Merhabalar arkadaşlar, kısa dönem er olarak, hem eğitim birliğim hemde esas birliğim İzmir Narlıdere İstihkam çıktı. Sevgili forum üyelerinden askerliği buraya çıkan varsa haberleşebiliriz.
Orada yedek subaylık sınavına girmiştim. Epey bir gezdirmişlerdi sağolsunlar. Uzun dönem arkadaşlara orada kısa dönemden ne kadar asker olduğunu sormuştuk. O da 1 kişi olduğunu söylemişti. Eğer sistem değişmediyse şanslı kişilerden birisisin. Yer olarak her ne kadar güzel olsa da ve manzarası da var olsa da askerler pek memnun değillerdi nedense. Bilmiyorum Çağlayan arkadaşımız askerliğini yaptı mı ya da yaptıysa orada mı yaptı da rahat yer bilgisinin sahibi olmuş; benim gördüğüm kadarıyla rütbeliler biraz fazla disiplinliydi. Rahat edilecek bir yer gibi değil. Zaten amaç rahat etmek olmamalı askerlikte. Rahat etmek isteyen varsa çalışır, kazanır güzel bir tatile gider. Şimdiden hayırlı teskereler...
Askerliğimi Narlıdere 'de değilde,Bingöl'de yaptım,ayrıca akrabam Narlıdere istihkam okulunda askerliği yaptı,bize göre çok rahattı,evet askerlik kutsaldır,ama insanlara görevinden başka görev verip eziyette edilmemelidir..
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, gerçekten rahat bir askerlik geçiriceğim konusunda son derece inançlıydım istediğim oldu. Özellikle İzmir ilerde yaşamak istediğim bir yerdi, bu sayede bir ön alıştırmada olmuş olucak sanırım. Benim duyduklarımda orasının baya rahat olduğu yönünde oldu, tabi dediğiniz gibi tatile değil görevimizi yapmaya gidicem, disiplinli olmasınada sevindim açıkcası, çok rahat olmasıda iyi birşey değil.
Daha önce sadece 1 er olması ilginçmiş, hala aynı sistem geçerlimi bende bilmiyorum sanırım gidince netleşicek .
arkadaşım ben yedek subay olarak askerlik yaptım. eğitim yerimiz narlıdereydi. yer güzel. kısa dönem gideceğin için diğer askerlerle fazla muhattap olmayacaksın. şimdiden hayırlı teskereler...
Askerliği orada yaptım. Muhafız bölüğü biraz sıkıntılıdır ama güzel dönemde gidiyorsun. Kısa dönem sonuçta, acemilikten sonra rahatlarsın. Hayırlı teskereler...
Hayirli olsun. 17 sene once 4 aylik acemiligimi orada yaptim. Vucut ham oldugu icin egitimlerde ilk baslarda zorlanmistim ama iyi egitim yaptirdiklarindan dolayi, kilo bile vermistim. (Diger birlikleri bilmem de basimizdaki tegmen iyi disiplin sagliyordu)
Catalkaya'ya cikartirlar, yukarida su oldugundan yaniniza almayin. Hayirli teskereler simdiden.
sene 2005, aylardan kasım, 4 tertip giriş yaptım nizamiyeden
çatalkayada eğitimdeyiz ocaktı sanırım. 15 sene sonra izmire kar yağar.
karşıdan karşıdan tipi vuruyo. tüm general doğudan yeni gelmiş sokmuyo kapalı mekanlara. yapsınlar eğitimlerini diyo.
o iki gün kalan 73 güne bedeldi vallah. sonradan kıbrısa gittikte rahat ettik
askerliğin rahatlığı önce başındaki komutana, sonra sana bağlıdır.
altın kural: ne önde, ne arkada ortada ortada