Scudo Sports

Atilla Bisiklet Takımı 2010 Masterlar Ligi Yarışları

Scudo
herkese saygılar

bu forumda bisiklet dostu ve sporcusu elinden geldiği kadar sıkıntı şikayet ve dertlerini anlatıp paylaşıyor

peki bu forum dışında olupda bu sporla uğraşan ferdi ve kulüp olarak başka birileri veya kurum kuruluşlar yokmu yahu

nerde birisa konyaşeker tekitdağ antalya sivas izmir bursa ankara ve adını sayamadığım diğer kulüpler ?????

gördüğüm kadarıyla cadece atilla bisiklet takımı var.

anlaşılan diğer külüpler hayal ürünü.

her sezon elitlerde birisa arkasınkan konya eeeeeee başka bence bu kulülerin müsabakalara katılmasına gerek yoki

allah fedarasyondan razı olsun bu sporun ilerlemesi icin ancak bu kadar caba sarf edilirdi

işin hada vahim olanı ise bu ülkede bisiklet antronörleri ve idaracileri ne iş yapar acıkcası çok merak ediyorum yokmu atilla ataydan başka sesi cıkan be kardeşim demekki diğer idareci ve sorumlular hallerinden gayet memnun

ya federasyonda görevli olupda yarış koşan mastırlara ne demeli onlar işin daha komik tarafı

atilla atay seni ilk gördüğüm yerde teprik edecem arkadaşım

saygılar sevgiler

@ÇAMUR

Bu ülkede bisiklet sporun nerden nereye geldiğini görmek inanın zor değil biz bunu ekip olarak uzun zamandır görüyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için canla başla çalışıyoruz.Atilla atay tam bisiklet sporu tutkunu,onun yaptıklarını asıl görmesi ve anlaması gereken kişiler hariçin'de bir çok sporcu ve idareci anlıyor ve taktir ediyor.Umarım bu msj'lar doğru yeri bulur teşekkürler....

@ÇAMUR

Türkçe'ni anlayana kadar dişim düştü...

Sadece kelimelerin yazışı değildir amaç, önemli olan konunun anlamı ve önemli bir konuya değinilmiş ama anlayana!!!Bu kadar olaya kimsenin sesinin çıkamaması garip aslında.Niye yarışıyosuunuz yada neden yarışmak için çaba harcıyosunuz.Senede 4 yarış için mi 10000-20000 km antrenman yapıyosunuz.Neden bişeyler yazmaktan bu kadar korkuyosunuz ya da çekiniyosunuz anlamıyorum ki.Ortada bir yanlış var ve büyük bir yanlış ama herkes bunu sadece kabulleniyor bu nasıl bişey ya??????????????????

yazıyorum işte bu klasmanı bitirecekler ahanda şuraya yazıyorum

• Beğen
Tepkiler: tarıkk
@Ali İhsan

Bisiklet sürerken gitmeyi istediğimiz yere bakmak zorunda olduğumuz gibi, hayattada olmasını istediğimiz şeyleri söylemeliyiz.
Anlaşılmama ihtimaline karşı tersinden de yazayım (ilk cümle olumlama olduğu için daha kuvvetlidir)
Bisiklette gitmeyi istemediğimiz yere bakmıyorsak, hayatta da olmasını istemediğimiz şeyleri söylememiz gerekir.

Hakan Yazman

2010 Masterlar ligi yarışları sanırım İstanbul lisanslı bisikletçilerin sayını katlıyacak herhalde, hadi hayırlısı olsun inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@Hakan Yazman

Bi yandan yapmaya çalıştığımız şey de o zaten Hakan'ım. Büyük bir bombamız daha var yarın haber geçeceğim onuda camiaya ve ferdilere hayırlı olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
@cannonfire

hayırdır kanka bomba haber ne şaka şaka bu haber senin hakkın çok uğraştın kardeşim...saygılar

bisiklet kültürünün arması için çok güzel anlamlı yarışlar bu katkınızdan dolayı teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Geri