Scudo Sports

Atak bisiklet

Bit işyerini overken diğerini yermeye gerek yok. Ahmet de Bülent de esnafligi iyi olan, usta kaprisi olmayan iyi insanlar. Keşke hepsi böyle olsa.

Scudo
@M.Burak KARADAĞ
Aynen öyle. Fiyatlar kazık değil. Bir şey alırken pazarlık etme ihtiyacı duymuyorum. Güleryüzlü insanlar. Muhabbetleri iyi. Dediğim gibi her gittiğimde mutlaka kahve ikram ettiler bana ki yaklaşık 15 km bisiklet sürerek oraya gittikten sonra ilaç gibi geliyor :)

Şen bisikletle de çok alışverişim oldu zamanında. Sadece evime çok uzak olduğu için artık gitmiyorum. Benim de hiç kötü bir anım olmadı Bülent'le. Yukarıda yazılan olumsuz yorumları görünce yazmak zorunda hissettim kendimi. Ahmet de, Bülent de babalarından mesleği devralmış insanlar bildiğim kadarıyla. İşlerini iyi yaptıkları algısı hakim bende de.

@Emre Yazıcı
Ben de Efor'dan aldım bisikletimi bir arkadaşımın tavsiyesiyle, Şenol Bey hiç sıkılmadan, usanmadan tüm saçma sorularımı cevapladı, çalışanları da ayrı güleryüzlüydü sağolsunlar. Ama bana uzak olmasından dolayı Avrupa yakasındaki bisikletçileri tercih edeceğim muhtemelen. Yine bir arkadaşımdan Şen Bisiklet'i duydum ama henüz hiç gitmedim. Bana en yakın olanı şimdilik o.

Zaten gördüğüm kadarıyla herkes birbirini tanıyor, ya da bir şekilde iletişime geçiliyor. Eğer esnaf kazıklamaya kalkarsa müşterisini kendi kaybeder, çünkü kötü şeyler de, iyi şeyler de çok çabuk yayılıyor artık.

@Enver T.
Gidiş eğer toplu taşıma yada bisiklet ile olacaksa Topkapı-Mescidi selam arası çalışan tramvay hattı üzeri Cebeci durağından bağırsan duyarlar.

• Beğen
Tepkiler: Enver T.
@leyla_p
İç rahatlığıyla gidebilirsiniz Şen Bisiklete. Ben ilk zamanlarımda başka yerlerde bir kaç kazık yedikten sonra tanışmıştım. Yaklaşık 30 km uzakta olmasına karşın uzunca bir süre esnaflığına güvenip oraya giderdim. Sonra tesadüfen evime çok daha yakın olan Atak Bisikleti keşfedince gitmemeye başladım.

@bilalfidanboy hahaha çok iyi tarif bu :) haklısınız hemen cadde üzerinde bu aralar uğrayacağım oraya
birde açılıştan bahsetmişsiniz zaten faal bir firma ne açılışı olacak bundan farklı olarak ?

Sanal pazar üzerinden alışveriş yapıyorum. Bol ürün mevcut ve fiyatlar makul. Sorulan sorulara ilgi ile cevap veriyorlar.

@Suat Şahin Evet zaten faal olan biryer fakat konseptte değişikliğe gidilmiş Ayrıca Cafe bölümü eklenmiş. Bugün ve yarın yerinde yani mağazada geçerli olacak piyasaya nazaran indirimli ürünler var

Atam bisikletten ben de alisveris yapmistim. Memnunum. Durustluk onemli. Keske butun dukkanlar ( firmalar:) ) boyle olsa.

@bilalfidanboy evet ya facebook sayfasinda da paylasmislar. Bugun ugramayi planliyordum ama is yogunlugindan gidemedim. Ugramak lazim aslinda.

Bugun acilisa ugramak icin firsat buldum ve gittim. Fiyatlar cok uygun. Imkani olan gitmeli kesin ☺ musterilerle de cok ilgileniyorlar. 20150823_162011.jpg

Dosyalar

• 20150823_161955.jpg
    20150823_161955.jpg
    107,4 KB · Okunma: 28
İnternetten alışverişim olmuştu. Sorularıma cevap almış, herhangi bir sorun yaşamadan ürünleri teslim almıştım.

Bu iki dükkanı öğrendiğim iyi oldu. Bende gürsel akay bisikletten memnunum, tamire falan hep oraya gidiyoruz. Birde mahallemizdeki bisikletçi ama ismini bilmiyorum dükkanın, konuyu dağıtmayım.

Ben bisikletimi ordan aldım.Kargoyla eve gelmesi yerine gittim orada kurdurdum.Muhabbet ettik filan cok yardımcı oldular ikramda bulundular.Cay,kahve,su vs.Daha sonra bir kac alısverişim daha oldu.Çamurluk vs aldım orda taktırdım sadece camurluğun parasını ödededim işçilik vs istemedi ahmet abi.Çok dürüst saygılı işini seven insanlar.Bir şey alacak olsam piyasaya göre 10 lira pahalı bile olsa ordan alıyorum artık,vesilesiyle de dükkanlarına gidip sohbet ediyorum güzel oluyor.Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Yorumlar arasında dikkat ettimde , müessese hakkında, gerek internet üzerinden gerek reel alışverişlerde bir tek olumsuz kelime yok.keşke sektörün her kesiminde böyle dürüst ardından güzel izler bırakan esnaflar kalsa....

@bilalfidanboy Olumsuz bişey yok çünkü gerçekten iyi ilgileniyorlar..:) b'Twin bisikletimin vites ayarını decathlon servisi doğru dürüst ilgilenip yapmadı. sıkıştırınca sadece vites ayarına 23 lira para istediler. Atak bisiklette hem benim hem kardeşimin bisikletinin hem fren hem vites ayarını yaptırdık. Ahmet abi bi on lira at yeter. parça takmadık önemli değil çok dedi..:) Belki müşteri tutmak için ama adamın muhabbeti bile farklı...:)

aynen gittigidiyor atak bisiklet sinankale bayağı ayrdımcı oluyorlar aldığınız ürünü eksiksiz ve hızlı bir şekilde gönderiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geri