Scudo Sports

Atakan Eker Flatland Video

Scudo
çok güzel hareketler bunlaaar :D başarılı emeğine sağlık :)

Başarilarin devami hareketlerin daha iyilerini kapman dilegiyle gercekten güzeller he bide bence böyle videolarin altindaki sarkilarida linkin altina yazariseniz ki merak eden arkadaslar illaki olucaktir saygılar selale :)

• Beğen
Tepkiler: Stcos
Denge işi teşekkürler Atakan

• Beğen
Bravo Atakan, balance oturmuş. Şimdi ön ve arka teker hareketlerini ayır. Artık çok daha fazla performansa ihtiyacın olucak vücudunu geliştir ağırlık çalış. Son olarak; lastik havalarına dikkat ed az olmasın en az 70psi spinler için sana avantaj sağlar. Kendine dikkat ed...:)) HKK BMX TEAM TÜRKİYE

• Beğen
Herkese teşekkürler , bu arada şarkıyı merak edenler için parçanın ismi Tinie Tempah - Wonderman

çok başarılı bir video, yeteneğini takdir etmek lazım ;)

bu arada kameraman arkadaşı da gözardı etmemek lazım, özellikle son sahnede harika bir çekim yapmış. kendisine de tebriklerimi ilet lütfen :)

• Beğen
Haklısın çekim yapanların da büyük emeği var , İbrahim Arslan ve Emre Erdem'e burdan çok teşekkürler :)

Benim bi sorum olacak şu ön pege basıp bisikleti döndürdüğün hareketin adı nedir ya onu öğrenmek istiyorum bi adını bulamadım gitti.Yardım edersen beni sevindirmiş olursun.

valla çok güzel bir video anlaşılan epey çalışmısın helal olsun videolarını bekliyoruz :D

• Beğen
Yahu şu Mirraco bmx leri nereden bulacağız tüm modellerinin satıldığı bir yer yok mudur aradım taradım Türkiye'de yok ;S

Ön pege basıp yaptığım hareketin adı Fire Hydrant , bir de combosu var onun Fire Hydrant to Squeakers onda da kadro döndükten sonra ön tekerde geri geri gidiyosun . İsimleri bunlar :)

Mirraco BMX'leri bulabileceğin yerler var Hakkı Özen ve Mustafa Calisir sana bu konuda yardımcı olabilir . 2'si de Türkiye'de BMX'in bu seviyeye gelmesini sağlayan insanlar , onları ekleyip konuşabilirsin :)

Geri