Scudo Sports

Ataşehir

O vakit 06.09.2009 Polonezköy gezisi

Önce güzergah belirleyelim. Yazdığım güzergahların hangisini önerirsiniz. Kim nereden katılacaksa yazsın ayarlıyalım. Bugün ve yarın karar verip netleştirelim.(Cumartesi nete bağlanmıyorum)

Sabah saat 09:00 Kurtköy Viaport bahçesinde buluşur basarız.

Şimdilik
1- Çirkin
2-Toygar
3- Yener Er
4- Paramedik34 (sensiz olmaz bekleriz)
5- Arbek (Gelirmisin hocam)

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Scudo
Düşündüm de konuyu ben yeniden Gezi Tur duyurular başlığına alıyorum madem yola çıkacağız bundan sonra buradan takip edin lütfen.

• Beğen
@çirkin
Viaport bahçesi sabah 09:00 bana uygun. guzergah konusuda benim icin farketmez.....

• Beğen
@çirkin

Canlar.. Konuyu takip ediyorum.. Lakin 1 ramazan, 2 açıoköğretim bütünlüme sınavı var sanırım o hafta sonu.. Hani sınav olmasa bile ramazan.. açlık değilde susuzluk be yaw.. İnşallah ramazanda sonra.. Bende özledim sizi ya..

içerenköy den Maltepe sahile gelip Toygar la buluşabilirsin. oradan sonrasını o biliyor beraber pedallarsınız. Ya da Yener ER de ataşehir de oturuyo onunla haberleşebilirsiniz.

• Beğen
@paramedik34

inşallah hocam. Bizim niyet bozuk olduğu için herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Allah kabul etsin

• Beğen
Valla gelmek isterim de, c.tesi olay iptal olunca ben de pazar günü için Kudret abinin yaptığı Esenköy-Armutlu gezisine takılayım diye düşünmüştüm. Siz de oraya katılsanız ya?

@çirkin

kaşifden gelen istek üzerine rotamızı polineze çevirdik polinezde randevuya varız çirkin cebini yazabilirsen seni ararız

tabi Kudret abi. Cebim 0532 796 65 76. Biz Pazar sabah 09:00 da Kurtköy Viaportun bahçesinde buluşacağız. Şimdilik 3 kişiyiz.

@çirkin

polinez yoluna doğru bostancıdan geleceğiz polinezde buluşuruz kaşifle geleceğim seni ararız dostum

@porter3434

mesaj gönderdim evren saat 06.30 da benim evimin önünde buluşalım

Kudret abi keşif turunu iptal ettiğine göre bu durumda biz de polonez alemlerine geliyoruz...

@arbek100

polinez yolunu severim her vakit gittim aslında anadolu yakasının en güzel yeri benim için polinez

@arbek100

Merhaba,

İlk mesajdaki parkuru yapmak istediğinizde katılabilirim. Evim Çekmeköy'de. 3, 4 aydır bisiklete biniyorum. Benim için biraz zorlayıcı olabilir ancak ben de orman yollarını tercih ediyorum. Foruma her zaman bakamayabilirim. Bir iki gün önceden haber verirseniz mutlaka katılırım.

Burak KAYA
Telefon: 532 587 44 97
Email: burak@ventura.com.tr

Geri