Scudo Sports

Assize as880 Sağlamlığı... Şiddetle öneriyorum...

Lütfü Ekşioğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
284
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar.Ben assize marka as880 model bir kilometre saati kullanıyorum.Bu gün bir akrabamın evine geldiğimde bisikleti apartmanın içine kitlemek zorunda kaldım.Üzerinden km saatini çıkarmaya çalışırken bir anda elimden kaydı ve en az 2,5-3 metre gibi bir yükseklikten merdivenlerin üzerine düştü ve yuvarlanmaya başladı.Ben artık dedim çöp oldu diye ama yanına bir gittim.Şok oldum saat sapa sağlam.Sadece üzerinde modeli yazan camın üzerinde duran plastik tabaka çıkmış duruyordu.Denedim çalışıyor.Kapağı çıkınca direk sigma 506 ya benzedi :D Aslında takmayı düşünmüyorum kapağı böyle daha klas :) Yani anlayacağınız assize iyi bir marka :D

Scudo
biz de toplu bir şekilde şelaleye gittik yüzmeye fakat benim yanımda mayo olmadığından ben yüzemedim, bu arada bisikletleri kilitleyip km saatlerimizi yanımıza aldık bende de sigma bc-509 modeli var, neyse ben suda kayalıkların üzerinde gezinirken ayağım kaydı ve ben resmen suya oturdum:D bu arada km saati cebimdeydi ve doğal olarak o da suyun içine girmiş oldu ve hiç birşey olmadı, burdan da sigma bc-509 modelinin su geçirmediğini söyleyebilirim..

valla lütfü kardeş bendede as 880 var memnunum 11 fonksiyonu var herkese tavsiye ederim

sağlamlığına laf yok ama kafayı yıyordu bende yazılar silik silikdi bende echowell bri3 aldım :)

ben de yeni 888 aldım da, arkadaşlar ilk ayarları konusunda sıkıntı yaşadım tekerleğin çapı ayarını nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim...

baya yüksekten düşmüş ama kaliteli mal olunca sorun olmamış herkes alsın yüklenin :D

Assize as888 ayar ve kurulumu ile ilgili bilgi alabilirsem sevinirim bende.
Teşekkürler

@Omer Disdis
Arkadaşlar ortada yok. Yeni geldiği için bişey söyleyemeyeceğim. Ayrıca
Şiddetle önerdikleri km saatini ben de şiddetle önermiyorum.
İlk düşmede resetlendi ikinci düşmede üst kapağı ayrıldı galiba üçüncüde pert. Hem de bel yüksekliğinden

bende şu an aynı sıkıntıyı çekiyorum. ayar kısmında incli bir kısım geliyor gir türlü ayarlayamadım. yardımcı olurmnusunuz

assize 888 mi iyidir yoksa 880 mi bu arada sağlam malzemeymiş :)

Aynı markanın hangi modeli bilmiyorum ama beni kullanırken verem etti. Şiddetle herhangi bir başka marka kullanmanızı öneririm.

Aynısı bendede var çok düşürdüm hiç bişe olmadı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Markalar arasindaki ayni modeller kimi zaman cok saglam oluyor kimi zamanda curuk... o yuzden her insan her marka modellerden sikayet etmistir ama su an btwin ve sigma markali modellerini inceliyorum... almak icin karar veremedim

Uzun zamandır mesaj yazan olmamış lakin as888 çok güzeldi. 9 ay kullandım rahmetliyi :( Siz siz olun şortunuzun cebinde unutup çamaşır makinesine atmayın. 30 dakikadır uğraşıyorum nesiyle uğraşıyorum onuda anlamadım ama :( :'(

Bu km saatlerinin ömürleri neden bu kadar kısa oluyor? Ben hiç km saati almadım kullanmadım şimdi bitane alayım desem en sağlamı en iyisi hangisi hiç bir fikir sahibi değilim.

@Abdülsamed AKBULUT

Çamaşır makinesine atmasam uzun süre giderdi.

Dün itibari ile as888 km sayacı kuruttum. Şuanda sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar bunu kullananlar arasında lastik boyutu ayarını sıfırlamayı bilen var mı acaba. Eski bisikletimde 26" olarak kullanıyordum, şimdi 28" bisiklete geçtim lakin lastik ayarını düzeltmeyi bir türlü beceremedim. 2 tuşa birden bastım pilini söktüm taktım, tüm ayarları tek tek kurcaladım ama bir türlü bulamadım.

@Fatih Yılmaz

"ODO" modundayken (toplam katedilen mesafe) "set" düğmesine basın, lastik ölçüleri karşınıza çıkacaktır.

Geri