Scudo Sports

Askılı tayt tavsiyesi

ygtdkc

Daimi Üye
Tepki
229
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar askılı tayt almayı düşünüyorum. Ama beden konusunda sıkıntılarım var. Boyum 1.90 Kilom 79. Normalde taytta L beden giyiyorum. Yalnız işin içine askı girince kafam karıştı. L alsam askı kısımları çok sıkar mı boyumdan ötürü? Xl alsam da tayt bol olur sanki? Deneme şansım yok Erzurum'da olduğum için. İnternetten alacağım.
Bu arada tavsiye edebileceğiniz askılı tayt modelleri varsa yazabilirsiniz?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Scudo
Beden olarak L uygun olabilir fakat boy da sorun çıkartır. Benim uzun zaman önce satışa koyduğum Jeantex marka askılı tayt XL idi yalnız bu bile boydan sorun yarattı kullanamadım. Bu arada boyum 188 kilo 90. L bedeni askılı da hiç düşünme. XL beden belki boyuna göre ince olman sebebi ile olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ygtdkc
@MuratHan

Evet o ilanınızı gördüm biraz önce araştırma yaparken ve iyice dehşete düştüm ! :S Umarım kilodan kazanırım. Yoksa xxl almak yerine çuval alıp giysem daha iyi olur sanırım.

Benim boyum 1.98 kilom da 101.
b'Twin marka XL askılı tayt aldım, tam oldu. Hem tayt yeteri kadar sıkı hem de askılar cuk oturmuş durumda :)

• Beğen
Tepkiler: ygtdkc
Sanırım markaya göre bedenler değişiyor. Scott almayı düşünüyorum ama kullanan var mıdır acaba?

Merhaba dostlar, 50km+ için askılı/askısız tercihan jel destekli (şart değil) konfordan ödün vermeyen 150TL'ye kadar yurt dışı/içi farketmez bir tayt arıyorum. Decathlon 700 tayt kullanıyorum ancak başta memnunken şimdilerde hiç memnun değilim sanırım ped özelliğini yitirdi. Ayrıca aliexpressten bir askılı tayt almıştım o da pedi çok kaba hiç konforlu değil. Sonuçta iyi bir tayta ihtiyacım var ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca erdoğanlardaki indirimli scott rc pro taytı gözüme kestirdim bu ürünü kullanan var mı ? performansı nasıldır ?
(link)

uzun bir süre tayt kullanmadan bisiklet sürdüm sonra decathlondan başlangıç seviyesi (en ucuz olanı 300 serisiydi sanırım) bir tayt aldım. askılı olmamasından dolayı kayıyordu ve ped kısmı iyi değildi. bu nedenlerden dolayı beğenmedim. şimdi scott rc pro askılı tayt kullanıyorum memnunum. şu aralar decathlonda satılan şu modeli merak ediyorum birde buna bakabilirsiniz. (link)

Ben bu aero fit 900'u kullaniyorum. Memnunum (mavi jelli ped var) ama mesela 700 serisi turuncu pedli kisa taytimdan bariz sekilde daha konforlu diyemem.

Bir de ruzgari sadece belli kisimlari kesiyor, bacagin ust yan kisimlari soguk kaliyor. Yine de memnun sayilirim.

temiz 2. el düşünüyosanız bi bakın
(link)

@Hamid Asım, Bedenleri var ise başka tayt araştırmanıza gerek yok. Kendim kullanıyorum tavsiye ederim.

(link)
Uzun mesafede test etmedim ama ilk izlenim olarak gayet yeterli bir bakın derim.

Uzun süre kullanmadığım için bilemiyorum haklı olabilirsinz:harika:

bende askılı tayt konusunda kararsızım. forumu incelediğim zaman funkier taytlar hakkında herkes güzel şeyler yazmış. bende biraz araştırdığım zaman iki tayt gözüme çarptı. İki tayt arasında kararsız kaldım ve aralarında nasıl bir fark var açıkcası bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı?
(link)
(link)

Kafama takılan bir şey var askılı tayt konusunda. Diyelim yolda tuvaletimiz geldi. Yol kenarında durup hızlıca nasıl yapıyoruz askılı tayt ile? Onu sıyırması falan zor olmuyor mu? Normal tayta göre büyük bir dezavantaj bence.

@bisikletcicocuktaximmetro
En çok aklımı kurcuklayan sorulardan biri :D

Küçük abdestte sıkıntı yokta iş büyük abdeste gelince askıları çıkarıyorsunuz.

@bisikletcicocuktaximmetro

Geçen seneki giroda videolu açıklaması var :D gözlük çıkıyor kask çıkıyor forma çıkıyor falan büyük dert.

Geri