Scudo Sports

'' atak -2-şile şile şile -180 'e eş değer 30 eylül-''

1-kudret:scott sayko kross-28
2-bahtiyar:whistle sayko kross sport 28
3-erkan:scott yarış 28
4-onur:yarış 28
5-ogün:trek mtb 26
şu an banko 5 kişi gelenleri ekleriz bıçkıdere turunda görüşürüz

Scudo
Pazar
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/mostlycloudy.gifÇok Bulutlu. Yüksek: 28C. Rüzgar Hızı: 15-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/nt_partlycloudy.gifÇok Bulutlu. Düşük: 21C. Rüzgar Hızı: 30-35 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

kurallar.........

1- en az 6 ay 100 artılarda çalışma yapanlar, zamana karşı ,önceliklidir ...
2- herhangi bi hastalığı olanların ,ilaç kullananların katılması sakıncalı olup önceden bizi bilgilendirmeleri mecburidir..
3- kontenjan sadece 1 kişidir..ekip 6 kişiyi geçmeyecektir............
4- avrupa yakadan katılım, saatlerin erken olması dolayısiyle imkansızdır
5- iç lastik pompa ve kask mecburidir ...
6- iç lastik almadan gelen olursa aynen yolda kalır.....
7- ilk 60 km de durulmayacak 6-7 10-19 eğim rampalar süratli alınacak ..
8- göçbeyli köyünün dışındaki markette durulacak ikinci mola aydos cafe......
9- etabı bilenler tercihimizdir .........
10 - 18 yaş altı kadromuzda malesef yer alamayacaktır,,

1-kudret
2- erkan
3- bahtiyar
4- ogün
5- onur
son bir kişi gelecek bir kişi yukardaki kurallara göre gelecek

ekip sadece 6 kişi bahtiyar onun dışındakiler misafirlerimiz olacak.......
şu anda banko 5 kişi ....yukardaki kurallar doğaçı ve muratı ilgilendirmiyor ..ozan zati eski kadrodan o da misafir ,misafir denince kadro olmuyor tekrar yineliyorum bahtiyar bu birinci kartepe rubedir yani bıçkıdere buraya gelenler mecbur değil kartepeye gelmeye ama ben ve erkan öyle düşünüyoruz bizim için kartepe antremanları başladı biz iki kişi erkan ve ben 14 ekimde kartepe yollarına düşeceğiz......bu kadroda olanlar yani ogün zati gelmeyecek onurun ise okulu var .doğaç fikir beyan etmedi ve muratta birinci kartepe antremanı 16 eylül ikincisi 30 eylül etaplar belli 30 eylül şile ve zamana göre yapılacak amac budur seni serbest bırakıyorum tek mesaj atmadın kartepe hakkında bu da gelmeyeceğim anlamına gelir....
her sene bu sistemi tekrar edeceğim eylül ortasından başlayacak sistem ekimide içine alacak şekilde şile olacak son etap kartepe olacak aynı şekilde nisan ve mayıs ayında durum böyledir...senenin 4 ayı budur geriye kalan 8 ayın ise 2 ayı temmuz ve ağustos 06.00-09.00 arasında tur bitecek haziran aylarında kısa mesafe olur...en uzun kasım aralık ocak şubat mart aylarında hava kuru soğuk olursa bu senede 4 ay düşündüğümüz sistemden düşmemek için bıçkıdere etaplarında var olacağız bundan sonra kesin sistem budur 10 yıl buna hazır ol bahtiyar

tekrar yazıyorum bahtiyar birinci kartepe antremanı bu pazar 16 eylülde bıçkıdere etabında kesin başlayacaktır ısı makul rüzgar 30 km giderken sabah 15 km önden tutacak dönüşte yandan vuracak bu da hızları etkileyecektir mola sayısı 2 dir birinci molada 15 dakika beklenecek göçbeylide ikinci mola yeri ta aydos cafedir yolda ihtiyaç mola olur tabi suyu giderken içemeyenler durur su içer ve devam eder lastiği patlayan kendisi değiştirecek ,,kurallar acımasızdır biz burda filim çekmiyoruz...herkezden kartepeye gelinde demiyoruz erkan bana söz verdi ve biz gideceğiz erkan ile 14 ekimde kartepeye 260 km ye benim derdim 104 km sonra 18 km rampayı alabilmek anadolu performansın çizgisi budur bu çizgi adamı kartepede kahreder....anadolu performans demek kartepe -rube demektir hemde en zor yerden demektir suadiye rampaları cillop gibi asfalt çıkmak başka ama stabilize rampa çıkmak başka eğim 9 da tek düz yol yok bu da suadiye rampalarıdır bisikletlerin hakkı verilecektir yoksa ne anlamı var alttaki saykoların...evet ikinci kartepe antremanı 30 eylül şile 145 km .....dir kimseyi zorlamıyorum herkez iyi düşünecek ve ona göre yeterli ise gelecek kartepe sözün bittiği yerdir 260 km ve 104 km üzerine 18 km rampa demektir...bu iş yapılacaktır iki kişi tarafından erkan ve ben

tüzük........................

en ağır etaplarda var olduk anadolu performans olarak ilk grubun adı darub idi dağ bisikletlileri rampa grubu 2009 da darub kuruldu 5 temmuz kartepeye gidildi 21 km rampa çıkıldı gidiş haydarpaşa garından doğu ekspresi idi arifiyede inildi 20 km gidiş ve dönüş eklenince 40 km düz yol yapıldı ve 20 km düz yoldan sonra maşukiyeden tam zirveye 21 km rampa çıkıldı 5 temmuz zirveye ulaşan oldu ulaşamayan oldu çünki yolu bilmiyorduk kuzu yaylasından girdik ve yağmura yakalandık çamura battık ve çamur bizi tuttu gidemedik 850 metre bayır yukarı tırmandım ve antenlerin oraya çıktım ................
darub bi daha gitti kartepeye 3 ağustos 2009 da aynı şekilde doğu ekspresi ile 82 km toplam idi ama bunun 21 km si eğimi 9 olan rampalar idi 14 km cillop asfalt akabinde 2 km stabilize ve 5 km taştan topraktantan offroad yol hep rampa.....
30 ağustos ıronman kartepe turudur 04.30 istanbul çıkış 14 kişiden sadece 8 kişi 1640 da benle buluştu ..evet ilk kartepe otelin oraya çıkışımız gene doğu ekspresi ile yapmıştık sene 2009 un 10 mayısı.....sadece 1300 rakımda otele vardık ..başaramayanlar oldu başaranlar ile gene zirvede oldum..1300 rakımda tabi..
sene 2009 eylülde bi daha kartepe ama bu sefer adapazarı treni ile derbentten çıkıldı 21 km çıkış ve 21 km iniş toplam 42 km de iş bitti ve aytek ben onur ile gebzeden soyunduk bu sefer 63 km bastık suadiye rampalarına suadiye kavşaktan girdik sene 2009 kasım ayı idi ve dehşet soğuk vardı 1300 rakımda ve zirvede ise sibirya oldu ve biz gene ben aytek ve onur tv seyrettik 1640 da bekçi bizi kanıksamıştı artık ,yahu dedi istanbuldan bi deli sizmi varsınız dedi evet dedik biz deliyiz karda kışta geliriz....
evet 0cak 2010 da bi daha soyunduk kartepeye gene adapazarı tren ile fakat kuzu yaylasına kadar zor geldik ve orda durduk çünki önden 60 km hızla rüzgar bizi resmen durdurdu eurosporttaki proların yapamayacağı işi yaptık o rüzgara direnerek çıktık ama bizi bitirdi 14 km rampa aldık ve zirveye ulaşamadık..
evet darub durmadı sene 2010 mayıs ayı gene gebzeden ben semir gittik bı sefer maşukiyeden çıkacaktık yalnız ben kuzu yaylasında kaldım çünki diz çekmedi....ısı 40 derece idi bu sefer affettim 1640 ı ..
ve 2010 haziran ayında ise derbentte indik ve ilk 14 km rampa yarışını yaptık 13 kişiden 8 inci oldum 14 km rampa durmadan çıkıldı.....ve kuzu yaylasında soluklandık ve ordan hep birlikte 1640 ı gördük.....
bisiklet modifiye olunca 1640 devreden kalktı ....etaplar güneye kaydırıldı,başarılı olmayan iki tur yapıldı birincide gruba 15 km fark atınca grupsuz çıkmanın mantıksız olduğunu düşündüm tek başıma ne yapacaktım anca beraber kanca beraber dedik evet tekirdağ turu yapıldı bu nisan ayında ve 194 km devrildi tur benim değil idi ama tekirdağ ile kartepe asla karıştırılmasın ....evet darub fes edildi anadolu performans geldi anadolu performans bi grup değildir bisiklet grubu değildir derdi tek amaçı 200 km lerin üstünü devirmek isteyenlerin yeridir bunun için teknik alt yapıdan tutunda beslenmeye uyku düzenine kadar herşeye dikkat edilmesi gerekmektedir.pedalşörün yaşantısı tam bir disiplin altında olması gerekir bisiklet yarışlarına yani amatör yarışlara katılabilirsiniz ama anadolu performans amatörlere göre değildir.... ıronman turlar için profesyonel bi teknik artı akıl ve tabiki gücünüzü kullanmayı öğreneceksiniz...

kurallar.........

2- herhangi bi hastalığı olanların ,ilaç kullananların katılması sakıncalı olup önceden bizi bilgilendirmeleri mecburidir..

1-kudret
2- erkan
3- bahtiyar
4- ogün
5- onur

son bir kişi gelecek bir kişi yukardaki kurallara göre gelecek

şafak 4 dür .................saat 06.30 da onuru bostancıdan alarak geleceğim birinci kartepe antremanı herkeze hayırlı olsun burdaki kadrodan kartepeye gelmek istemeyenler olabilir gerek okul gerekse iş dolayısiyle erkan geleceğim dedi ben o .k dedim kesinlikle kafamıza koyduğumuz olayı yaparız 5 kez 1640 da var oldum zirveyi beş kez aldım mtb ile ama o mtb artık hibrit sayko şehir oldu ve 28 e bağlandı ve çatal 28 yarış çatalı oldu bu nedenle suadiye den en zor yerden kartepe otel alınacaktır........iskender bu topiği gördüğü an zıplayacaktır ve gölcükten gene aracı ile gelip bizi suadiyede bekleyebilir ...evet gazamız kartepede mübarek ola.................

belki doğaç gelebilir

@bahtiyar közen

bahtiyar, doğaca teklif var ısrar yok ,biliyorsun ,etaplarda herhangi bi rahatsızlığı olmayanları alıyoruz ve 18 yaş altı yok kurallardan dönmek yok....doğaçı bu kurallar bağlamıyor murat bizim ekipte süratli giden bi arkadaş idi ,ama gelmesi zor biliyoruz durumunu,,,,,evet birinci kartepe- rube antremanı herkeze hayırlı olsun...

bıçkıdereye bütün ekip hazır iyi dereceler bekliyoruz kudret abi çok çalıştık

@bahtiyar közen

ekip diyorsan yukardaki 5 kişi yalnız ogün neler yaptı hiç bi fikrimiz yok ama son bıçkıdere etabında biliyorsun ben murat ile dönüşte bayağı koptuk sizden ve aydos camide bekledik..erkan camiye geldiğinde oldukça yorgun idi çünki ilk baştan tempo 60 km durmadan gidildi sona doğru gücünü kaybetti erkan, sende son haziran bıçkıdere etabında 15 dakika geç geldin ve rampada elinde çıktığını yazdın ve dönüşte ise sende yorgun idin sahada herkezi gözlerim kimin yorgun olup olmadığını kesin anlarım ,bahtiyar aytekin erzan ile çalışmalarımızda o asla yorulmaz idi ve volkan akboga bu adamlar haftanın 3 günü 100 artılarda tepinen ve zamana karşı mola yapmayan uçan adamlar idi bu duruma gelmek herkeze nasip olmaz, imkan lazım hafta içi çalışanlar bu işi başaramaz bunu sende biliyorsun o zaman ne yapacağız, ne dedik yukarda sistem dedik, o nedir bizim bıçkıdereye ve şileye gitmemizin tek amacı var o da kartepe-rube dir anadolu performansın vazgeçilmez yeridir ,biz biliyorsun ciddi ve sert adamlarız hataları affetmeyiz kendi hatalarımızı yazarız bizim yaptığımız iş aslında savaşa gitmektir o savaşın adı kartepe- rube dir biz felanca yerde dondurma yemek için 10 km gitmiyoruz, biz felancada dürüm yemek filancada çiğer yemek amac değil bizde, bizde en başta gelen amaç kesilmeden 200 km leri nasıl devireceğimizdir kurallar var artık 18 yaş altı bıçkıderede var olmayacak ve herhangi bi rahatsızlığı olanlar, bu rahatsızlıkları olanları alırsak yanımıza sorumlu ben olurum..artık sorumluluk almayacağım burda ağır tur düzenliyorum benim etaplarım çocuk oyuncağı değil ..evet 30 eylül şile dedik ve sonra 28 ekim topiğine kayacağım bu topik tam bir ay patlama yapacak..bizler ciddi işlere talibiz....sen aslında sürekli kendine baskı yapıyorsun ağbi hep biz 3 kişi gidiyoruz diye bu şekilde düşünmen yalnış nerde çokluk orda zorluk 60 km lik etap yapmıyoruz o vakit 100 kişide gideriz 104 kişi belgrada gittikte ne oldu acemiler ile uğraştım..artık acemiler ile işim yok ben acemilere burda tur düzenlemem acemiler kendi aralarında turlarını düzenlesinler bak iskender ne diyor gölcükten ağbi nerde kartepe tayfaları yok hepsi burdan gitti hasanı gördüm sahilde gel dedim gelmiyor bu foruma belki bize süpriz yapar ne de olsa kartepeyi 10 kez aldı bu adam ve de en eski sağ kolum korsan hasan darubun elemanı ...300 km bi günde devirdi bu adam hemde 10 saatte öyle kolay iş değil bu evet edirneye gittiler avcılardan ,,,,,grupta enver hoca ve özkan kanka ve yetkin palkın gibi avrupa yakasının en sağlam adamları ile bu ekip ile tekirdağa gittim ben dehşet basıyorlar böyle adamlar ile basmak beni gaza getirmekte ne yazıkki onlar buraya uğramıyor baksana enver hocam burda bisiklet forumun ist yakası sorumlusu yok kayboldu gitti..adamları arar olduk..şimdi gelelim doğaça o isterse gelir isterse kartepeye soyunur,yılgör zati kendi ağzından söyledi form yapmam lazım diye bu işler kolay değil..muratın ayar çekmesi güç onun, o anlaşılıyor ,eskişehirden dostumuz onur ise zati dönecek gidecek eskişehire,sonuçta bu sistemi çalıştırmak yani bıçkıdere-şile-kartepe-rube 3 kişiye kaldı benden söylemesi bahtiyar..

16 eylül kartepe rube antremanı ,,,,14 ekime hazırlık aşamasıdır...

kurallar.........

liste 6 kişidir ve 1 kişilik yer vardır..son bir kişi yukardaki kurallara kesin bağlıdır...

1- kudret
2- erkan
3- bahtiyar
4- ogün
5- onur...

saat 07.30 dudullu hareket ,sabah 15 km rüzgar var ama sonra 30 km olacak ısı 28 derece giderken rüzgara yakalanma var kuzey doğu....dönüş çetin olacak göçbeyli köyü çıkışı ve aydos cafe arada bayağı mesafe var ve durma yok .....2 mola var birinci mola 15 dakikayı geçmeyecek ikinci mola aydos cafe...toplanma yeri........kriterlere bakacağız saat tutacağım ....

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 28C. Rüzgar Hızı: 15-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 21C. Rüzgar Hızı: 25-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KKD.

anadolu performans...............

onur selam....
burayı boşladın haber bekliyorum,,forum hafta sonu göçerse bu mesajım kesindir saat 06.30 da bostancıya uğrayacağım adalar iskele önü 5 dakika beklerim en çok ,sonra 9 km yol var dudulluya .....start ordan olacağı için tempoyu yavaş yapacağım ısınma periyodu saat 07.30 da dudulluda bahtiyar ve erkan olur yoldan ogüne ras gelebilirizde son anda bi aksilik olmaz ise gelecek zannederim..

07:30 dudulludayız kudret abi pazar görüşürüz

@bahtiyar közen

o.k eski şile etabı ve eski kadronun aşkı adına biz nereleri tepmişiz bu tepişler devam edecek ......

tamam kudret abi merak etme msjları takip ettim foruma girip cevap yazmak zor oluyor 6.30 da bostancı adalar iskelesinde olurum geç kalmam abi merak etme aksi bir durum olursa ben sana burdan ulaşırım

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
kudret abi onurda geliyor kadro şahane pazarı bekliyoruz dört gözle

Geri