Scudo Sports

'' atak -2-şile şile şile -180 'e eş değer 30 eylül-''

abi ben dün grip olmuşum bugün gün boyu yatıp terledim durumum hala çok iyi olmadı eğer sabah 5.30 da uyandıgımda iyi hissedersem kendimi gelecegim ben gelemezsem o saatte nete girme imkanım olmadıgı için sen 6.30 da beni iskelede göremezsen hiç bekleme beni kusura bakma abi katılamazsam gerçekten çok kötü oldu bu grip işi hemde turun arefesinde neyse dedigim gbi gelmeye çalışcam uyandıgımdaki duruma baglı tekrardan kusra bakma abi tura gelemezsem

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
@Onur Şenel

saat 02.38 saat 22.00 de yattım 4 saat uyudum şimdi onur sen bu mesajı okuduğunda ben çoktan çıkmış olabilirim bence sen kendini kasma ve gelme grib isen zati vücut kırılmış vaziyette onun için senin sağlığın önemli ve gelmiyorsun ,,,artı ben direk üst taraftan gideceğim boşuna gelme durumum olmayacak 3 km var bostancıya benim için vakit kaybı olur evet direk dudulluya basacağım 60 km boyunca durulmayacak 6-7-10-19 eğimli rampalar süratli alınacak bu nedenle sen yatıyorsun onur başka zaman görüşürüz...sağlıcakla kal..saat 00.35 yazmışsın mesajı erken yatman gerekecekti her neyse sağlık olsun diyelim başka bi zamana...

evet ekip.................
sabah görüşürüz dudulluya çabuk gelirim benim evden 10 km yazıyor lay lom lom geleceğim esas tempo dudulludan saat 07.15 de başlar....eski ekip yeniden toplandı ogün-bugsbunny-bahtiyar-erkan -ben dört kişiyiz yeterli sayı performans için ne fazla ne eksik nerde çokluk orda zorluk biz gezi yapmıyoruz...dondurmacı aliye çiğerci nuriye gitmiyoruz hedeflerimiz her zaman büyük oldu evet 7 ekimin birinci antremanı başlayacak saatler kaldı 23 eylül mollafenari ve 30 eylül şile yapılacak burdan örgütleneceğiz ve topiği patlatacağız gerek erkan gerekse bahtiyar asla beni en çetin etaplarda bırakmadılar bahtiyar ve erkanın inançlı olduklarına artık inandım işi asla hafife almadılar ellerinden geldiği kadar ter döktüler çalıştılar çabaladılar ..bu istanbulda böyle inançlı iki adam ben zor bulurum bi şeyi sevmek lazım lagara lugara değildi bizim işimiz ogün de elinden geldiği kadar katılmaya çalıştı,...evet çalışan her zaman kazanacak azmi olanlar bisiklet sporunda bir yere gelir yeterki olayı sevsinler bu ülkenin tek eksiği ,inançları yok çalışmaya ..

yav millet harbiden başım ağrıyor iyimi böyle manyak rüzgar olurmu ,bu resmen fırtına yahu bi büyük rakı içmiş kadar oldum bana yaramıyor 40 km ile esen rüzgar , böyle eylül ayımı olurmuş bura sonunda dönecek jüpiter gezegenine, saatte 200 km ile esecek rüzgar nereye bisiklete biniyorsun dışarı çıkamazsın evin uçarsa tabi kendini dışarda bulursun ;)

evet kriterlere bakalım ..bu gün ne oldu.....
07.30 çıkış dudullu......varış göçbeyli köyü sonu...durmadan gidildi , önce sabah 20 km ile esen rüzgar sonra hızını bayağı arttırdı hep rüzgara karşı bastık bu da bizim şansımız şileye taşınacağım ordan dudulluya basacağım ülen bi kere de lodos es be mübarek yok illaki poyraz olacak o da kuzey doğu

bahtiyar,,,,,,,09.55 de vardı
erkan 10.03 de vardı
ogün 10.04
10. 18 de ben vardım ülen madara olduk be ben böyle ...........

abi bu işler sırayla geçen seferde ben arkada kalmıştım 15 dakika fark atmıştınız herşeye rağmen tur güzel oldu yorgunluğun üstüne semaver iyi geldi

@bahtiyar közen

evet parayla değil ya sırayla olacak ....moruklar çekilecek gençler gelecek..2 saat 10 dakika birinci tur ikinci tur 2 saat 48 dakika rüzgar çok şiddetli idi birinci turda bu kadar rüzgar yoktu, ve bu rüzgar beni kesti açıkçası..rüzgar bana yaramıyor..evet 38 dakika rötor yaptık...bahtiyar bana 23 dakika takdın erkan 15 dakika ogün 14 dakika emme sonuçta çok büyük fark olmadı yani bir saat felan geçikmedik bıçkıdere gene yaparız ama rüzgar olmayacak kasım aralık ayından bi kuru soğuk gününü seçeriz..

bahtiyar 23 üne istirahat dedin bakalım 23 üne ne olur şimdi 30 eylülde şile aslında kartepe olayına bizi hazırlayacak idi ama 7 ekime olayı tavşanlı boyalıca hattına çevirince 30 eylülün önemi kalmıyor bu nedenle 30 eylülde etap değişikliği olur ...20-40 km rüzgarlarda bence kısa mesafelere yöneliriz ve tempo yaparız 80 km de kalırız..

Merhaba Kudret Abi. Hafta içinde 2 günde 160 km'ye yakın yol yaptım. Ama 90 km yaptığım Çarşamba turunda uzun formamı giymeme ve geldiğim yerde terli çamaşırlarımı ve bandanamı değiştirmeme karşın yolun yarısında rüzgara karşı pedallamam hasebiyle hafif bir soğuk algınlığına yakalandığım için dünkü tura gelemedim. Hele bir hafif boğaz ağrım geçsin, güçlenme çalışmalarına devam edeceğim.

• Beğen
uzun mesafe polenez yaparız tersten

@Cem Şentin

cemo çamaşırlar niye terli nedeni pamuklu, pamuklu giymeyeceksin bisiklet forma şart dünki turda terlemedim neden bisiklet forma varda ondan .....tedarik edeceksin bi adet bisiklet forma yoksa hasta olursun gördüğün gibi....

@bahtiyar közen

evet bu pazar garipçe ile polinez arasında bi karar olur..polinez uzun olur 100 km artı dudulludan çıkarız ,

23 eylül ısı düştü,,,,rüzgar 30 km 40 olursa yaş..

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 25C. Rüzgar Hızı: 15-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 16C. Rüzgar Hızı: 25-35 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

@Kudret Kurtcebe

Bir uzun formam var abi. O da şöyle: (link)

Ama buna karşın soğuk algınlığı kaptım. Gerçi şimdi iyileştim. Ancak ona bir daha yakalanmamam için ne tavsiye edersin ?

• Beğen
cemo ,,bisiklet formanın altına hiç bi şey giyme pamuklu atlet felan eğer bisiklet formayı giydiğin halde terledin ise o forma bence iyi değil teri emen formalar tuzlu para...

@Kudret Kurtcebe
Teri emen termal atletler var cem, 20 tl ye bulabilirsin mor giyim vardı kadiköyde hala duruyorsa. Ben oradan almıştım. Bisiklet formanın içinden giyiyorum tüm teri emiyor

bahtiyar senin 150 km de kesilmen sistemi devre dışı yaptı ne demiştik bıçkıdere sonra şile sonra kartepe dedik ama bisikletin 15 kilo olunca iş senin aleyhine olduğundan dolayı olayı kapattık yani kartepeyi erkan ile gitmemizin bi anlamı yok anca beraber kanca beraber dedik evet 30 eylül şile olmaz şile kışa kalır ,,,,,,kafamıza eserse tabi,,,,,,

ayın 30 una bir tur belirliyelim

@bahtiyar közen

turları sana göre belirliyorum bahtiyar ama sistem donduruldu yani kartepe ....ekimde tam zamanı idi neyse bi bardak su içeriz önce 23 üne bi ayar yaparız cumadan, kısa mesafe diyorum ben, çünki 30 km rüzgar var gene...

evet bu topikleri açmamın nedeni sırasıyle polinez kısa polinez uzun bıçkıdere ve şile idi ve sonra neydi kartepe -rube..kadroda yeni olan arkadaşların ve eski kadroda olan arkadaşların haritayı iyi okuyamaması neticesinde yalnış yerden girdiler ilk polinez kısada, bu durum karşısında sadece benim aldığım kriter önemli idi doğru yerden devam ettim çünki..sonradan ekip polinez kısada doğru yerden girdiler isede grupta genç arkadaşın lastiği patladı 18 yaş altı benim kadrolarda artık var olmayacak bir performans bisikletçisi bisikletininin tekerinin niyadının dolmuş olduğunu bilecek ve ona göre değişimini yapacak ayrıca ekibin geriye dönüp genç arkadaşa yardım etmesi başka bi handikaptır performans bisikletçisi tek başına kalmasını iyi bilecek tekerini kendisi değiştirecek erkanın yaptığı gibi ,haziran turunda bıçkıderede tekeri neden patladı erkanın çünki kevgire dönmüştü teker bu teker ile zati olaya soyunması baştan yalnış idi ...evet dediğim gibi bisikletin tüm hareket eden aksamlarında tek bi sorun olmayacak ağır turlar adamı affetmez...vites, fren hepsi kontrolden geçecek akort sorunu olan jant ile tura gidemezsiniz...orta göbekten ses geliyorsa gene gidemezsiniz..jant göbeklerde sorun asla olmayacak..ekibin teknik sorunları en başta ağır bisiklet olayıdır ağırlık bisikletler ile 200 artıların başarılması zordur kişi daha fazla yorulur limit 10 kilodur...özellikle suadiye rampalarında yol bisikleti risklidir inişte daha fazla risk vardır...bu nedenle 14 ekime erkan gelirse inişte çok dikkat edecek 18 km iniş var teker 1.25 ise sarsıntı fazla olacak bilekler ağrıyacak..evet son durumlar kartepe aleyhine idi ama bir özel mesaj durumu tamamıyle değiştirmiştir can arkadaş bisikletini 9 kiloya çekmek için çaba sarfedecek evet şansı var 9 kilo ile ..tabi bunun yanında kondüsyonda 101 km sonra gelecek olan 18 km rampada belli olacak..evet gelelim bu topiğin akıbetine kalanlar kaldı ama yola devam edenler bellidir ben yola devam edeceğim 14 ekime konsantre olundu bile artık...hiç kimse gelmez ise tek gideceğim iskender sağolsun suadiye merkezde bekler beni...23 eylül ve 30 eylül ferdi takılırım artık 7 ekimdede durum aynıdır artık 14 ekim var olay büyüktür......

World Car Free day - Otomobilsiz yaşam günü ve European Mobility Week - Avrupa Ulaşımda değişim haftası bisiklet etkinliği
Göztepe parkında buluşuyor saat 10:00 da çıkış yapıyor ve Bağdat caddesi, Kızıltoprak, Fenerbahçe parkında mola ve ikramlar Caddebostan, Suadiye, Bağdat caddesi, Göztepe ışıklar da etkinliğimiz sona eriyor.
Etkinlik amaç ve hedefi tüm dünya ile aynı anda farkındalık yaratmaktır, bir gün olsun otomobil olmadan yaşamayı denemek için bisiklet kullanılacaktır, böylece sürdürülebilir bir yaşam ve kent ortamı için bir adım atılacak, bu arada karbon salınımı yaratılmayacak, petrol kullanılmayacak, gürültü yaratılmayacak, fiziksel hareketlilik yapılacak, eksoz gazı ile kentteki hava kirletilmeyecek ve tasarruf sağlanacaktır.

evet derneğin turuna katılma durumu..

erkanın önerisi üzerine şile 145 km öne alındı 23 eylül pazar ...

sadece 2 kişi ..................
dudullu saat 07.30 hareket durmadan 43 km şile benzinci ..15 dakika mola en zor yoldan dönüş eski şile yolu ulupelitin ulu rampaları ve bıçkıdereye girmeden göçbeylide duruş ,,evet 2 inci mola yeri çok uzakta oraya varana kadar epey rampa ve km yiyeceğiz bu yol topçular-suadiye yolundan 1000 kat daha zordur 19 eğimleri yine alacağız ..
amaç kartepede serilmemek bu ağır turdan sonra 30 eylül hafif bi tur olur 7 ekime ise mollafenari der 14 ekime geliriz evet bu topik 23 de son bulacak....

kurallar

1- en az 6 ay zamana karşı 100 artı etaplarda çalışmış olmak
2- 18 yaş altı kadromuzda yer almayacak
3- herhangi bi hastalığı olanların katılması sakıncalıdır..

Geri