Scudo Sports

Ataşehir

Scudo
slm arkadaşlar ben safa ataşehirde oturuyorum toplu bi gezi yapılacaksa bende katılmak isterim...

merhabalar. ataşehire yakınım ataşehir içi gezi yapılacaksa bir arkadaş a daha sahipsiniz artık=) sadece bir mesaj atmanız yeterli.

cuma günü izinli günüm erkenden başlayıp biraz turlamak istiyorum gideceğim mevki konusunda kararsızım gelmek isteyen varsa katılabilir...

evet ataşehirliler? cumartesi günü 6-7 saatleri arası müsait olan varmıdır acaba turluyalım? bostancı sahiline kadar inip birer kahve içip dönelim..

çalışmasam kesin gelirdim :( başka zamana inş. buarada ben söylediğim turumu bugün yaptım ataşehir-kadıköy-beşiktaş-rumeli kavağı-beşiktaş-kadıköy-maltepe-ataşehir bayaa zevkli oldu tekbaşıma olmama rağmen bir gün hepberaber pedallayalım :)

Site sakinlerine selamlar.
Pedalşör lafını da sitenizde gezerken gördüm , ilk defa duydum ve hoşuma gitti gerçekten :)
Fazla uzatmadan kendimi tanıtayım.

Adım Selim ve yaşım 24.İstanbul-Ataşehir de ikamet ediyorum.Kocaeli Üniversitesinde Siyaset bilimi ve kamu yönetimi okumaktayım.

Sporun her türlüsünü severim.Henüz bir bisikletim yok ama 1 hafta içinde bir tane edinicem inşallah.Bisiklete sahipken , onu haşat edene kadar binerdim artık siz düşünün bisiklet sevgimi :) Tabi eskiden eğlence için mahalle aralarında binerdik.Şu anki düşüncem yeni alacağım bisiklet ile uzun gezilere çıkmak , maceralara atılmak , her türlü uzun mesafeyi de kat edeceğime inanıyorum bu arada :p .Kendi başıma da olur belki ama arkadaş grubu ile olunca çok daha zevkli olacağına eminim.Forumunuzu bulup biraz gezinti yaptım , yaptığnız organizasyonları görünce mutlu oldum daha bi cesaret geldi planlarımı gerçekleştirmem konusunda.

Alacağım bisiklet ile ilgili sorularım var.Onu da gerekli forumdan sizlere ileteceğim.

Emin olun aranıza çok sağlam potansitel olan bir pedalşör katıldı :D görüşmek üzere.Sevgiyle kalın

Selam Selim hosgeldin aramıza, komşuyuz ben de Batı Ataşehire yakınım.

Hoşbuldum , teşekkür ederim her birinize.

Turlara katılmayı iple çekiyorum , özellikle uzun mesafeli olanlara.Hava şartları kötü olsa da aktiviteler devam ediyor mu acaba ?

@G. Akpınar
Evet komşuyuz sanırım bende İçerenköy'de oturuyorum.Eskiden Kadıköy'e bağlıydı ama şimdi Ataşehir oldu :)

iscrotix biraz yakınım bende doğu ataşehirde oturuyorum =) tavukçu yolu adliyenin ora da yeni bir bisiklet alırsan haberım olsun =) bostancı-fener yapar geliriz ara ara

aramıza hoş geldin

mösyöcaca evet yakın sayılırız gerçi 4-5 km vardır aramızda ama bir pedalşör için lafı bile olmaz sanırım bu mesafenin :)
Nasıl bir şey alacağıma karar verememem dışında herhangi bir engelim yok şu anda.
Teşekkür ederim , hoşbuldum :)

Merhaba,
Ataşehir'de oturuyorum, Çekmeköy'e kadar asfalttan gidip Çekmeköy'de ormana giriyorum ve Polonezköy'e kadar gerçek bir MTB parkurunda tırmanmalı inişli zaman zaman yürüyerek tırmanmak zorunda kalınacak kadar dikleşen ve düzelen, taşlı, topraklı, manzaralı bir parkurda bisiklete biniyorum. Ormanın içinde yüksek oksijenle beraber muhteşem bir keyif oluyor insan yorulmak nedir bilmiyor ta ki eve varıncaya kadar...:)) Ancak takdir edersiniz ki orman içerisinde tek başına dolaşmak pek de tekin değil, grup halinde olunca insan kendini daha güvenli hissediyor. Toplam 25-35 km civarı bir parkur olacak şekilde aşırı bir tempo yapmadan biraz challenge biraz da kiyif karışık bir parkur yapıp hafta sonu bana katılmak isteyenlar olursa konuşalım, organize olalım.Belki de sabah çıkıp polonezde brişeyler atıştırıp öğleden sonra da dönecek şekilde bir parkur olabilir. Beraber karar veririz.
Not: 22-23 Eylül ile 29-30 Eylül tarihleri arası tatilde İstanbul dışında olacağım, en erken 5-6 Eylül'de bu organizasyonu yapabilirim.

ataşehir'de oturuyorum, sabahları işe gitmeden önce hava aydınlanırken 2 saat bisiklete binmek istiyorum pedal arkadaşı olmak isteyen var mı?
Akşamları da düşünebiliriz ama aydınlatılmış güzel bir yol yok buralarda, onun için akşamı terci etmiyorum...

Orman içi bir gezi yapmayi düşünüyordum.Biz devamli olarak Beşiktaşta Bike out doorda buluşup bisiklete biniyoruz . Cem sevin telefon 0537 694 07 77

• Beğen
Tepkiler: arbek100
Geri