Scudo Sports

Atilla Bisiklet Takımı 2010 Masterlar Ligi Yarışları

Scudo
adana nın konumu belli anlaşılan adanada bu mastır işine bir el atmak lağzım bizimde çorbada bir petalımız olsun be arkadaş 52 sene sonra benimde kanım kaynadı bu mastır yarışlarına valla atillacığım federasyondan fazla ilgi çekmeye başladın federasyonun bir reklamı cumhur başkanlığı turu kaldı ama görüyorum ki sen her alanda öndesin ama senin reklama ihtiyacın yok başarılar sana

@murat ağırdilli

Sayın Ağırdilli ,gençlerin önünü kapamayınız ayırca milli takım mekanisyenleri yarışa alınmıyor lütfen başka kapıya .:D :D :D

@murat ağırdilli

murat abi sen gel yarışada yarışıp yarışmamaya o zaman karar verirsin saygılar..

@murat bursa

Eğer imkan ve olanak olursa mümkün neden olmasın. Federasyonun faaliyet programı bu yüzyıl içerisinde belli olabilirse değerlendireceğiz.:D :in:

@tarıkk

tarıkcığım sen dersinde ben gelmemmi başarılarınızın devamına inşallah

takvim yakında açıklanır ve sizlerinde planladığınız yarış takvimi programlanır.

sorum ise, master ligi esas olarak masterlar puanlı olacak, peki diğer kategorilerde açılacak mı? malum zaten izinler zor alınıyor olmuşken herkes yarışsın :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@cannonfire
Serkan bey bu yarışlara herkes katılabiliyor mu? mesela ben gençliğimde avrupada pro larak yarıştım yıllarca o yüzden çok hızlı gidebiliyorum bende katılabilir miyim haksız rekabet olursa çok üzülürüm

Yol Bisikleti 2010 Sezonu Faaliyet Programı

(link)

Federasyonun programı belli olduğuna göre Atilla Bisiklet Takımının Düzenlemeyi düşündüğü yarışları da artık açıklanır merakla bekliyoruz.

Geri