Scudo Sports

astro 242 SRD?

koray_can

Forum Bağımlısı
Tepki
212
arkadaşlar astro 242 srd almayı düşünüyorum fakat fren bölümünde hidrolik fren bakımı sorunları okudukça gözüm korkmaya başladı.bundan önce astro 240 srv almayı düşünüyordum tekrar onamı dönsem acaba?

Scudo
bu bisikleti bir ay önce aldım. bisiklet sporuna yeni başlayan birisiyim. ama mekanik şeylerden iyi anlarım. bu bisikleti aldığım yer ise örnekler ile bana gösterdiki donanım olarak çok iyi bir bisiklet. parasını fazlasıyla hak ediyor. bu benim ve bisikleti aldığım yerin fikri. :) tabi üstadlar ne düşünür bilemem...

• Beğen
Tepkiler: koray_can
sen nekadara aldın arkadaşım ve frenleriyle alakalı bir sorun yaşıyormusun açıklarmısın nasıl bir bisiklet bende almayı dusunuyorum satıcı 690 liraya bırakırım dedı.kardo boyu ne aldın ben 178 cıvarı boyundayım yardımcı olurmusun?hıdrolık bakımı zor olur dıye korkuyorum cevremde pek ıyı bısıkletcıler yok.

frenleriyle alakalı hiçbir sorun yaşamadım. hatta çokta konforlu frenleri aldım. 690 tl çok iyi bir fiyat bulmuşsun. benim boyun 183 18" kadro aldım. sana belki 16" olabilir. dediklerine göre dağ tepe ağırlıklı kullanacaksanız kuçük kadro iyi olu diyorlar. ben yol ağırlıklı arada dağda kullanacağım için 18 aldım.

ben aslında bunu almayı dusunuyordum fakat.sonradan 240 svr almak kafama yatmaya basladı cunku.hıdrolık ve dısk fren cok zahmetlı gıbı geldı bana fren bolumunu okuduktan sonra.bıde aklımda solebısı var 2 tane daha tourıng lastık ve cant alıp cıkartıp takmayı dusunuyorum v fren alıp yola gore bu yuzdende v fren daha kolay olur gıbıme gelıyor dıskte bole bısı yapmak bıraz zor olur sankı

uzman arkadaşlar kullanıma göre ikisinide tavsiye ediyorlar. bana göre hidrolik disk fren daha güzel geldi. iki tane jant takımı yapmak istiyorsan, ilk etapta disk frenli jant seti biraz daha pahalı. bu fiyat farkını göze alıp jant seti hazırladıktan sonra, v-fren yada disk fren olması birşey değiştirmez. iki yol tipine göre olan jantlarını rahatlıkla değiştirebilirsin. bir dk bile sürmez bu işlemi yapman.

Geri