Scudo Sports

Asker desenli forma yaptıralım mı?

Beni de ekle dostum. Formanın son halini paylaşırsak sevinirim.
(Bazı yöneticileri anlamak güç gerçekten. ) !!!

Scudo
Arkadaşlar forumdaki konulara +1 şeklinde yorumlar yazmayalım. +1 yerine katılıyorum veya benzeri bir kelime demek yeterlidir. :hhhhhh:

Nihai tasarım belli olduysa paylaşalım. Arka ceplerden birinin fermuarlı olması mümkünse ben de talip olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
@Cengo Beni de ekleyin, yarım fermuar olursa bence daha iyi olur.

Forma alacak olan arkadaşlar uygun görürse Bir kaç önerim olacak.

- Formanın ön tarafında göğüs bölümü Tinkoff formasındaki gibi sabit renkli olsa Türk bayrağı ve isim kan grubu o bölüme yazılsa daha okunaklı olur.

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.tinkoffsaxo.com%2Fwp-content%2Fuploads%2FScreen-Shot-2015-01-09-at-15.07.28.png&hash=5a716347e7130e7f4de8165a126fb10f

- Kollar reklam da olmadığı için biraz fazla boş görünüyor dikine bir çizgi veya hummel formalarındaki gibi bir desen olsa koyudan açığa doğru.
http://33.media.tumblr.com/db2fe5229620a288f7a808b06e42c50c/tumblr_inline_nb42ryPPO71rneywx.jpg
http://i2.wp.com/footballfashion.org/wordpress/wp-content/uploads/2015/04/chungju-hummel-2015-kit-2.jpg

- Arkaya da dikdörtgen Türk bayrağı olsa (altdaki formada olduğu gibi) bir de fermuarlı cep 6" olsa malum telefonlar sığmaz oldu.
http://www.weardirect.co.za/sites/weardirect.co.za/files/SA%20Flag%20Cycling%20Jersey%20Black%20Back.jpg

Mevcut tasarımın biraz fazla "sade" olduğu konusunda hemfikirim. Fikir vermesi açısından birkaç resim ekleyelim.

image.jpg image.jpg
image.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Salı günü saat 15:00 e kadar ödemlerin yapılması ve isim-soy isim-beden-kan grubu bilgilerinin firma ile paylaşılması gerekiyor. Arkaya Türk Bayrağı koymak gibi öneriler kolay ve hızlıca çözülebilir ancak tasarımda genel değişiklik yapmak isteyenler çoğunlukta ise, hangi marka ve logoların kullanılacağı, hangi bölgelere yerleştirileceği, ne renk olacağı vb. revizyonları acilen belirlemeleri ve ortak fikir birliğine varmaları lazım ki, sanırım bu konularda bir ortak fikre/anlaşmaya varana kadar üretimi kaçırmış olabiliriz :(

Forma almak isteyenler İsim-Soy İsim-Kan Grubu-Beden bilgilerini bana atarlarsa liste olarak firma ile paylaşacağım. Üretim yaklaşık 10 gün içinde tamamlanacak ve gönderiler firma tarafından adreslerinize alıcı ödemeli PTT Kargo ile yapılacak. 45 TL forma ücreti firma hesabına Salı günü saat 15:00 e kadar katılımcılar tarafından yatırılacak. Ödemesi yapılan formalar üretime alınacak.

Halen 9 kişiyiz, 1 katılımcı daha bekliyoruz :harika:

M. Burak KARADAĞ
Cengo
isamorgil
Bilal beki
Ersin savaş
1dost
Sadettin Z.
Schwarzeagle
Kazuya

ben kendi adıma sadeliğini sevdim bu formanın, üzerinde sürüsüyle reklam olan formalar zaten piyasada mevcut. bence bu ilk parti böyle sade şekilde basılsın, kalitesini kumaşını görelim, sonrasında reklamlı isteyen arkadaşlarınkine göre de bir parti yapılabilir?

@Cengo isim ve kan grubu omuza da yazılabilir, desenin üstünde pek hoş durmamış bence

yarım fermuar bence de daha iyi olur.

fiyat iyi de formanın kumaş kalitesi nasıl olacak? kipeo nun turdaki formaları gibi bir kumaş olacaksa bende alacağım. tasarım konusunda şu forma gibi yan taraflar navy, üst taraf açık mavi olsa daha güzel olur gibi

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/bulls-camo-blue-left-lowres-e1385586476991-jpg.26815/

fermuar da açık mavi yada lacivert renkte olursa daha iyi olur gibi sanki

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Yeşil mavi kamuflajlı, dışardan görenin "br dur bu asker mi" filan diye şüpheleneceği bir forma-tayt tasarımı olursa listeye beni de alın

@Schwarzeagle Yarım fermuar olabilir hatta deseni komple ortadan ikiye bölen fermuar olmazsa kamuflaj daha güzel görünecektir bence de.
@Kazuya isim ve kan grubu orijinal örnekte vodafone logolarının olduğu omuz üstünde boğaza yakın mı olsun diyorsunuz, yoksa kollarda kol ağzına yakın duracak şekilde mi?
@Angel kumaş kalitesi ve renkli fermuar hakkında bilgiyi @ghkoseoglu verecektir. Bizim tasarımda orijinalindeki gibi, yanlar-yaka-kol ağzı aynı renk / kollar bir ton açığı.

Tasarımın sadeliğine ben de katılıyorum biraz daha bir şeyler olsa kollarında falan ve göğüste daha iyi olabilir
Son hal bu mu şimdi

Tinkoff forması gibi bir şey olsa daha güzel

@Cengo kollarda kol ağzına yakın duracak şekilde derim ben

@Harun Sayı bu formayı alıp bir deneyelim. Herkes üründen ve firmadan memnun kalırsa sizin istediğiniz tarz orijinal yeşil kamuflaj için de ayrı bir çalışma daha yaparız.

@Angel Girayhan Bey korteks onaylı nefes alabilen bir kumaş kullandığını ve kalite konusunda çok memnun kalacağımızı belirtmiş. İzmir PAB, Yalova PAB, Kayseri PAB, Anadolu Bisiklet, Angora Bisiklet, Extrem Yol Grubu gibi gruplardan forma ve kalitesi hakkında bilgi alınabilirmiş. Fermuar gizli fermuar olacağından görünmeyecek.

Bu arada şunu da belirtmek isterim, başlığı siz açmıştınız ama bir ilerleme olmayınca ben forumdaki başka bir başlıkta okuduğum bilgiler üzerine konu ilerlesin ve hızlıca forma sahibi olalım diye forum üzerinden mesaj göndererek firma ile iletişime geçtim. İsterseniz projeyi bir miktar erteleyip, siz veya katılımcı diğer arkadaşlar farklı üreticilerle de görüşüp fiyat aldıktan sonra ortaklaşa karar verelim, seçtiğimiz üreticiye sipariş verelim.

Forumdan hiç kimseyi ve Girayhan Bey'i şahsen tanımıyorum. Dediğim gibi, bir formamız olsun hevesi ile süreci hızlandırmak için aracı olmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Henüz eksikleri olduğu aşikar. Şu haliyle çok sade. +Kumaş kalitesi hakkında bilgi gerekiyor. Tecrübeli arkadaşların yaptığı yorumlarda üstte yazılanların çoğuna katılıyorum. O nedenle aceleye getirilmeden ortak noktada eklemeler yapılabilir.

Formanın sade halini beğeniyorum. Yani üzerinde reklam bulunan onlarca seçeneğimiz var zaten buda böyle olsun (bakınız bisikler forum forması) . Ayrıca pekçok bisiklet gurubuna hali hazırda forma tasarladıklarına göre kumaş kalitesinin kötü olacağını düşünmüyorum.

-Mümkünse yarım fermuar olması tercih ederim.
-Sırt tarafta bayrak olması çok güzel olur.

@Cengo yani kamuflaj deseninin üzeinde olmasın da, iki dedğiiniz de mantıklı

buarada formanın arkasını hiç konuşmadık sanırım, ceplere ek olarak yatay fermuarlı cep falan düşünülüyor mu?

@Kazuya Ben şahsen reklam yer almasını istemedim diğer mesajlarda da reklam yazısı isteyen göremedim kollar çok sade kaldığından bir desen eklenmesi iyi olur diye düşünmüştüm. Tabi bu iş zevk işi herkes farklı birşey isteyebileceği için ortak nokta bulmak zor. Ancak bir kaç tane tasarım yapıp oylamaya sunularak çoğunluk memnun edilebilir. Ben açıkcası almayı isterim ama bunu alırsam bir dahakine farklı tasarım olursa onu da alamam.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Geri