Scudo Sports

Astro Lastik Seçimi

hi-men

Üye
Tepki
7
Merhaba iyi günler. Salcano Astro kullanıyorum 1.5 yıldır genellikle okuldan eve fakat şu anda üzerindeki arka continental raceking2.2 lastiğimin yan tarafı yarıldı ve lastik değişecek mecbur (sadece arka) boyut değiştirsem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım mesela ön 2.2 arka 2.0 veya 2.10 gibi? bir de aynı lastikten mi alayım yoksa:
(link) (63 TL)

(link) (80 TL)

(link) (55 TL)

(link) (59 TL)

(link) (85 TL)

(link) (89 TL)

(link) (orjinali bu fakat benimkiler iç lastikli bu tubeless(jant olur mu ki acaba?) )

Veya sizin önerileriniz nelerdir?

Lastikten beklentim; az patlasın, ucuz olsun(öğrenciyim), kaliteli olsun.

Herkese iyi forumlar.

Yardım edebilecek yok mu?

Scudo
Ben de bir astro kullanıcısı olarak söylüyorum eğer ki evden okula gitgel yapıyyorsan ve arazi ye girmiyorsan tavsiyem rubena hook almanya çiftini internette 70-75 tl gibi bir fiyata bulabilirsin

arka-ön farklı genişlikte olması sıkıntı değil ama sadece asfaltta kullanıyorsan mtb lastikleri gereksiz olur, hazır almışken ön-arka 1.50 veya 1.75'lik şehir lastikleri alman yararına olur

• Beğen
Tepkiler: hi-men
1,50 (38c)sehir lastigi kullaniyorum..cok kalin bence..hemde zor ilerliyor..memnunmuyum memnunum, yanina yolda kullanmak icin 25c lastik alip takmayi dusunuyorum..sehir ici ulasimda mtb lastigi bence cok yorar..rubenanin 35c hook model 5mm zirhli olani var,kolay kolay patlamaz heralde..tercih edilebilir.

• Beğen
arada çıtır arazide yapıyorum gittiğim yolun bi kısmı (0.5 km kadar) toprak-çamur yol. bi de kalın lastik görünüş olarak böyle biraz daha heybetli duruyo

Ve birde yaşadığım yerde yollar kilit taş (tüm ilçe) ve taşlar arası ayrık ve mazgallar sıkıntı olur gibime geliyor ince lastikte.

.

.

Tubeless lastik olmaz muhtemelen jantıda farklıydı onların.

Linkler deki fiyatlar senin yazdıklarından daha yüksek gözüküyor? yaklaşık 270 kilometre kadsr önce fiyatı uygun olduğu için schwalbe Black jack almıştım ben de şuan bir sıkıntım yok memnunum ama yinede bir şey söylemek için erken tabi ince bir koruyucu tabaka varmış lastiğin içinde ona güvenerek aldık az da olsa korusun diye

• Beğen
Geri