Scudo Sports

Aslı bisiklet'in sözünde durmaması

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
314
Öncelikle belirtmek isterim ki müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için Aslı bisikleti öven kişilerdendim. Bu sebeble gerek Merida, Sedona bisiklet ve aksesurlarını tercih ediyordum. Sırf işini düzgün yapan Türk firması kazansın diye.

Fakat Aslı bisikletden beklemediğim bir durumla karşılaştım. Kendilerine en son attığım e-posta.

Buraya kadar herşey çok güzel ama işin "aslı" öyle değil.

Oysaki gönderdikleri bu ilgili cevap ile beni çok mutlu etmişlerdi. Bu e-postaya hitaben adres bilgilerimi ve Aslı bisikletin bu denli müşteri memnuniyeti takdir ettiğimi ifade eden mesaj göndermiştim. Fakat ne adresime gelen bir kargo oldu, nede durumla ilgili attığım ikinci, üçüncü e-postalara cevap verilmedi 9 gün oldu.

İlk mesajıma karşılık o küçüçük parça temini sağlayacaklarına dair e-postayı okudukdan sonra Bisiklet Forum'da Aslı Bisiklete Teşekkür başlığı açmayı düşünürken gönderimi sağlamadıkları ve mesajlara cevap verme gereğinde duymadıkları için tam tersi bir konu açma gereği duydum

Verilen söz, sorumluluğu gerektirir Aslı Bisiklet.

Scudo
Moral bozmaya gerek yok.

(link)

Emin olun 20 kuruşluk bir mıknatıs bile işinizi görecektir. Boşverin. Ama onlarda göndermek zorunda değiller şimdi doğruya doğru sonuçta onların suçu değil.

• Beğen
Tepkiler: ozkan uzun
@Yiğit Alp Okyaylı

Aslı bisiklet Sigma Sport bisiklet bilgisayarlarının Türkiye distribütörüdür. Görüldüğü üzere kendilerinden herhangi bir talebim olmadı Türkiye'de nerede tedarik edebilirim diye sormuştum sonuçta TR distribütör kendileri onlardan iyi kim bilebilir. bike-discount sitesinde var 3 euro + 19 euro kargo bedeli var fakat TR'de yok.

(link)

Burada önemli olan Aslı Bisikletin verdiği sözün arkasında durmaması meselesidir.

@evrenozbilen Teşekkür ederim. Eski KM saatimin mıktanısını bulduğum için taktım fakat jant teline uygun olmadı geçici çözüm olarak bant yardımı boşluk yapmamasını sağladım. Orjinalı gibi olmadı ama şu anlık iş görüyor. Decantlona gittiğimde bakacağım.

Aslı bisiklet'den telefonla arandım parçanın gönderimini sağladılar sağolsunlar. Ufak bir sıkıntı geçirmiş olsak bile Aslı bisiklet müşteri memnuniyeti adına güzel adımlar atıyor, bununda geri dönüşümünü fazlasıyla alacaktır.

Zamanında Sigma BC 1009 km saatimi elimden düşüp tuşlarından birisini kaybetmiştim. Aslı Bisiklet'i o vakitler bilmiyordum ve ben de Sigma'ya direk durumu anlatan bir yazı yazdım. Birkaç saat içerisinde geri dönüş yapıldı ve parçaların adresime gönderildiğini söylediler. Yaklaşık 2 hafta sonra Almanya'dan zarf içerisinde Sigma BC1009'un tuş takımı silikon parçalarıyla beraber gelmişti.

Bu firma battı mı arkadaşlar? Dahon yedek parça ve aksesuar neden getirmez bu kadar dandik bir firma olamaz.

• Üzgün
Tepkiler: HakanAydn
Ben de sram level balata alcaktım. Stoklarda yoktu. Yakın zamanda da gelmicekmis. Durumları kötü herhalde. Konkordato mı ilan edecekler acaba 😀

Şu sıra yurtdışı üretim, ithalat/ihracat, tedarik sıkıntısı var. 3 aydır dekatlondan üst düzey patenlerinin fren takozunu temin edemedim. Oysa üç otuz paralık parça. 4 aydır kızım da freni yoksa binmem diye tutturdu. Defalarca aradım, şikayet ettim ama yurtdışı dekatlonlarda bile parça tedarik sorunu olduğunu görünce ve MH den arayıp durum böyle diye anlatınca hak verdim. Şu sıra yurtiçi/yurt dışı tedarik sorunları anladığım kadarıyla devam ediyormuş birçok farklı sektörde. Biraz sabır.

Not : Üst düzey derken basit çocuk pateni değil anlamında yazdım yanlış anlaşılmasın bisiklet parasına paten aldık onun da parçası yok demek için yazmadım. Çocuk patenlerinin fren takozu var stokta hatta uydurabilirsem diye aldım ama maalesef pek mümkün değil. Bazı arkadaşlar şimdi bende de bilmem kaç bin liralık paten var diye yazabilir :)

Birkaç gün önce Aslı Bisiklet'e Dahon bisikletimin bir parçası hakkında mail yazdım. Ellerinde ilgili parçanın kalmadığını ama ay sonunda geleceğini belirttiler.

@SOZUAK Muhtemelen, sizin de dediğiniz gibi şu sıralar bir tedarik sıkıntısı var.

• Beğen
Tepkiler: SOZUAK
@SOZUAK Sizin mesajların hep 2 anlamı var, 1.si gerçek, 2.si subniminal...

Ne oldu benim deore göbekler ağabey..😁

Canın sağolsun. İnan gösteriş yada hava olsun diye yazmadım elimde yedekte bile Deore göbek var diye. Zamanında eski çelik göbeklerden alamadığımız zamanlar da oldu. Artık bir çok şey eskiye göre çok ucuz ve alınabilir fiyatlarda. Bu durumu anlatmak için yazmıştım. Bazı arkadaşlar ne yazıkki bisikletlerimin marka/model özelliğini bile yazmadığım hatta pahalı şeyler demediğim halde hava atıyormuşum gibi meblağ belirtip ileri geri yazdılar. Kafama takıldı o konu zaten. Eski mesajlarıma bir zahmet baksalardı çoğu ile zamanında iyi bir iletişimimiz olmuştu halbuki.

@SOZUAK Size değil egonuza ağabey diyorum..Aç çünkü..Umarım kızmıyorsunuz...😁

Yok hocam inan ben öyle birisi değilim. Tanısanız demezsiniz böyle. Orada bir tahrik, itişme, söylemediğim şeyleri söylemişim gibi cevaplar. Şimdi kendimi anlatmam zor ama isterseniz eski mesajlarımı karıştırın. Bir ara uzun bir mola verdim foruma. Eskiden neysem şimdi de oyum. 5 bisikletim var dedim kim nerden bilecek 300-500Tl lik makine de olabilir. toplasan 5 tanesini 2-3 bin TL eder. Şimdi zaten orta şeker bisiklet o para. Kaldı ki zamanla yükselttim parçalarını hepsinin. Deşmeyin o yarayı :)

Instagramdan yazdım, mail atın dediler. Mail attım, dönüş sağlamadılar. Instagramdan yeniden yazdım mail attım bakabilir misiniz diye, görüldü attılar ama cevap hâlen yok. Ticaret yapmak bu kadar zor olmamalı.

Geri