Scudo Sports

Attırıcım bozuldu

Scudo
megarange ruble(dişli) aldığım ii olmuş trmanışlarda çok işine yarıyacak.gördüğüm kadarı ile bir hata yapmamışın ama dikkat et o aktarıcı kullanırken hoplayıp zıplama bn öle 5 tane tourney kırdım acera aldım idare ediyor bakam o ne zaman kırılacak...

o kornayı arabalar için kullanıyorum yaa şehir içinde kullanıyorum ya iyi oluyo hiç görmüyolar bizi:(

wallla daha bugün bayaa bi hızlıydım setten hopladım ama :D

acera yı adam getircekti haftaya cumaya 25 ytl ye .dedi bana fazla fark yok yani onları daha iyi olan yarışçılar vs.kullanır bu senin işini görür dedi ben de o anda işte beklemiym dedim adamın elinde tourney varmış bide dişli çok hoşuma gitti koydurdum.....

@ozgurdeniz

anladım.Türk şöförler bizi buna mecbur kılıyor:(
ben de aynı durumla çok karşılaşıyorum.ben korna yerine nerde boşluk bulursam kaldırımdır şudur budur direk ordan geçiyorum ama tabi istanbulun kaldırımları yoldan beterdir:)

inanılmazderecede kötü.yani kaldırımda arabalar yoldakilerden daha fazla gerçekten burda.istanbulda hele ki kalabalık mahallelerde bisiklet kullanmak işkence oluyo....zevk almak istiyosun alamıyosun.

@ozgurdeniz

can sıkıcı bir durum.çoğu zaman trafik ve yayalar yolculuğu daha zevkli hale getiriyor ama fazlası tabiki kötü.ama herşeye ramen sahilde bisiklet sürmek hiçbirşeye değişilmez bence:) burda heryer dümdüz,karasal iklim, ufak bir şehir merkezi(ne kadar büyük olsa da sıkıyo insanı),ve hertarafta tarlalar, dağlar....
istanbul daha eğlencelidir:)

evet haklısın gerçekte çok kötü değil sakin yerlere gör biraz hayatın neşesi dışardaki sesler.ben öyle sakin yerlerde bisiklet kullandığımda bi eksiklik hissediyorum : bunun sebebi ses
yani alışkanlık meselesi...sahilde ooo çok güzel:D

Geri