Scudo Sports

Aspendos "Antalya"

@TurgutRiis

Sevgili kardeşim çok teşekkürler :)
sen antalyaya geldiğinde acemilik çekmiyesin diye elimden geldiğince çok tur yapmaya çalışıyorum :D :D
O antalyanın eski köprüsü seni bekliyor en yakın zamanda ziyaret etmelisin :D
Kardeşim kendine iyi bak selam ve sevgiler sağlıcakla kal sendende tur fotografları bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
Scudo
@özgür çelikkaya

Çok teşekkürler Özgür bey
Sağlıcakla kalın.... :)

@Bülent ŞİMŞEK

Bülent bey çok teşekkürler :)
Antalyada gezmeye devam :) Ormanlardan geçtik, nehirler aştık, tarihi yerleri ziyaret ettik, mangalımızda yaktık :D denizinde serinledik cennette olmak bu olsa gerek :) harika yerler..
Yorumunuza beğeninize teşekkürler sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@ali alper uyar

Çok teşekkürler Ali bey gezilerimi takip edip beğendiğiniz için mutlu oldum :)
Kullandığım foto makinası nikon D80
Diğer su altı için kullandığım ikinci makinam olmypus stylus tough 8010...
kendinize iyi bakın selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: ali alper uyar
Merhaba.
Kadir abi Harikalar diyarında.
Ayaklarına sağlık kadir abi.:)
Arkadaşım canerle birlikte hayran hayran baktık fotoğraflara.
İnşallah onada bulaştırırız bisiklet hastalığını.:D
Kendine iyi bak.:in:

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@RECEP İŞLEK

Arkadaşın Caner hala ikna olmadıysa köprülükanyon fotograflarınıda göster hemen bisiklet alacaktır :D

Gezi budur; çok guzel manzaralar,yemekler, denizin mavisi ve orman-golf sahalarin yesili, tarihi yerler, sevimli hayvanlar,bisiklet surmenin zevki.
Ne mutlu size. Ayaklariniza saglik.

@Frédéric LAPOİNTE

Artı fotograf çekimi :D
Antalyada bisiklet gezisi yapmak hakikaten ayrıcalıklı çok keyifli tabiat, deniz, tarih iç içe :)
Çok teşekkürler, sağlıcakla kalın :)

@egehan

Çok teşekkürler... :)

Ahh ahh memleketimi görünce gözlerim doldu :D Çok güzel bir tur olmuş aspendos da muhteşem güzellikte bir amfi tiyatro orda kardeşim ayda balesinde rol almıştı 1 kere onu izlemeye gitmiştim sadece :)

güzel tur.güzel resimler güzel insanlar.güzel memleket daha ne olsun.ayağınıza sağlık.

@Mehmet_Gürsoylu

Memleketinizi memleket edindim geziyorum :)
anfi tiyatro henüz faaliyete gecmemişti sanırım gece etkinlik yapılıyor. sizinle orda olup izlemek isterdim :)

@koraycan

Evet harika bir yer :)
çok teşekkürler sağlıcakla kalın :)

@M.MURAT YILMAZ

Çok teşekkürler :)

Forumdan ve bisikletten iş dolayısıyla biraz uzak kaldım ..Fakat döndüğümde bu güzel manzaralar ve doğa fotolarını görünce içim bir hoş oldu. kendimi bisiklet ile dağlara atasım geldi..fakat biraz daha sabır ve kondüsyon lazım bana.. Kadircim süper gezi ve süper ötesi fotolarınla yine bizleri mest ettin hele bide Antalya ile.. iyi pedallamalar. sağlıcakla kal..

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Fatih Sert

Çok teşekkürler Fatih bey.
Dediğiniz gibi turlarımız oldukca doyurucu :) mangalımızdaki tavuklar oldukca bereketliydi çok şükür :))
Sağlıcakla kalın konyaya selam ve sevgiler :)

@M.Nuri TEKE

Nuri bey sizi çok iyi anlıyorum bir ara bende bisiklet gezilerinden uzak kalmıştım bazı nedenlerden, şimdi ise onun acısını çıkarıp antalyayı karış karış geziyoruz :)
Güzel Yorumunuz için çok teşekkürler renk kattınız, sağlıcakla kalın en kısa zamanda bisikletinizle istediğiniz turları yapmanız dileği ile hoscakalın selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: M.Nuri TEKE
Geri