Merhaba,
Ataşehir'de oturuyorum, Çekmeköy'e kadar asfalttan gidip Çekmeköy'de ormana giriyorum ve Polonezköy'e kadar gerçek bir MTB parkurunda tırmanmalı inişli zaman zaman yürüyerek tırmanmak zorunda kalınacak kadar dikleşen ve düzelen, taşlı, topraklı, manzaralı bir parkurda bisiklete biniyorum. Ormanın içinde yüksek oksijenle beraber muhteşem bir keyif oluyor insan yorulmak nedir bilmiyor ta ki eve varıncaya kadar...) Ancak takdir edersiniz ki orman içerisinde tek başına dolaşmak pek de tekin değil, grup halinde olunca insan kendini daha güvenli hissediyor. Toplam 25-35 km civarı bir parkur olacak şekilde aşırı bir tempo yapmadan biraz challenge biraz da kiyif karışık bir parkur yapıp hafta sonu bana katılmak isteyenlar olursa konuşalım, organize olalım.Belki de sabah çıkıp polonezde brişeyler atıştırıp öğleden sonra da dönecek şekilde bir parkur olabilir.
5 Eylül Cumartesi günü ilk turu yapıyoruz, katılmak isteyenler "Çekmeköy-orman içinden Polonezköy" isimli konuya katılıp adını yazdırabilir. Sabah 08.50'de Ataşehir Mc Donald's'dan Çekmeköy'e depar olacak.