Scudo Sports

aspect 50 yada 55

guneeymurat

Aktif Üye
Tepki
84
Arkadaşlar bütçeme göre aspect düşünüyorum özellikle kadro ağarlığı hakkında bilgisi olan varsa ve genel olarak paylaşırsanız sevinirim...fiyat 390 euro...

Scudo
kadro agırlıgı 1900 gr civarı olması lazım.

kısmen güzel bi bisiklet ama biraz agır.Eger saglam olsun Yarıs istemiyorum diyosanız tercih edilebilir.Eger Ben yarısa gircem diyosanız Scud Ya da sedona 761 daha ii olur(Kadro olarak,Donanıma karısmıyorum)

• Beğen
Tepkiler: guneeymurat
slm aspect 50 rengi malzemesi dizaynı ve agırlıgı ile göz kamaştırıyor 13,80 gr fiyat 390€ mükemmel kadronun üzerinde istediğin her degisikliği yapabilirsin cünkü kadro buna musait

arkadaşlar bende aspect 50 almayı düşünüyorum. hangi boyunu olmam uygun olur? ( boyum 175 kullanım alanı arazi ve yol karışık)

ya arkadaşlar bende aspect düşünüyorum 50 yda 55 ama kararsızım..acaba 50 alıp disk taktırsam birazda modifiye etsem daha ekonomik olmazmı? bide aspect serisinde hepsinin kadrosu aynı da donanımımı farklı?bisikleti çok seviyorum ama biraz cahilim lütfen yardım edin..

@yighitjan

Kesinlikle katılıyorum.Aspect serisi aşırı derecede ağır..Ama çok da sağlam kadrosu var..

Tercih sizin ..

Sevgili "cedene" eski bir topiği hortlaşmışsın ama bildiğim kadar yardımcı olayım. Aspect kadro geçen sene reflex ismi ile satılan kadronun yenilenmiş halidir. Aspect 50 8li sisteme sahip, V frenli bir spor bisiklet. Bu sitede araştırma yaparsan; araziye girip yarışacaksan "scale" serisi, yok ben spor amaçlı bineceğim, araziye arada sırada girerim, yolarda, toprak yollara, en fazla patikalarda kullanırım diyorsan "Aspect" serisi bisikletlerin tavsiye edildiğini görürsün. Aspect kadroların hepsi aynıdır. 6061 alüminyum alaşımdır ve ağırlık olarak hepsi aynıdır. Üzerlerindeki donanım fiyatlarını ve ağırlıklarını engeller. 50 alıp disk fren taktıracaksan hidrolik disk fren taktır. Mekanik disk V frenden farklı performans vermeyecek, fazladan ağırlık yaratacaktır. Sitede frenler ve kadrolar ile ilgili pek çok yazı var. Faydalı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: cedene
Bu arada 390€'ya daha iyi bisikletler bulabilirsiniz..TreK 3900 gibi...

arkadaşlar ben 2008 aspect 50 aldım iki haftadır kullanıyorum gayet de memnunum..

2009 model aspect 50 almayı düşünüyorum(450 euro)...aspect 50 yerine bu fiyata yakın başka bisikletlerden önerileriniz var mı?

2009 modeli gördünüz mü bilmiyorum ama 2008 modelin görünüşü daha güzel ve fiyatı daha uygun...

scott gerçekten güven veriyor ki zaten bu fiyatlarla bir sedona alınmaz scott alınır.

alper artar 'bende aspect 50 war 800 tl ye aldım 7 taksıt'
nerden aldın? bnde 55 yada 50 dusunuormda. kararsız kaldım. bide maddi durum onemli yani.

aspect 50 almanı tavsiye ederim.. 55 mekanik disk fren..
ben bisikleti alırken çok araştırdım ve V fren almamı söylediler Disk frenin masrafı olur gibi şeyler dediler V aldım ve memnunum

(link)

Geri