Scudo Sports

Ataşehir

Yapalım böyle organizasyon.. Değişiklik olur.. Ya da mtb'nin adına yakışır bir gezi olur..

Tolga..

Scudo
@arbek100

akşamları ataşehirden bostancıya gelip "bostancı-pendik"grubuna katılan arkadaşlarımız var. sizide bekleriz. iyi forumlar,iyi sürüşler

• Beğen
Tepkiler: arbek100
Merhaba, ben de çekmeköy de oturuyorum ve ara sıra belirttiğiniz yoldan polonezköy' e gidiyoruz, arkadaşlarımla sizinle birlikte gelmeyi çok isterdim ama malesef bisiklete ÖSS çalışmaları sebebiyle bu yıl biraz ara verdim inşallah önümüzdeki yıllarda birlikte geziler düzenleriz.

• Beğen
tarih belli olsun müsait olursam katılırım iyi oluyor böyle gezileeer

• Beğen
@karaburga

Hadi ortaya bir tarih at. Bakalım neler olacak? Madem bu topiği sen açtın listemeyi senin yapman daha şık olur.

Kendine uygun tarihi ve saati buluşma yerini buraya yaz. Gelmek isteyenler isim eklesin altına

Çekmeköyde diyar bisiklet var orda buluşup bir iki tkişi daha yanına alabilirsiniz hem tanışırsınız aydın abiyle bir sorun yada acil bir şey bile olsa hemen yardım edicektir

@arbek100

Merhaba,
ben Arda Arıcak.Yeni üye oldum bu foruma...
Ben katılmak isterim bu geziye,
mail adresim ardaricak@hotmail.com.
Geziyi gerçekleştirmeen 3 yada 2 gün önce haber verirseniz seviniriim.iyi günler

• Beğen
Sanırım arbek konuyu takip edemiyor. Özel mesajda attım bakalım dönecek mi? Kim var bu yolu başka bilen aranızda?

Değerli arkadaşlar,
Tatilde olduğum için internetten bir süre uzak kaldım, bu kadar cevap gelmiş olması beni çok sevindirdi.
Tolga'nın nazik önerisine teşekkür ediyor, 5 Eylül cumartesi saat 9.30'da Çekmeköy Ağaoğlu My Country sitesinin orman tarafındaki kapısının önünde buluşma ve saat 10.00 itibariyle de Polonezköy'e depar önerisini fikirlerinize sunuyorum.
Katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazabilirlerse sevinirim.
Arbek

@arbek100

Saat 10:00 depar dedim ama acaba çok mu geç oldu, arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim?

Merhaba,
Ataşehir'de oturuyorum, Çekmeköy'e kadar asfalttan gidip Çekmeköy'de ormana giriyorum ve Polonezköy'e kadar gerçek bir MTB parkurunda tırmanmalı inişli zaman zaman yürüyerek tırmanmak zorunda kalınacak kadar dikleşen ve düzelen, taşlı, topraklı, manzaralı bir parkurda bisiklete biniyorum. Ormanın içinde yüksek oksijenle beraber muhteşem bir keyif oluyor insan yorulmak nedir bilmiyor ta ki eve varıncaya kadar...) Ancak takdir edersiniz ki orman içerisinde tek başına dolaşmak pek de tekin değil, grup halinde olunca insan kendini daha güvenli hissediyor. Toplam 25-35 km civarı bir parkur olacak şekilde aşırı bir tempo yapmadan biraz challenge biraz da kiyif karışık bir parkur yapıp hafta sonu bana katılmak isteyenlar olursa konuşalım, organize olalım.Belki de sabah çıkıp polonezde brişeyler atıştırıp öğleden sonra da dönecek şekilde bir parkur olabilir.
5 Eylül Cumartesi günü ilk turu yapıyoruz, katılmak isteyenler "Çekmeköy-orman içinden Polonezköy" isimli konuya katılıp adını yazdırabilir. Sabah 08.50'de Ataşehir Mc Donald's'dan Çekmeköy'e depar olacak.

Ben de Atasehir'de oturuyorum. 05.09.2009 tarihindeki tura katilmaya calisacagim.

Gorusmek uzere..

Merhaba,

Bende Ataşehir'deyim, sedef Sitesi...Yol bisikletine uygun parkurlar olursa katılamak isterim.

@Yener ER

Yener merhaba, Polonez turuna şu ana kadar kimseden ses seda çıkmadı, herhalde ramazandan dolayı pek talep olmuyor, en iyisi ramazan'dan sonra yapmak, ondan dolayı iptal ettik, bilgine...

@arbek100
Bilgi icin tesekkurler.

Ancak, guzergah guzel gorunuyor, haftaya Cumartesi icin sansimizi tekrar deneyebiliriz...

Arbek bizde Polonez düşünüyorduk arkadaşımla.Ama eğer tura katılım istersen Pazara organizasyon yapmak lazım. Biz Pazar kaçacağız inşallah bir aksilik olmazsa. (Arkadaş hanımdan izin alabilirse:D )

Paramedik kardeşim Toygar'la Pazar niyetliyiz.Şimdi parkur bakıyorum.Yazacam az sonra

Merhabalar,

Cumartesi gunu isim ciktigi icin bisey yazamadim ancak Pazar gunu bana uygun (hanimdan izin aldim:)

Cumartesi yapilmasi dusunulen tur Pazar yapilabilir....

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Kudret abiyle konuştum. Ben ve Toygar Kurnaköy-Emirli-Paşaköy-Alemdar-Reşadiye-Polonez Güzergahı belirledik. Ya da

Kurna-Emirli -Paşaköye gelmeden su arıtmanın ordan alemdağ yoluna,ordan mevlana,merveköy,kemal türkler,sarıgazi,çekmeköy,oradan da orman içinden Polonez böyle bi alternatif güzergah var.

Gidiş birinden dönüş birinden yaparak 2 güzergahı da deneyebiliriz de. Yorumlar sizin.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Geri