Scudo Sports

Asker desenli forma yaptıralım mı?

@Angel kardeş bu tinkoff un yeni formaları çok berbat bence ya ne bileyim hiç Hoşuma gitmedi benim :) böyle tanıtımlarda güzel de bisikletçisinin üzerinde hiç güzel görünmüyor sanki bana göre :)

Scudo
tinkoff formasını temsili olarak koydum. aynısı olmayacak. tinkoff formaları çin sitelerinde de satılıyor ama kumaşın kalitesi belli değil. kipeo gibi bir firmaya yaptırırsak, fiyatına göre kaliteli bir kumaş yaptırırız

Kamuflajlı bisikletforum sitesinin mavisi ve grisi şeklinde olabilir.

Askerde bıktık kamuflaştan ben nedense hiç sevmiyorum. Hazır olanını almazdım diye düşünüyorum ama en giymem dediğin renklere ve modellere hayatında bir yer açmak cokiyi geliyor. Tecrübeyle sabit

Tasarım kadar formanın kalitesi de önemli, vücuda oturması lazım.

benimkiler trabzon renkli :cool:

1538657_394862527362675_862311799844185366_n.jpg 10452308_394197244095870_930830139849506089_n.jpg 11113011_394197210762540_5616515283120933010_n.jpg

Kamufle olmak için üretilmiş kıyafetleri trafikte bisiklet üzerinde kullanmak ne kadar mantıklı acaba? Dikkat çeken renkler kullanılsa hadi neyse ama karacı kamuflajı giyip bisiklete binmek kaza riskini arttırmaz mı? :D

@Cengo

şu formanın reklamsız hali yapılırsa bende alırım :)

Son durum nedir? Yaptıracak mıyız?

yaptıralım derim ben gayet şık çok hoşuma gitti,yaptırırsak alırım

bisiklet ve kamuflaj yanyana görmek istemediğim iki şey bırakın askerler giysin kamuflajı sizin ne işiniz var

@Fırat Y. benimde görmekten çok hoşlandığım birliktelik. zevkler ve renkler ...

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
mAVİ OLAN GAYET ŞIK DURUYOR. yAPTIRALIM (.

Perşembe Akşamı Bisikletçilerinin (İzmir PAB, Yalova PAB, Kayseri PAB, Anadolu Bisiklet, Angora Bisiklet, Extrem Yol Grubu vb) formalarını yapan Giray Bey'e mesaj ile ulaşıp örnek resmi paylaştım. Üzerinde reklam/logo/marka olmadan (genel kanı bu yönde görünüyor başlıkta) isteyenler için isim, soyisim, kan grubu, Türk Bayrağı olacak şekilde mavi kamuflaj desenli örneğimizin aynısını üretebileceğini belirtti. Minimum 10 adet sipariş ve 45 TL fiyat verdi. Ayda 2 kez forma üretimi/teslimatı yaptığından Salı gününe kadar 10 kişi olabilirsek formalarımızı hızlıca teslim alabileceğiz. Minimum 10 kişi Salı gününe kadar organize olamazsak, bir sonraki baskıya (15 gün sonra sanırım) yetişme şansımız da var.
Üretim tamamlandığında tüm formalar adreslere Giray Bey tarafından Antalya'dan gönderilecek. Gönderi ücreti PTT Kargo 5 TL.
Beden seçerken günlük kıyafetlerinizde kullandığınız bedenlere göre tercih bildiriniz diyor Giray Bey.

Evet, kimler istiyor? Listeyi oluşturmaya başlayalım.

Bulls-Camo-Blue-left-lowres-e1385586476991.jpg

@Angel

@Talha Ateş

@olympos

@1dost

@Anonim

@FelixTheCat

@srdrmrs

@soneryen

@Hüseyin Külcüoğlu

@isamorgil

@MurathanKaratmanlı

@isamorgil

@Ersin savaş

@Bilal beki

@Cengo mükemmel ben varım.

forma bedenlerinizi günlük hayatta kullandığınız tshirtlere göre belirlemenizi tavsiye ediyorum

Geri