Scudo Sports

Ataköy

@Murat Imran

Murat bey yaş niye geçsin ben 51 yaşındayım ve biniyorum.Merterden sahil yolu y.köy florya bld tesislerine gidip sahilden dönüyorum genelde sabahları çıkıyorum.Yağmurda pek çıkmam

Scudo
çarşamba ve cuma akşamları yeşilköy meydanında toplanıyoruz buyrun bize katılın ayrıntılı bilgi için

Avrupa Yakası Pedal Grubu

bu topic altından turlarımızı takip edebilirsiniz :)

@semih59

35 Yaşından sonra bir Gt Bmx sahibi olunca, insan doğal olarak böyle hissediyor.:)

Havaların biraz ısınması ile sanırım bisiklet binmeye başlarım gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: semih59
Hic ses cikmiyor forumda kimse yokmu bu semt civarlarinda :;)

murat ben herkese selamlar

Merhaba arkadaşlar..

Okul,askerlik,işgüç derken uzun süredir ayrı kaldığım bisiklet sporuma tekrar dönüş yaptım.Şimdilik sahilyolunda Ataköy-Sirkeci-Karaköy-Dolmabahçe güzargahını kullanıyorum.Biraz daha performansımı arttırınca daha uzun mesafeler hedefim özellikle yakında Anadolu yakasındaki sahilyolunda gezmeyi planlıyorum.

Herkese sorunsuz,keyifli,neşeli pedallamalar dilerim:)

Merhaba ben atakoy 5.kisimdan Cihan.yasim 31 gecen hafta yeni specialized hardrock 29 disc bisikletimi aldim.su ana kadar avrupa tarafinda sirkeci kucukmece arasi anadolu tarafinda kadikoy pendik yaptim.uzun turlar planliyorum ama sehir ici ve ormanda da binecek arkadaslar aramaktayim.bana burdan veya mailimden ulasabilirsiniz cihan_soyugazi@hotmail.com.yaklasik 15 senedir spor yapmakta olup performansim iyidir keza bisikletimin de oyle.mesajlarinizi beklerim.Gorusmek dilegiyle.

• Beğen
Tepkiler: Fidan Kayaoğlu
(link) bu gruba üye olursan her her perşembe akşamları gezi muhabbet amaçlı florya yeşilköy sahiline gezi-hafta sonuda turlar var.Vaktin olurda katılabilirsen eğlenceli.her bölgeden adam geliyor.b.düzü-esenyurt-bahçeşehir-yenibosna-bağcılar-b.çekmece-sefaköy......

Bende bakırköy de oturuyorum ve her akşam çıkıyorum. Buradan ulaşabilirsin uzun turlara veya arazi turlarına çıkıyoruz bizde :)

fidan gurup halınde cıktıgınız zaman haber verırmısın onceden

merhabalar adım Burak 16yaşındayım Açık öğretimde okuyorum bisiklete olan ilgimi balık sevdam ile birleştireceğim birisinde görmüştüm oltayı nasıl montelemiş anlamadım inşallah bisikletimi aldıktan sonra uğraşlarımın sonucunu alacağım Fikri olan arkadaşlarımın abilerimin önerilerini bekliyorum

aramıza hoş geldin burak :) forumda bir çok bilgiye ulaşabilirsin :)

Ben 41 yasindayim Atakoyde oturuyorum.
Bisikletleri ve yelkenlileri cok seviyorum.
Uzun zamandir cok eski bir bisikletim vardi ona biniyordum.
Tamamen gezi amacli kisa mesafeler yapiyordum.
Arka tarafa sele koymustum kizim o siralar 5 yasindaydi.Baktim rahat edemiyor bisikleti zihni sinir bir sekilde onun rahat edebilecegi sekilde ufak degisikliklere gittim.aradan zaman gecti kizim geldi 10 yasina.Ve bisikletlerimizi ayirdik. (Zaten onun ayri ayri yasina gore bisikletleri hep oldu.)
Hem tekneme sigacak hemde busiklet zevkimi tatmin edecek bir bisiklet arayisina girdim.Sizlerin forumda paylastiklarina bakarak dahonda karar kildim.
Fakat 16 mi 20 jantmi diye bakarken denedigim 24 jant bir dahona ilk goruste asik oldum ve aldim.
Simdilik bu kadar ara.fotoraflari eklemeye calisacagim.

• Beğen
Tepkiler: Cenk_
http://img.tapatalk.com/d/14/10/25/yqa9e8a6.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/10/25/ebutymyq.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/10/25/vurada7a.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/10/25/e6asuza5.jpg

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Selenin ustune jel bir oturma parcasi ekledim.Arka ve one birer isik.Ufak tefek seyler tasimak icin arkaya bir oturma yeri :) hala adini bilmiyorun.

Saygıdeğer kızınıza ve size İnşallah baba kız birlikde keyifli sürüşler sporlar diliyorum.
Spor un yaşı yok aynı emsal sayılırız üstadım bende 37 yaşında bisiklet tutkunu oldum :)

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
Hakan bey gule gule kullanin, keyifli surusler dilerim... Cocuklugum bisiklet ustunde gecti fakat isti guctu derken bende 35 inde geri donebildim bisiklete :)

Tesekkurler Fırat bey.Umarım sık sık burdaki arkadaslar kadar cok kullanıp hakkini verebilirim.

Hayırlı olsun çok güzel gözüküyor bende yeni başladım bakırköydeyim ufak turlara eşlik edebilirim pazar günleri müsaitim.

Geri