Scudo Sports

Ataşehir

her zaman gittiğim yol bostancı üzerinden oldu arkadaşlar ayrıca 1 kez ümraniye üzerinden üsküdar ardından kadıköy yaptım caddebostan a geçişi bu şekilde sağladım gelmek isteyenler varsa 23 nisan perşembe günü yine caddebostan sahiline yola çıkcağım bostancı üzerinden ve köprü üzerinde tehlikesi olduğunu sanmıyorum katılmak isteyen arkadaşlar messenger üzerinden görüşebiliriz

g-yotine@hotmail.com

Scudo
Selamlar, ben de Acarlar tarafında oturmaktayım. Bir arkadaşımla orta uzunlukta Anadolu yakası turları yapmaktayız. Acarlar-Kavacık-Beykoz ve Acarlar-Dudullu-Alemdağ-Polonezköy-Kavacık-Ataşehir rotalarını dolaştık. Şimdi hafta sonu TEM yanyol üzerinden Samandıra-Sultanbeyli-Kurtköy kavşağı-Sabiha Gökçen-Kaynarca üzerinden sahil yoluna inip Sahilden Bostancı yönüne dönmeyi planlıyoruz. Arzu eden arkadaşlarla buluşup beraber pedal basalım isterim. Mayıs ayında bir hafta sonunu da İstanbul-Gelibolu (veya çok kasarsa Tekirdağ-Gelibolu'ya da çevirebiliriz:rolleyes: ) turuna ayırmayı düşünüyoruz.

@mtsemiz

bunlar çok güzel planlar ama kendi adıma şunu söylemeliyim. ben bu kadar uzun bi yolculuğa daha hiç kalkışmadım. bisikletimi geçen yaz aldım. kısa bir süre binebildim. bütün kış da hiç bisiklete binmedim. bu kadarını kaldıramayabilirim. ama bir süre caddebostan sahilde belli mesafeleri katederek daha sonrası için size katılmayı isterim.

kazasız, belasız iyi sürüşler...

arkadaşlar 17 mayıs pazar adalara gelmek isteyenleri bekliyorum
duyurulur :D

hangi adaya gideceğimize de o gün karar veririz:D

arkadaşlar konuya hiç yazan göremiyorum konuya abone olursanız sevinirim ve ataşehir çapında grup kurma fikrim var ataşehir ve çevresinden bütün arkadaşları bekliyorum lütfen konuya abone olun

beyler meraba bende samsunda oturuyorum normaldede yazları istanbul-ümraniyede kalıyorum.. aslında dudulluda oturuyorum ama ıhlamurkuyu birlik mahallesi oralarda olurum genelde... bisikleti götüremiyorum istanbula ama istanbuldada idarelik bi alet var altımda... bu yaz görüşürüz belki... iyi pedallar...

Merhaba,

Biz de Ataşehir'de oturuyoruz... Araba ile bostancıya gidip oradan Bostancı-Pendik gece turlarına katılıyoruz. Pazartesi - Çarşamba - Cuma geceleri İskelenin önünden 20:20'de hareket ediyoruz. Hepinizi bekleriz. Bu konuda açılmış başlıktan da takip edebilirsiniz.
Şimdilik Ataşehir'den Bostancı'ya bisikletle gitmeye cesaret edemedik (dönüş gözümüzü korkutuyor), ancak katlım olursa hepbirlikte deneyebiliriz.
Görüşmek üzere...

selamlar aslında bi adalar turu fena olmaz bu konuda tecrübeli bir arkadaş tur düzenlerse bende taşdelenden katılabilirim.polonezköye gidip geliyoruz tecrübeli arkadaşlarla çok eğlenceli oluyor bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ve bu konuda çok yardımcı oluyorlar eeee acemilik zoooooooooooooooor ama çokda hoş bakmasını bilene.

arkadaşlar ben de atasehirden sahile iniş turuna katılabilirim. geri dönüşün de cok zor olacağını zannetmiyorum. birlikte olduktan sonra dinlenerek geliriz.

evet diyenler yazsın lütfen
cumartesi veya pazar
(20 - 21 haziran ornegin ) bir gün belirleyelim.

katılım olursa iletişim bilgilerimizi veririz birbirimize.

yol güzergahı k.bakkalköy,bostancı mı olacak?eğer sabah erken saat te toplanılırsa adalar yapabiliriz hafta sonu olacak gezilere katılabilirim tarihleri belli olsun yeter.sanırım bu bölgelerde ikamet eden tecrübeli arkadaşlarda var umarım konuyu görürler.

Hafta içine katılabilir misin karaburga eğer katılabilirsen ptesi cars cuma gece sürüşü var ona da katıl. Aşağı iniş çeşitli yollardan olabilir, çok da önemli değil o kısmı.
Haftasonu ne yapacağımız cuma akşamı belli olacak.

• Beğen
Tepkiler: karaburga
@görkem akpınar

Akşam saat kaç olduğuna bağlı eğer saat uygun olursa ve bi programım olmazsa katılabilirim.Tamam cuma günü takip ederim ancak kısa sürede planlanan gezilerde sorun çıkabilirmi?(Haftasonu ne yapacağımız cuma akşamı belli olacak)gezi planlamak için biraz zaman kısa gibi geldi.

@karaburga

Ptesi Carsamba ve Cuma Bostancı adalar vapur iskelesinden 20.10 veya en geç 20.20 gibi hareket ediyoruz, Pendiğe gidip orada mola verip dönüyoruz. O başlık var zaten anadolu yakasına tıkladığında göreceksin. Gece evde oluyoruz. 12.00 gibi.
Bu durumda cumartesi sabahın çok erken saatinde cıkmayız, bilmiyorum konuşulur cuma günü.

Hayat da bişeyleri planlamak için çok kısa.

@görkem akpınar

çok güzel olurdu ama geri dönüş saati çok geç(annem izin vermiyor :) ) ışıklandırma olmayan yollarda yolu sağlıklı göremeyeceğim için tehlikeli olabilir.Ben en iyisi hafta sonu turları düzenlenirse o turlara katılayım teşekkürler.

yarın sabah 7.00 de haydarpaşa tren istasyonunda olabilirsen riva'ya gidecek 10-15 kişilik bir grup var.
ben gelemiyorum cunku bu aksamki gezimizde lastiğim patladı.

• Beğen
Tepkiler: karaburga
@karaburga

benim annem de bir çok seye izin vermiyor ama gece sürüslerine izin veriyor.
ama ben ertesi gün işe gitmek amacıyla erken kalktığım için katılamayacağım artık. gece 12.30 'da evde oluyorum cunku. uyumam 1.30'u buluyor.

@G. Akpınar
Haftasonu kudret abilerin gezisi var kondisyonun iyiyse katılmasıl onların gezileri zor ama çok eğlenceli oluyor.benim oturduğum yer sizlere biraz uzak olduğu için gezilere katılamıyorum ayrıca (annem izin vermiyor )sadece espriydi.Uykunada dikkat etmelisin uykusuz kalmak dikkatsizliği tetikliyor.Ammaaaaan dikkat.İyi ve eğlenceli sürüşler.

@karaburga

uykuma dikkat ediyorum ve ettiğim için insanlar tarafından eleştiriliyorum. ben böyle bişey görmedim. bi tane ........ erkek arkadasım vardı. boşlukları sen doldur.

ben sabahları 6.30 da kalkıyorum işe gitmek için ve gece 23.00'de veya 24.00'te yattığım için tavuk olurdum. cok erken yatıyormuşum da, falan da filan da beyefendiyle msn de konusmuyormusum da, ona onem vermiyormusum da.

Not: kendisi calısmıyordu ve öğlen 12.00 'ye kadar yatardı.

taşdelen cekmekoyun oralardamı? benim evim de sahile uzak bu arada.

@G. Akpınar

evet çekmeköy.işten geldikten sonra bile bisiklete binene bilmek gerçekten iyibir etkinlik ben bazen akşamları evimin oralarda binebiliyorum ve alışkanlık haline gelmesini sağlayacağım.keşke arkadaşınızada bisiklet sevgisi aşılasaydınız.Belkide empati öğretmelisiniz arkadaşınıza.İyi sürüşler

bisiklet sevgisi vardı ama insan sevgisi yoktu .Bir tane insanı seviyordu , o da kendisi.

Geri