Scudo Sports

Attırıcım bozuldu

Özgürdeniz bende 2 adet arka attırıcı var. 2004-2005'lerden kalma fakat tertemiz ve iş görür haldeler.
Birisi Shimano Tourney, diğeri de Shimano C030. 7 ve 8'li vites çalıştırabilecek attırıcılar bunlar. Fakat kulakçık bağlantılı. Eğer eski attırıcının bir fotoğrafını çeker koyarsan, ben sana uyup uymayacağını söylerim. Uygun olduğu taktirde de birisini sana veririm, maksat işin görülsün. Gerekirse montajını da yaparız bi şekilde.

Scudo
çok teşekkür ederim bu resmi koymaya çalışcam resmi çekilmiş de biraz karışık geldi bana resim koyması yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.ben resmi yolliym olmassa szin dediğiniz gibi yapabiliriz...

http://img144.imageshack.us/img144/4894/04112007002bs2.jpg

bu eski attırıcım....

Aslında fotoğrafta asıl ihtiyacımız olan kısım yok, yani bağlantı şeklini göremiyoruz ancak hiç yanılma payı olmadan söyleyebilrim ki bu attırıcı kulak değil, mil bağlantılı. O nedenle ne yazık ki elimdeki attırıcılar senin işine yaramaz Özgür.

olsun düşünmeniz yeterli...ama sis shimano almiym diyosunuz dimi o karaköyden getirceğini arkadaşa satmış 25 ytl ye sis i bana da aynısını mı getircek bilmiyorum ..ama bilmiyo markasını:)

Eğer kendin gidebiliyosan, o attırıcıyı çook daha ucuza alırsın Özgür. 25 YTL o attırıcının değeri değil bana kalırsa. En çok 8, bilemedin 10 YTL'dir. Fakat yoluydu, işçiliğiydi sana yine aynı kapıya çıkar orası ayrı...

Bence kesinlik o marka taktırma çok pişman olursun...Arkadaşta vardı sağlam olmasına sağlamdı ama bazen kendiliğinden vites attırırdı..Hemen aldıın gibi bu arıza ortaya çıkmaz ama sonradan çıkıyo...Kaç kere ayar çekildi düzelmemişti...Arkadaşta altus bi daha sorun çıkmadı...:)şimdi rahat.

şimdi şöyle dşünüyorum adam dedi haftaya getiririm.ama sordum evt dedi sis shimanoyu getircem. en iyisi:D dedim bana interneten yardımcı oldular adam yani bu en iyisi diyo benim taktırmaktan başka şansım ykki burdaki bisikletci bitek o var sağlam.yıldırım mahallesinde...bide söküp takması falan o açıdan garantili olur yoksa sipariş ederim gelir sizce ne yapayımm?????

alivya daha ii de senin biskletine alivyo uymuya bilir senin kadronda vites takmak için kulak varmı yokmu ve büyük bir ihtimalle uymuyucak diye düsünüyorum

alivyo daha ii de senin biskletine alivyo uymuya bilir senin kadronda vites takmak için kulak varmı yokmu ve büyük bir ihtimalle uymuyucak diye düsünüyorum

çünkü üzerindeki vites logan marma 3 ytl lik vites
yanlıs anlama bisikletini kotulemek gibi bir niyetim yok alıvyo alırsın takamamzsın elinde kalır bosa para vermiş olursun

Emir haklı.

Altus veya Acera bulma şansın çok düşük, biraz araman gerekebilir. Onun dışında yeni tipte Tourney veya C050 falan bulabilirsin belki. (C050 ve C030 ters çalışır, teli çekince vites büyür ona dikkat et)

walla bisikletcim getircem dedi sis shimano senin bisikletine göre de .kulak tam anlamıyla ne onu bilmiyorum:D doğrudur walla yanlış anlamadım...

bisikletin fotosunu yolliym o zman daha iyi anlaşılır şu an çıkaramadım kilitli olduğu yerden çektim:(

altus al keyfine bak dicem ama alırken dikkat et çünkü snnki mil bağlantılı kadro kulağı yok .eğer altus bulamazsan Halil abinin dediği tourneylere bakmalısın ama sakın sis alma :D

arkadaşlar bugün 18 ytl ye tourney aldım birde yanına 18 ytl shimano arka dişli aldım 35 ytl verdim resimleri yolluyorum inşallah bir hata yapmamışımdır:D

Geri