Scudo Sports

Aşk sizin için neyi ifade etmektedir?

Scudo
birçok bakımdan aşk vardır farklı farklı yorumlar yapılabılır (((Aşk) acının diğer adı :D üzüntünün diğer adı şaka maka aşk güzel bir duygudur doğru kişiyle doğru zamanda doğru şekilde yaşanırsa güzeldir iyidr bence bunu ifade ediyor

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
aslında bu soruya esaslı bir cevap verebilmek isterdim ama herkese farklı şeyler hissettiren bir duygu aşk , uğruna neler yapılan nelerden vazgeçilen aşk ...sanırım resimler bu konu hakkında biraz daha düşündürecektir bizi. binlerce yıllık aşk hikayelerini hepimiz biliriz , çok şey var aşk adına söylenecek , yazılıp çizilecek , anlatılacak...........

Aşk; sonsuz bir ihtiyaçtır... Döngünün devamıdır, hareketin kaynagıdır.. biraz kafa karıştıralım :)
Aşk, uzun solukluysa güzel kısa ise acı vericidir :)

• Beğen
güzel olan olan her şey güzel değildir ya. aşkda öle bir şeytir işte tanımlandığındna anlmasız şeyler çıkan şeydir:D baya saçmaladım:D

• Beğen
Aşk, buzda slick lastikli 30hp'lik bir go-kart gibi dengesiz birşeydir :D

• Beğen
Gönül gözümüzün, kapılarımızın açılmasıdır. İlk açıldığında öyle bir eser ki rüzgarı yüzümüze yüzümüze çarpar sonra kapandığını sanırız ama o hala açıktır.

• Beğen
aşk benim için:
**çok yoğun bir acı duymak
**bır denemede 1. olup sonrakinde 14. olmak:)
**cevresndekılerın senı mazoşist sanmasına neden olmaktır:D

• Beğen
Beynimizin isteklerimize yenilmesidir, ki bence bu hiç iyi birşey değildir. Kolonya gibi uçucudur, geriye bir tek limon esansı kalır ki buna da saygı-sevgi denir. Eğer aşkınız sadece alkolse de geriye birşey kalmaz ayrılır gidersiniz.

Tabi bu dediklerim insanlara aşık olmak için geçerli, bence tamamen boş işler.. Zaten kendime anti-aşk tekniği buldum ama onlara girersem baya uzar :)

@Sahinoz

bence anılıyorsun asık olmak elımızde olan bır sey degıl ki u dedıgını ypmk için dıs dunyayla baglantını kesmelsın oyle degl mı:)

+ 1. prag. cok hos:)

Bence elimizde, sadece çok ciddi bir farkındalık gerektiriyor. Mesela bu teknik dediğim şeye başlamadan önce çok kolay aşık olan bir insandım, şimdi ise 2 yıl oldu bir kıza bile aşık olmadım ve gayet huzurluyum :) Kilit nokta tanımadığın insan hakkında hayali şeyler düşünmemek, yani insanı iyi olarak değil tüm kötü ihtimaller ise hayal edeceksin. Tanıdıkça da gerçekleri ile kötü ihtimalleri yer değiştireceksin, böylece tanımadığın bi insana aşık olmamış olacaksın, eğer tanıyorsan ve aşık olduysan da zaten kötü gidecek bir durum yok demektir..

• Beğen
aşk bile bile kendini karşı cinse tutsak etmektir.aşk senin senin ne istediğin degil onun ne istediğinin önem kazanmasıdır.daha bunun gibi bir sürü şey......

• Beğen
Geri