Scudo Sports

Atilla Bisiklet Takım Otobüsü ve Resmi Web Siteleri

şahane bir olay. en içten bir şekilde başarılar ve iyi yarışlar temenni ederim. yeni yeni takımlar eklenir inşallah.

Scudo
@fatih ulusoy
tarık kalkan adlı kullanıcının yazısına istinaden;

sabancı koç boyner soyadlarını tüm firmalarına veriyor. aklıma gelen mercedes otomotiv firması,kızının adı mercedesmiş. bildiğim kadarıyla da zaten takımın adı atilla bisiklet.yani atilla bisiklet bir bisiklet firması ve ana sponsor. dolayısı ile burada firma ismi verilmiş oluyor.(doğru biliyorsam)
sonuçta ana sponsor kimse o istediği ismi verebilir. bunda şaşılacak garipsenecek bir durum yok.
saygılar.

atilla bisiklet takımı üyeleri saygılarımı sunarım.
takım otobüsünüz hayırlı uğurlu olsun. forumda duyurusunun yapıldığını dün öğrendim. yoksa daha önce yazardım. otobüsü gördüm. bostancı sahilde kırmızı renkte. uzaklardan bile görünüyor. on numara otobüs. süper olmuş.
tekrar hayırlı uğurlu olsun.
kazasız günler dilerim.
saygılarımla.

Arkadaşlar Atilla Kardeşim düşünmüş ve gerçekleştirmiş burada söylenecek tek söz "helal olsun"ama bakıyorum küçük detaylara saplanıp kalan arkadaşlar var.bence mazur görün onları ve geçin gitsin belki meraktan soruyordur gerçekten zaten serkan ilk başta cevabı vermiş kendisine,ortamı germemekte fayda var sanırım,hani meşhur bir söz vardır..NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİNDE OLUR...serkan otobüsün bir yerlerine bu yazıdan yazdır kardeşim.:))maşallah..yapılanlar,yapılacakların teminatıdır gibi görünüyor..Bu spora faydalı hizmetler getiren herkese saygımız ve sevgimiz sonsuzdur..yeterki bu sevgi???????????edilmesin...bizde amma yağ çektik haa bindirirler artık bizide bir yarışta,,Başta atilla olmak üzere tüm takımına ve emek veren tüm takımlara saygılar ve sevgiler:))

Başta Atilla Bey olmak üzere bisiklet sporu üzerine verdikleri yoğun emek ve ilgi için Atilla Bisiklet Takım'ı ile birlikte tüm bisikletseverlere teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizde daha çok bisiklet sporuna hizmet edecek vatandaşların oluşması için güzel bir örnek teşkil ediyor.

Rekor denemenizde hepinize kolay gelsin. Yüreklerimiz sizinle.

Caner

üst mercilerin bile hedefi olan olayı gerçekleştirdiği için türk bisiklet sporunun en üst seviyesinde bulunan atilla atay arkadaşımıza çok teşekkür ederim seni gençliğinde geçemiyenler şimdi geçmeye çalışıyorlar ama sen geçilmez olduğunu her alanda yine kanıtladın seninle bir adanalı olarak gurur duyuyorum sana ömür boyu başarılar mastırlar kıralı atilla atay

@Recep Özlem

biz teşekkür ederiz umarım tüm camiaya faydalı olur...saygılar:in:

Bi onlarınkine bak:
20170106171325-3edd8e27.jpg

Bide atillanınkine bak:
2093H4.JPG

Üstündeki kaplamalar otobüsten pahalı lan!

Not: Satılmış gitmiş zaten araba.

Geri