@zekiari44
ben memnunum, zaten daha alalı 6 gün oldu şimdilik iyi gibi ama bakalım ilerde ne olacak. İnşallah memnuniyetimiz bozulmaz .
memnuniyetimin nedeni ne gelince bence vites geçişleri seri,frenler güzel,continentaller on numara ,kilitlemeli maşa var ve görünümü güzel önerilerinizi yazarmısınız ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz
@OnurCG
yaklaşık 4 ay oldu kullanalı bide size tavsiyem ön freni gevşetin ben kaza yaptım ön frene basıp önerim ilk etapta benim pedalda yağsızlık oldu ses yaptı panik yapmayın öylebirşey olursapedalları yağlayın wd 40 ile başkada aklımagelen bişe yok şu an
aslında wd 40 pas olmaması içindir aynı zamanda mekanizmaları gevşetir yani açılmayan bir vidaya sıkarsanız açılır o yüzden her yere sıkılmaz
@enqinHLC
heleki fren pabuçların hiç sıkılmaz fren pabuçlarını değişmeniz gerekir eğer v frense
Tam 4 senedir astro 241 sv kullanıyorum. Aşırı memnunum. Aldıktan sonra 3 sene hiçbir bakım yapmama rağmen tıkır tıkır çalıştı. Bugüne kadar orta göbeği, lastikleri ve fren pabuçları değiştirdim. Gerçekten on numara bir bisiklet.