Scudo Sports

Asla Durma'dan selamlar

@asladurma Efsanevi Ivan Basso ile bir muhabbetiniz vardı biraz anlatır mısınız?Kaskınızı geri verdi mi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Fatih abi Videoda ilk laf sokanlardan biri benim :islik:
Neden insan sevdiğine kızarmış:D
Foruma gelmiyordun çünkü Gelmene çok sevindik
Zaten takip ediyoruz youtube dan
Birde foruma girince süper oldu.
Daha çok MTB vlogları istiyoruz.
Allah daha çok sponsorluk versin
Sponsorluklara bir şey dediğimiz yok zaten.
Severek takip ediyoruz:p:D

@asladurma abi YouTube de severek takip ediyorduk şimdide bisikletforuma gelmen çok iyi oldu:)

• Beğen
Tepkiler: asladurma
asladurma
Hep merak etmiştirim, insanlar gelir dışında başka getirisi olan alanlara yönelme cesaretini nasıl buluyor diye... Sonuçta yaptığınız şey, sponsorlar dışında geliri olmayan bir aktivite. Götürüsü getirisinden fazla olsa gerek, youtubeden pek bir gelir geldiğini sanmıyorum,kaldıki giderleriniz sürekli devam...Bir yarışa bile gitseniz,kalacak yeriydi,yoldu,yiyecekti dünyanın masrafı çıkardır.Ancak mevcut,kendi kendini idame ettiren bir iş yeriniz olacak,ara ara uğramanız yeterli olacak ve oradan sürekli sabit bir gelir gelirse ancak sizin gibi hayatını sadece spora adayabilir diye düşünüyorum. Merak ediyorum,sponsorların sağladığı gelir,aylık geçiminizi sağlayabilir mu?Bu işi hayatımın bir kaç senesini vererek denemek için girdim,sonra normal hayatıma devam mı edeceğim diyorsunuz yoksa gittiği yere kadar asla durma mı? :)

Fatih abimiz gelmiş hoşgelmiş.Kaliteli içerek üreten ender kişilerdensiniz.

sony ile sponsorluk durumları varsa a7nin S serisini alın sizi memnun edecektir.

@asladurma "You never walk alone..." Pardon bu başka bir klübün sloganıydı :D "Never Stop", heh şimdi oldu. Fatih abim süper geyik adamsın vesselam ya da en azından ben öyle hissettim. Sürekli pozitif enerji veriyorsun etrafına. Videolarını büyük bir beğeni ile takip ediyorum, sayende çene kasalarım gülümseme ve gülmek arasında sıkışıp, heder oluyor :D Daha çok video ve video dışında günce gibi yazılar bekliyorum. Okumak izlemekten daha çok zevk veriyor bana. Eğer yazarsan direk aklımda sen canlanacaksın, daha sonrası okurken benim hayal gücümle devam edecektir ;)

• Beğen
Fatih Abi öncelikler seni tebrik ediyorum. Shimano ile olan sponsorluğun şimdiden hayırlı olsun. Diğer bir konu ise sen milletin ne yaptığına en ettiğine bakma. Kendin olmaya devam et. Ben sen 1000 Aboneden falan beri takip ediyorum. Ve o zaman ilk sana facebook üzerinden yazmıştım. Beni kırmayıp benimde kanalıma bir göz atmıştın. Ve şimdi gene teşekkür ederim o günler için. Sonuç olarak gene de gelişemedim bu platformda. Fakat senin gibi iyi gibi iyi bir insan bana çabalamam gerektiğini söyledi. Dünyada yada ülkede senin gibi insanların sayısı çok az. İnsanları destekleyen ve ilgilenen sayısı çok az. Kimi kişiye gidip yazdığında bile cevap vermezken sen insanlara her halukarda yardımcı olmaya çalışıyorsun. Bu yolda sana da bana da bol başarılar dilerim. İnşallah daha da büyük markalarla sponsorlukları olur. İyi günler İyi forumlar.

• Beğen
ben de o elestirenlerdenim. cok fazla reklam kokuyor videolar. cekim kalitesi ve sunum olarakta diğerlerinden daha geride olduğunuzu düşünüyorum. farklı sizi diğerlerinden ayıracak özgün şeyler bulamıyorum. son dönemde tüm kanallar birbirinin video konularının aynısını ele alıyor zaten....

Takipteyiz...

Youtube Türkiye'de özgün ve düzenli yayın yapabilen tek spor kanalı Asla Durma sanırım. En azından ben başka bir örnek bilmiyorum. Tebrik ederim.

Bu kanalda özgün içerik olmadığını söyleyen arkadaşlar, örneğin herhangi bir triatlon yarışını baştan sona kadar detaylı bir şekilde izleyebildikleri yerli/yabancı başka bir kanal biliyorlarsa bizle de paylaşabilirler mi? Benim triatlon dünyasını tanımam bu kanal sayesinde oldu.

Çekim tekniklerinin geliştirilmesi gerektiğine ve videolardaki text'lerin biraz daha özenli hazırlanması gerektiğine ben de katılıyorum fakat bütün bu işleri tek bir kişinin yapması (text, çekim, kurgu, montaj) hiç kolay değil, o yüzden yapılan her işe saygım sonsuz. Asla Durma çok zor bir işin altından her seferinde başarıyla kalkıyor.

• Beğen
Ben Fatih beyi tebrik ediyorum. En azından görmezden gelmeyip algıda oluşabilecek bir riskide sırtlanıp açıklama gereği duymuş. Oysaki bu durumda yapılageldiği üzere eleştirileri tamamen görmezden gelip, hiç ses çıkartmayıp kolaylıkla geçiştirebilirdiki, eleştiride bulunanlar dahi en geç üçüncü gün kimi niye eleştirdiklerini çoktan unutmuş olurlardı.

Sürekli takip ediyorum. Her videosunu izlemişimdir. Forumda konuya dahil olma süreci kendi tanıtımını yaptığı bike fit ile diğer arkadaşların yaşadıkları arasındaki tutarsızlıktı. Orada da konu az çok tatlıya bağlandı gibi. Kendisi buraları sık takip etmiyor ama benim de naçizane bir iki önerim olacak, bazısı şahsi ricalar da olabilir. Madem trek ve shimano sponsorlukları var. Bisiklet konusunda biraz daha kendisi geliştirmesi gerekiyor. Konuya jargona hakim olmak için biraz daha araştırma yapması gerekebilir. İkincisi (bu şahsi rica) şu bam bam bam kelimesinden kurtulursa çok sevineceğim. Vlogu izlerken bam bam bam duyunca koşarak kapatıyorum :) Bir bu bam bam bir de daha çok şeyler yapacağız gibi klişe cümleler irite edici olabiliyor. İçerikleri farklılaştırdığı sürece, yaptıklarıyla kendisini sevenler sürekli takipte bulunacaklardır. Her videoda neye yönelik olduğu tam anlaşılmayan taahütlerde bulunmak sıkıcı olabiliyor.

Benim yazdıklarım ufak tefek gözlemler, öneriler. Kendisine başarılarının devamını dilerim.

@Birhan K.

özgün değil arkadaşım, kullanılan kelimeler tabirler, çekimler hep aynı, anlatım o kadar iyi değil bunlarla diğer youtube adamları arasında öne çıkamaz. triatlon olayı doğru tabi, ben ilgilenmediğim için bununla ilgili yorum yapamayacağım. ama allahaşkına girip bi bakın videolarına, sürekli trek bisiklet, bontrager, sunto :) yapmayın lütfen. sponsordan gelen ürünleri güzel güzel tanıtarak reklam yapıyor gibi görünüyor. mesela garmin incelemesi yok(sunto nun rakibi çünkü), başka marka bisiklet incelemesi yok(çünkü sponsor trek), başka kılık kıyafet ayakkabı aksesuar yok (çünkü trek-bontrager bağı var, yine sponsorluk)....

@asladurma uzun süredir takip ediyorum sizi izmitli olduğunuzu duymuştum videonuzda neresinden acaba :) bende izmitliyim ondan merak ettim :srnsml:

Bulmuşsunuz böyle adamı şu ülkede saçma sapan eleştiriler yapmayın , sponsoruysa tanıtıcak tabi rahatsız oluyorsan izleme çekil.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@asladurma benim eleştirim sadece forumu biraz az kullandığın yönündeydi. Ama vaktin yoksa da canın sağolsun, bir haftada videolarını izleyip bisiklete daha aşkla bakmış birisiyim sonuçta. :)

Sponsor olmadan sevgi ile nereye kadar. Başarının ardından sponsorların reklam vermek istemesi ne kadar normal ise sizinde reklam yapmanız gayet normal. Ben videolarınızı severek izliyorum. Bu kadar gereksiz bir yoruma cevap vermeniz bile erdem. Vloglarınızın devamı ve merhaba arkadaşlar demenizi sabırsızlıkla bekliyorum

Geri