Scudo Sports

At Dağı- Tanzıt- Yazıgölü Yaylası-Çamlıyayla

@Cevat_MD cevat bey tek gitmeme noktasında aslında bende size katılıyorum.Fakat bu tarz yerlere gidecek bisikletçiyi bulmak zor, bulsan da kafa dengi olması zor oluyor. Sonuç olarak geriye iki seçenek kalıyor gitmek ve gitmemek, ben de risk alarak gitmeyi seçiyorum.Takip edeceğim rotayı genelde bir arkadaşımla paylaşıyorum her ihtimale karşı nereye gittiğimi bilen birisinin olması için. Köpek işi aslında biraz şansa kalıyor, genelde tek olduklarında sorun olmuyor, 3-4 tanelerse birbirinden destek alıyorlar. Bu tur özelinden her yörük çadırı yanına yaklaştığımda bağırıp köpekler için yardım istedim ve bir yer hariç hiç bir sorun yaşamadım. Lastik olarak rubena stop thorn kullanıyorum ve memnunum, bu zorlu yollarda herhangi bir lastik patlaması yaşamadım.

Scudo
Ha seyyah,ha abdal,ha derviş,ha şaman,ha zerdüş...
Bu rotaları her babayiğit göze alamaz..
Foto ve manzaralara ait anlatımlar tam karar olmuş.O eski kale kimlerinmiş bende merak ettim doğrusu..
Şahmeranın , Yaşar Kemal in , Ince Memedin, Akdenizi Anadoluya bağlayan Torosların.. Canım memleketime selam olsun..
Oralara gidip bir "Karsambaç" yiyeydin, olmadı akşama boğma;)...
-Bu tur bana iki sene yeter- deme sakın hemşerim..Oralarda çok geçit ve yayla var...Yaşama anlam kattığın için teşekkürler:harika:

@cazci güzel söze ne denir ki...
Toroslarda görmek istediğim çok yer bisikletimle aşmak istediğim çok dağ var, umarım gezmek görmek paylaşmak nasip olur....

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
Tebrikler ama böyle turlar tek çıkılacak turlar değil şahsen ben çekinirdim insanın yanına kendini koruyacak bir şeyler alması lazım...

Emeğinize sağlık muhteşem manzaralar var, benimde sevdiğim böyle toprak yolda ilerlemek ve o eşsiz manzara ile ilerlemek ...
Tebrik ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Yusuf8384
@enrique mesajı aldım kardeşim, en kısa sürede telafi edicem söz...

@SerkanNamazcı sizin turlarınızın her biri ayrı bi keyif zaten, sizinkiler kadar olmasa da bende arada kaçmaya çalışıyorum. Doğada olmak ayrı bi keyif, o sessizlikte kendinle bisikletle doğayla baş bsşa olmak, limitlerini zorlamak insana mutluluk veriyor.

Dehşet bir tur olmuş. Görsellerden kendimi alıkoyamadım ve çok imrendim. Böyle turları çok seviyorum. Fırsat bulursam benzeri bir rota belirleyip tamamlamak istiyorum. Ayakların ve kadrajın dert görmesin.

• Beğen
tebrikler. çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. güzel ve zorlayıcı bir tur olmuş.

• Beğen
Geri