Scudo Sports

Asla Durma'dan selamlar

asladurma

Üye
Tepki
335
İsim
Fatih Topçu
Bisiklet
Trek
Merhaba arkadaşlar,
Asla Durma ile ilgili birkaç eleştiri duydum. Öncelikle zaman ayırıp videoları izlediğiniz için teşekkürler.
En önemli eleştiri sanırım Trek markasının reklamını çok yapıyor denmesi. Bunu Şöyle açıklayabilirim.
Ben yaklaşık 5 yıldır Trek markakasını kullanıyorum. İlk bisikletim Trek 7.0 bir city bike di. Sonra Triatlona başlama kararı aldığımda Emonda s6 aldım.
ve bu süreçte de asla durma vloglarına başladım ve beni daha 3000 abonem varken destekleyen ilk firma Trek oldu. 2016 yılından itibaren de bu desteklerini sürdürüyorlar. Aramızda sponsor sporcu ilişkisinden daha farklı birşey var. 2017 başında da Madone 9 kadrosu ile sponsorluğımızı devam ettirdik. Eski Emondadaki ultegra grup setimi buna transfer ettik. şimdi de Fuardaki videolarda açıkladıgım Yeni shimano sponsorluğu başlıyor. Bununla birlikte de Di2 lu bir sisteme geçiş yapıyorum. Bu süreçte trekin destekleri sayesinde Türkiye şampiyonluğu elde ettim ve sizlere bir sürü video çekebilme imkanım oldu.

Bu arada başka sponsorlarım da oldu. Bunlar Sony, salomon, suunto, compressport , footbalance, argeus, .

Asla durma Markası altında 2 yıla yakın bir sürede 355 vlog ve bunun yanında 50 tane ayrı video yani 400e yakın video yu sizlere ulaştırdım. Bunların içinde bir sürü granfondo yarışı, yarışlardan önce parkurların tanıtımları, bazı ürün tanıtımları vs. Bu vlogları çekip editleyip yayına almanın ne kadar meşakatli birşey olduğunu anlatmama gerek yok heralde.
tabi bunları yaparken kendi bisikletimi kullanıyorum . ürün tanıtırken bana verilen ürünleri tanıtıyorum.
Sponsorluk böyle birşey. Profesyonel bir bisikletçiyi de başka bisikletlerle göremezsiniz. Sana yatırım yapan markaya olan saygıdır bu. Ama bu fuarda başka markaların da bisikletlerinini vloglara dahil ettim. Ama tabiki bana destek veren firmalarınki daha ayrıntılı oldu. buda bence gayet normal.
Bi yerde sizin için para harcayan, sizin yaptığınız işi destekleyen bir firma, diğer tarafta hiç yararı olmayan hatta sizin kim olduğunuzu dahi bilmeyen bir başka firma. siz ne yaparsınız?

Bu arada zamanım oldukça foruma giremeye çalışacağım ama takip ediyorsanız biliyorsunuzdur. bir çok yarışa gidiyorum, ben sadece bisiklet değil, koşu yüzme ve triatlon yarışlarına da gidiyorum ve geçen ay evde kaldığım gün sayısı 4-5 falan. ve buralardan elimden geldiğince size içerik sunmaya çalışıyorum.

Umarım bu eleştiriye ufakta olsa bi yanıt olmuştur. Bu arada her türlü mantıklı eleştiriye açığım. Benim de göremediğim şeyler vardır tabiki. Asla Durma bir şirket yada 10 kişlik ekip değil. Herşeyi kendim düşünüp yapıyorum. Eksiklerim varsa bunları sizler sayesinde görebilirim.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
Fuar ile ilgili 4-5 tane vlog gelecek. 3 tanesi genel 1 tanesi trek standı ve 1 tanesi shimano sponsorluğu ile ilgili olacak. şimdiden bu spoiler i vereyim :)

İyi günler
Fatih

Scudo
Trek kaliteli bir marka, ayrıca senin de dediğin gibi sponsorun. Tanıtman gayet normal.

Seni izlemek fazlasıyla zevk verici abi, başarılarının devamını diliyorum. ❤

Dogruyu soylemek gerekirse 40 yasinda olabileceginizi hic dusunmemistim :D

Arkandayım abi bütün videolarını izledim bu zamana kadar
Son eleştri şöyle oldu ben yazayım cevap vermesende olur
Boranın bikefit tartışma konusu açıldıktan sonra senin fuar ile ilgili forumda bir anda konu açman arada geçen 2 yılda forumda aktif olmayıp Boradan hemen sonraya denk gelmesi acaba derdirtmiş sanırım

• Beğen
Tepkiler: asladurma
@mertgulkokan açıkçası onun nedeni de o post sayesinde aaa öyle bir forum vardı dedim. Üye olayım dedim bi baktım üyeymişim. Tam da herkesi ilgilendiren fuar videosu varken onu da paylaşayım dedim. Yoksa boranın konusu ile benim alakam yok.

Biliyoruz yoruldun ama bu dava sensiz olmaz asla durma reyiz. Yedirmeyiz!!!

@asladurma fuarda bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladınız sorularımızı içtenlikle cevapladınız teşekkür ediyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: asladurma
Youtube'da çok videonuzu izledim,çok şey öğrendim sizden..Gençlere ve bu sporla ilgili herkese çok faydanız dokunuyor..
Yolunuz açık olsun:harika:

@asladurma Fatih Bey,merhaba(Fatih Topçu ses tonuyla)
Paylaşımlarınızı uzun süreden beri büyük bir keyifle takip ediyorum.
Videonun 8:50-9:40 arasını izleyiniz.
Gönlümde taht kurdunuz.Nefis adamsınız nefis.:harika:Teşekkürü bir borç bilirim.Allah gönlünüzün muradını versin.

Uzun zamandan beri triatlon sporuna (izleyici olarak) meraklıydım. Youtube'de triatlon ile ilgili içerik araştırırken senin kanalına denk gelmiştim. İlk takipçilerinden sayılırım. O günden beri hiç sıkılmadan keyifle videolarını izliyorum, hatta çoğu videonu birden fazla kere izledim. Bazılarının aksine ben içerik kalitenin her geçen videoda daha da ileri gittiğini düşünüyorum. Beni en çok motive eden şeylerden birisi oldu senin videoların. Bu güzel içerikler için sana çok teşekkür ederim.

"Mğeeraba arkadaşlar!" dediğini duyar gibi oluyorum senin yazdigin birseyi okuyunca Fatih :)

Guzel yorumun, ictenligin ve çok özenli videolarinla kisa surede oldukca populer oldun. Bu tesaduf degil :) Çok orijinal ifadelerin, içtenligin ve bitmeyen bir heyecanin var (Bugun yine çğok eglenicez arkadaslar!" Dedigini duyar gibi oluyorum :D)

Hep böyle devam et, enerjin hiç bitmesin Fatih :):harika: Asla durma :D

Sevgili Fatih, sponsor bulma konusundaki maharetinin sırrını bize de açıklarmısın...:D Selamlar, sevgiler ve asla durma...:)

abi her zaman bir şeyleri eleştirip çamur atanlar olacaktır mutlaka sen onları takma.seni keyifle takip ediyorum,güzel videolar yapıyorsun sen onları takma ve içerik üretmeye devam et derim

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@asladurma Bugün gürkan genç ile ilgili eleştiri yapanlara yazdığım mesajı buraya da ekliyorum. Saygılar..

Vay be demek ki nasrettin hoca ile oğlunun hikayesini hep hatirlamak ve doğru bildiğinden şaşmamak gerekir... Yorumları okurken gerçekten bisikletforum mu diye düşündüm defalarca. Yazık... Evet adam benim senin için yapmıyor bu turu. Ama yae parası var geziyor gibi laflar bir bana mı iğrenç geliyor? Boyle söyleyenlerin çoğu eminim gürkan genç ve onun gibi tur yapanlardan daha zengindir. Baskasina helal olsun demek takdir etmek bu kadar mı zor...

@asladurma evet @mümtaz öztürk abiye de bir sponsorluk ayarlarsan çok iyi olur:)

@mümtaz öztürk
@asladurma 'da katılır mı söyleyeceklerime bilmem ama;
Sponsorluk firmalar için reklam bütçesiyle yapılan ticari yatırımlardır. Dünya çapında bir yarışmaya katılacak sporcuya sponsor olacaklarsa tabiki en medyatik, en fazla kitleye ulaşacak isme sponsor olurlar. Youtube, instagram vs. bunun etkili yollarından. Tcr maceranızda Türkiyeden katılan rakiplerinizi incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız :harika: Gönlümüz hepinizin sponsorlarla oraya gitmesinden yana o başka :harika:

Sanırım yapabileceğim tek eleştiri kamera kullanımınızın biraz göz yorması. Vlog çekerken sağa sola döndürürken kamera öyle hızlı dönüyor ya da titriyorki izlerken biraz rahatsız edici olabiliyor.

Fatih Bey.Tarzınız cok değişik ve güzel bence.Bisiklet ile ilgilendiğim için Bisiklet videolarınızın çoğunu izledim.
Sonuçta bir emek harcıyorsunuz bununda bir karşılığı olacak tabii kide.
Eleştiride olacak.Bu eleştirilere en iyi şekilde yanıtı yaptığınız güzel işlerle veriyorsunuz zaten.
Sayenizde Bisikletle ilgili cok şey ögrendim.
Siz devam edin.Arkanizdayız.Takipteyiz.☺

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Geri