Scudo Sports

Atilla ATAY Yarın Sabah D Sporda Canlı Yayında

Video linkleri 'Yarış dünyası ve Yarış fotoğrafları' bölümünde ayrı bir konu olarak açılırsa daha çok kişiye ulaşmış olur.Bakan kişinin azlığı burası ile ilgili olmalı herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Scudo
@cannonfire

Eline sağlık kardeşim... Siz Atilla bisiklet takımı olarak ve bende ferdi bir mtb ci olarak bisiklet sporunun gelişmesi adına mücadele ve çabanın içindeyken tanışıp bisiklet camiası adına bişeyler yapa bilmek mutluluk verici. Bu adımlarımız ufak gibi gözüksede istikrarlı bir şekilde oldukça kat edilen mesafe büyük olacaktır.

• Beğen
@FREEKARTAL

Konuyu oraya açmak yanlış olur.Bu bir haber olduğu için bu kısımda açılmış.Dediğin doğru, mod arkadaşlar gerek görürse taşırlar oraya;)

@gvenc

Sana hak veriyorum ama bu konuda da ufak bir adım atmıştım. Kendi imkanlarımla Bo-Ce 4 saat solo mtb maraton yarışı etkinliğini çekip ntvspor da yayınlatmıştım. Böyle bir imkanımın olduğunu mtb camiasına ifade edebildiğimi düşünmüştüm. Ancak bu sporun gündeme gelebilmesi adına hiç bir mtb takımı yada bisiklet mağza şirketleri gelipde hadi arkadaşım bu hafta şurada mtb yarışı var ulaşım ve konaklamayı dert etme bizimle gelip yarışı görüntüleyip yayınlanmasını sağlayalım dediği olmadı. Hep armut diş ağzıma düş anlayışı yada medya bizimle ilgilenmiyor diye yakınmalar ile hiç bir yere varılamaz. Bunlar samimiyetsizce yakınmalar. Çok yoğun bir iş temposu ve evlilik hazırlıkları içinde olduğum bu dönemde yinede elimden gelen çabayı göstermeye çalışıyorum. Bu konuda ki paylaşılan videolar bu çabaların sonuçlarıdır. . .

İzlememiş yada bu yayından bilgisi olmayan arkadaşlar için Bo-Ce 4 Saat Mtb Maraton Yarışı Videosu :

(link)

Yapılan hiçbir şey boşa gitmiyor arkadaşlar, Türkiye de bisikletin gelişmesi adına tek pedal çevirenin, tek satır yazanın, tek sn kafa yoranın, tek kuruş harcayanın hakkı ödenmez.

Gönüllü olarak , kişisel çabalarla ilerleyen Türk bisikletçiliği hakettiği yere gelecek.

"Taşı delen suyun gücü değil, dalgaların sürekliliğidir."

bundan benimde haberim yoktu...:) utanarak söylüyorum ama...

beni birde şaşırtan şu var tour de france ve italy den uzun uzun bahsederken türkiyede ti bisiklet sporundan bahsedilmiyor...

aslında bunda biraz da federasyonun el atması gerekiyor olaya...

sizlerin böyle girişimlerde bulunması attila abinin tv ye çıkması gerçekten çok büyük bir adım evt ancak...
federasyon yarış sayısını arttırması ve bunları basına yayması çekimler için girişimlerde bulunmasıylada bu spor gelişicektir...

şimdi aslında ortaya farklı bi durum çıkıyor diyebilirsiniz belki bu kadar şey söylüyorsun peki sen ne yapabilirsin diye...

benim bisiklet adına çevrem geniş değil sesimi duyuracağım yukarıda birileri tanımıyorum etmiyorum...

forum ortak bi paylaşım alanı..
ben bir vatandaş olarak bir bisiklete binen ve yarışlara katılmak isteyen biri olarak fikirlerimi beyan ediyorum...
eminimki aramızda bu tarz istekleri bazı yerlere ulaştıracak kişiler vardır...

sadece bunları söylemek bile bazen işe yaraya bilir:):):)

not:açıklama gereği duydum çünkü birkaç msj böyle sürekli fikir verme gibi oldu... ancak 16 yaşında biri olarak benim resmi anlamda geçerliliğim reşit birisine göre daha az :):):)

• Beğen
@gvenc

çok güzel bir cevabın var teşekkürler.Senin gibi ve sizler gibi ne kadar çok kişi bu tür olayların yayılabilmesi için elindeki tüm çabayı ne kadar iyi kullanabileceğini düşünmeli.Kibir gütmeden.Bu sporun yayılması için ben kendimce sahip olduğum her şeyi ortaya koydum gerçek mesleğimden vazgeçtim.Amacım ne mi çizdiğim ve tasarladığım şeylerin gerçeğini görebilmek.Bisiklet sporu adına yaptıklarımın gerçekleştiğini görebilmek.Yapabilecek kişilere elimden geldiğince bunun gerçekleşmesi için yardım edebilmek ,her şey bunlar la başlıyor. idealler ve bunları gerçekleştirebilecek kapasiteye sahip olan herhangi birey ve onun istedikleri şeylerin olabilirliği.Her zaman destek için varım.Varız. Yeterki insanların ufak da olsa siz birşeyi geliştirmek için yırtındığınızda size katkıda bulunabilmesi,destek olup moral verebilmesi.Olduğunda yaşayacağınız haz ise...

YAŞAMANIZ GEREKİR.:in:

Geri