye aradığımda, takas zor olur ama avanti 1.0 kadrolu toplama bisiklet var dedi.... resim yolladı vs. ne bu forumda nede başka yerde bilgi bulamadım. New Zeland üretimi ve karbon için başlangıç modeli diye bahsediliyor yabancı forumlarda.... Heveslendim bir an hemen alayım dedim ama satan kişi esnaf değildir, kazıklar ayıplı mal falan satar uğraşırım bu yaştan sonra... bu yüzden sordum esnafmıdır diye.... @unlike81

@Murat KAPÇAK Hocam Avanti marka hakkında yorum yapamam.Bilmiyorum.Ancak Bissa bisiklete belirli aralıklarla girer çıkarım.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Ben de takas yolu ile (carraro verip giant aldım) Bissadan bisiklet sahibi olmuştum.Zaten sahibi de esnaftan ziyade bisiklet sporcusudur kendisi ve işlerini de profesyonelce yaparlar.Salı ve perşmbe günleri de tur organizasyonları vardır her hafta, yani bisikleti aldıktan sonra da bir şekilde berabersiniz kendileriyle :)

@unlike81 İlgine teşekkür ederim. (link) diye cevap vereceksin diye ürkmüştüm :p

Avanti Avustralya, Yeni Zelanda dolaylarının bisiklet firması. Fotoğrafını koyduğunuz Cadent modeli önceki yıllara ait karbon kadrolu bir model. 2011 gibi olabilir. Shimano 105'in böcek anteni kablolarından da bunu anlayabilirsiniz.
Fiyatı burada en belirleyici etmen olacaktır. Böylesi bir bisiklet için bisikletten anlamıyorsanız ya ucuzsa alın ya da hiç bulaşmayın...

• Beğen
Tepkiler: Amaninbow
@MehmetAliB. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. 2.000 liraya birakacak ancak bisiklet yeni toplandi demisti... demekki en az 4 senelik bi mazisi var . Benim tribani 900 liraya verirsem 2.000 beni uzmez diye dusunmustum ama bosverdim simdi. Son bir soru sorsam ?
Ilk bisiklete merak saldigimda cannondale badboylara cok icim gitmisti... badboy 1 de alfine vites var onerirmisiniz ?

@Murat KAPÇAK Kadrosu ve grupseti üretildiği şekilde duruyor. Yeni toplandı dediğine göre bu durumda jant, lastik, gidon bandı gibi değişimler var. Sıfır bisikletse eski nesil grupsetine rağmen 2000 liraya çok makul. İçinize sindiyse hiç kaçırmayın.

Cannondale Badboy Alfine vitesli görmüştüm. Çok hoş duruyor. Göbekten vitesiyle, kadrosuyla, tasarımıyla, tam bir şehir bisikleti. Üstünde zayıf bir parçası yok. Böylesi bisikletleri alınca satmaz, en fazla başka tür bisiklete yönelirsiniz. Göbekten vitesi kullanıyorum, elbette tavsiye ederim.
Bütün bunlarda bütçeniz belirleyici olacak. Evdeki hesaba göre davranmak lazım. Evdeki hesap çarşıya uymazsa olmaz:)

• Beğen
Tepkiler: Amaninbow
Geri