Scudo Sports

Audi'den ahşap bisiklet

Arada ilaçlamak lazım mazallah tahtakurusu filan girerse sonu hüsranla biter :))

Scudo
benım ahsap bisiklet hiç guvenlı gelmedı dogrusu ama on yargılı olmamak lazı dıyorum

Sele borusu sanki biraz zorlanmada kırılacak gibi duruyor. Acaba neden mekanik disk fren kullandılar anlamadım.

çok ince ve temiz işçilikleri var. özellikle yakın çekim fotoğraflarda daha da iyi anlaşılıyor. karşısında geçip seyretmelik bisikletler. yol bisikletine bayıldım..

süper görünüyor.. Audi ise sağlamdır :)

Kullanışlı değil bence ne yılayabilirsin nede düzgünce sürebilirsin düştünmü gitti onca para....

metala göre ne gibi artısı olurki acaba neden böyle bişey yapma gereksinimi duyuyorlar kullanışlı olurmu sadece reklam amaçlımı merak ettim

Forumda ne marka meraklısı arkadaşlar varmış.İki bisiklette aynı kadro ve maşaya sahip hatta aynı fren sistemine.Birine çamurluk takmışlar birinde yok tek fark bu ve biraz yol parçaları serpmişler o kadar.O açılarla yol aynakolu zor döner.

maşa gidon ve jant setleri uygun donanımlarla değiştirilirse mtb bile olabilir bu bisiklet :) hatta corratec in super bow larına çok benzer :)

Süper duruyor bazı markaların kendi ismiyle var zaten Ferrari, Audi falan. Yakında diğer markalar da üretmeye başlar :)

Geri