Scudo Sports

Atak Bisiklet Ayıbı

yusuf tunçer

Daimi Üye
Tepki
188
Bisiklet
Giant
Geçenlerde n11 üzerinden Atak bisiklet mağazasından Sedona mv29 plus kask aldım L beden sipariş etmeme rağmen XL göderdiler. Kendilerine mesaj attığımda bir yanlışlık olduğunu değiştireceklerini söylediler. İçime kuşku düştüğü için kargoya vermeden ölçtüm ve not aldım, yeni kaskım geldi bi taktım yine kafama dev gibi olan büyük bir kask. Ölçtüm ki yine aynı ölçü, üstelik beden etiketinin bir kenarı kalkmış. Adamlar aynı kaskın beden etiketini değiştirip satmaya kalktılar. Tekrar İade ettim. Ertesi gün hem beden stoğunu güncellediler hem de 40 tl zam yaptılar ve vaktimi çaldılar. Alış veriş yapmadan önce bir düşünün benim gibi mağdur olmamak için.

Scudo
Atak bisikletten 2 adet arka ışık, 1 adet kelebek gidon ve kelebek vites sistemi almıştım ve sorun yaşamadım. Hepsiburada üzerinden alacaksam ve fiyat uygunsa atak besikleti seçiyorum. Yaşadığınız durum üzücü. Tecrübenizi ve değerlendirmenizi ürün altınd yorum ile paylaşırsanız iyi olur.

Olabilir tabii, n11 pek kullanmadığım için bilmiyorum. Bu tür durumlarda şikayetvar'a yazıyorum en azından insanlar arattığında görsün belki lazım olur diye düşünüyorum. Kask alırken kurumsal firmaları ve yetkili servisleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun tekrar.

Atak bisikletten 2 adet arka ışık, 1 adet kelebek gidon ve kelebek vites sistemi almıştım ve sorun yaşamadım. Hepsiburada üzerinden alacaksam ve fiyat uygunsa atak besikleti seçiyorum. Yaşadığınız durum üzücü. Tecrübenizi ve değerlendirmenizi ürün altınd yorum ile paylaşırsanız iyi olur.
Site maalesef bu tarz durumlarda satıcısını koruyor.
@Anonim o site ve birçoğu iptal/iade edilen sipariş için geri bildirim seçeneği sunmuyor hatırladığım kadarıyla. Ki bence kötü niyetli ve satıcıyı koruma amaçlı bir uygulama.

@yusuf tunçer geçmiş olsun :(
Çok haklısınız.

oda birşey mi hocam 4 Mayısta trendyolda kess bike satıcısından eldiven aldım bir arkadaşıma hala teslim edilmedi :-D

@Anonim o site ve birçoğu iptal/iade edilen sipariş için geri bildirim seçeneği sunmuyor hatırladığım kadarıyla. Ki bence kötü niyetli ve satıcıyı koruma amaçlı bir uygulama.

@yusuf tunçer geçmiş olsun :(
Şaka gibi ama bazen de onaylanan olumsuz yorumlar bir süre sonra kaldırılıyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar yazılan yorumları okudum, bir kaç kez alışveriş yaptım bende, size karşı dikkatsiz davranmış olabilirler. Genelde istenilen malzemeyi gönderen bir firma. Yine de kimsenin mağduriyet yaşamaması lazım. Alış veriş yapmadan önce firma ile iletişime geçmek lazım. Ben artık o şekilde yapıyorum. Kocaeli Şişman Bisikletin kendi sitesinden aldım, Ankarada hem performans hemde Emre bisikletin kendi sitesinden aldım. Aracıları kaldırıp firmadan direk alın.
Firmalar büyük alış veriş siteleriyle ortaklık yapınca saçmalıyorlar bazen kar marjları düştüğü için. Yinede müşterilerini mağdur etmemeleri lazım.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Atak Bisiklet'e yakışmamış. Kaç defa alışveriş yaptım, problem yaşamadım. Hatta bir defa yanlış ölçüde lastik gönderdiler, değişim prosedürü uygulamadan hemen yeni lastiği gönderdiler; elimdekini göndermesem göndermezdim.

• Beğen
oda birşey mi hocam 4 Mayısta trendyolda kess bike satıcısından eldiven aldım bir arkadaşıma hala teslim edilmedi :-D

Kess az çakal değil. gümüş renkli vidalı ruble sadece onlardaydı. (yani öyle gözüküyordu). n11'de soru-cevap'tan da sordum rengi için alıcam foto direkt ürünün mü diye, evet ürünün dediler.
ilandaki foto:

ruble-6-li-p-106__1594846964411569.jpg

bana gelen ruble ise:

cin-6li-ruble-kahverengi__0285058697679805.jpg

• İnanılmaz
Ben de Aydinbisiklet.com adresinden carbon spacer alacaktım. Satıcıyla WhatsApp dan mesajlaştik. Yarin kargolarim dedi. Kargo ucreti sabit 15 tl imiş baska birseyler de bakayım dedim siparişe ekleyeyim. Bir baktım 20 tl eklemiş fiyatına alacağım ürünün.
Sordum ne diyeceğini tahmin ederek konuştuğumuz fiyattan mı yazdığınız fiyattan mı göndereceksiniz diye. Tabiki pahalı olan fiyatı söyledi. Yaptığının yanlış olduğunu söyleyip , iyi günler diledim.
Ürünün fiyatını güncellememiş 16 stok var. Fi tarihinde çektiği stok 3 5 lira için adını lekelemeye gerek var mı? Sonuçta bir bakıma haklı ama müşteriyi de kaçırmamak bağlamak lazım. Demek ki ihtiyacı yok.

Son düzenleme:
Geri