Scudo Sports

Askere Gidiyorum adlı Vlog

Bugraacik

Forum Demirbaşı
Tepki
753
İsim
Buğra Açık
Bisiklet
Carraro
Herkese selamlar. 20 ocak cuma günü birliğime teslim olmak üzere yola çıkıyorum. Son kez karşınıza çıkmak için ufak bi video çekmek istedim. 6.dakikadan sonrasını izlemek keyfi seçenektir tabii :)

Kendinize iyi bakın dostlar, abiler ve IETT Şoförleri.

Scudo
Yolun açık olsun, hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah. Bisikletle konvoy yapıyor muyuz? :D

Çarşıda bisiklete bindim, birliğe bisikletle girdim challenge videolarını bekliyoruz. Yalnız içerden canlı yayın açmayalım :)

hayırlı teskereler.

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@Buğra C usta birliği için bazı düşüncelerim var ama biraz beklemek lazım :)

@Melih Çolak eyvallah hocam, tabii biraz sosyal hayatımızda uzak bi çevre ama belki denk gelebilir :)

@Owlknife eyvallah hocam sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Hayırlı teskereler. Askerlik ankara ise ziyarete geliriz hocam.

• Beğen
Yalan yok, bazen askerlik günlerimi özlüyorum. Çok garip bir his, yaparken bin kere isyan ettiğin şeyi özlemek. Orada çok farklı bir dünya var. Normal hayatta kesinlikle muhatap olmayacağın insanlarla sırlarını, düşüncelerini paylaşıyorsun.

Tavsiyem, kimseyi çok takmaman, kafa dengi üç beş kişi bulup genelde onlarla vakit geçirmen, geri kalanlarla da aranı her zaman hoş tutmandır.

Güle güle git, güle güle gel. Göreceksin, göz açıp kapayana kadar geçecek. Ben askere gideli 3,5 sene olmuş :)

Hayirli teskereler Bugra :D
Ben de " dikiz aynasina bakmayan öküz tank soforü " diye bir video bekliyorum :D :D

@Murat B.
Forslu bisiklet gördüğüne gore dur tahmin edeyim askerligi ya Gölcük yada İstanbul da yaptınız.

@necronomicon acemi ve ustalığın nereye düştüğünü bilgi veririm hocam, sağolasın :)

@Birhan K. Güzel temennilerin için teşekkür ederim abi, umarım dediğin gibi olacaktır :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN abi belki o tankçı ben olurum? :D ama usta birliğinde bi kamera götürme ihtimalim olabilir başım derde girmeyecekse.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Hayırlı teskereler.

• Beğen
@Bugraacik kardeşim hayırlı teskereler. Allah yardımcın olsun. Dost Bisikletler olarak yolunu gözlüyor olacağız.

@C.Koc Eyvallah hocam sağolun :)

@Şerif Feridun Askerdeyken 3-5 video çeken birinin youtube kanalını gördüm ama bilemiyorum biraz araştırmam lazım hocam.

@ceycey84 Bilmukabele bende sizin gibi güzel bir ekibe geri dönebilmek için gün sayıyor olacağım. Herkese tekrar selamlar.

Sana ve tüm askerlerimize hayırlı tezkereler inşallah.

(link)teskere
a. (te'skere) esk. 1. Sedye. 2. Yapılarda malzeme taşımak için kullanılan, dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç.
(link)tezkere
a. 1. Pusula: "Bu vaziyette en tabii çare, ona küçük bir tezkere yazmaktı." -R. N. Güntekin. 2. Bir iş için izin verildiğini bildiren resmî kâğıt: "Nihayet yol tezkerem yapıldı, üstüm başım düzeltildi." -Y. K. Beyatlı. 3. ask. Askerlik görevinin bittiğini bildiren belge.

@Bugraacik
Yakalanmadığın sürece sorun yok

Gitme. Kaçabiliyorsan kaç.
Köprüyü izle. Askere giderken bana mı sordun derler falan.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Kardeşim ALLAH yar ve yardımcınız olsun hepinizin. Sağ salın bitirip gelmeyi ailelerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Tam 10 sene önce gitmişim askere bazen insan özlüyor. İyi kötü bir sürü anıyla döneceksin. Artık yeter diyecekler. Herşeye rağmen vatan borcu..

Geri