Scudo Sports

Assioma favero powermetre kullanıcıları ve tecrübeleriniz

aslında pedalla arasında takılmak için yanından 4 parça var onlar takılmayınca sorun yaşanıyor diye okumuştum bir kaç yabancı forumda, o mu acaba. Ben takarken 1er tane koydum.
Yok onlar fitinizi ayarlamak icin olan pullar. Powermetre pedal 2mm civari yanlis olmasin normal pedala göre kisa çünkü.

Scudo
aslında pedalla arasında takılmak için yanından 4 parça var onlar takılmayınca sorun yaşanıyor diye okumuştum bir kaç yabancı forumda, o mu acaba. Ben takarken 1er tane koydum.
Servis kiti olarak satılıyor, boşluk olursa ki öyle kolay kolay olacak birşey de değil , alır değiştirirsiniz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Servis kiti olarak satılıyor, boşluk olursa ki öyle kolay kolay olacak birşey de değil , alır değiştirirsiniz.

(link)
Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Şu ayak altına , ayakkabı ile.entegre olabilen pm ler.yayilsa da şunlar bizim butcelerde hayvansal yaralar açmasa.. Bayağı olay olmuştu ama ses seda yok .. favero gibi PM camiasının efendileri hala daha pedala devam ediyorsa , zor gibi duruyor bizim hayaller..

powermetre kadansı da ölçüyor sanırım kadans sensörünü söktünüz mü siz bisikletten? karar veremedim

Powermetre kadansı ölçer, ek kadans sensörüne ihtiyacınız yok.

• Beğen
  • Beğen
Geri