Scudo Sports

Asistan Hoop Markası Hakkında?

Benim arkadaşımda 78lik wake in gidonu var. Ara ara sürüyorum ama 68likten sonra alışması zor kendi fikrimce. ben sürekli asfalt yolda sürdüğüm için kendi gidonumda rahatım benimki 68 lik. Hiç uzun yol yapmadim onunkiyle o yüzden bilemiyorum ama ben surerken farketmeden ellerim içe doğru kayıyordu bence 78lik gidon sehir icinde çok fazla. Denemeden almayın derim ben Hocam. Bence de gidon boyunuz cok ideal atlanip ziplanirda aralardan da kaçılır onunla. Ben benimkiyle merdivenlerden de atlardım kaldırımdan da atlardim rahatım. (Ince lastiğe gectikten sonra artık sakin kullanıyorum)

Bu fotoğrafı buldum bunny yaparken gidonu dönmüş foto atmisti bahsettigim arkadaş. Düşün kadrana sığmamış gidon ne kadar büyükse 😳
Hocam wake gidonlar hakkinda bilgisi olan var mi ? Kimi cok kolay kiriliyor diyor kimi alakasi yok gayet saglam diyor, tesekkurler

Yukaridaki mesajimdaki fotografta gördüğünüz mavi gidon wake in arkadaşımın. Kendi çapında hor kullanıyor memnun.

• Beğen
Tepkiler: MokaPoT
Scudo
Yukaridaki mesajimdaki fotografta gördüğünüz mavi gidon wake in arkadaşımın. Kendi çapında hor kullanıyor memnun.
Wake ile xlc arasinda bayagi bir fark var fiyat olarak, dusunuyorum hala, geribildirimiz icin teaekkurler 🙏

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Aslı bisiklete fh900 ön göbek almaya gittim arka göbekten çok şikayetçi olan çıktığını göbeğin tırnak kırdığını ve artık satışı durdurduklarını söyledi ön göbeği aldım ve ertesi günü de iade ettim bir rulmanlı bir göbek bu kadar sert ve takılarak dönemez hatta kullandığım bilyalı ön göbek bundan çok daha akıcı ve temiz dönüyor..

Arka göbek ile 450km yol yaptım halen sorunsuz ancak başta söylediğim gibi sorun yaşayan çok insan olmuş ve artık tavsiye etmiyorum.

• Üzgün
1300km ukt sonrasında arka göbek halen sağlam freehub body nin tırnaklarında yada yatakta aşınma yok rulmanlar tamamen pürüzsüz diyebilirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Bisikletim 8 vitwsli 7 vitesli gobek almayi dusunuyorum uyarmi bide asistan hoop rh 500 alicam o markanin o modeli nasi

Rh 500 konusunda bilgi sahibi değilim kullananlar bilgi verirse sağlıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: rockshoxluxc100
Peki 8 vitesli bisikletim 7 vitesli gobege dusurursem ne olur

8'li kaset sadece 7'li kaset için olan göbeğe sığmaz. Ruble de kaset 7'li ile değişecekse sorun yok.
Ancak Asistan hoop rh 500 7/8/9 vites uyumlu olduğundan bu soruyu, nasıl bir işlemin amaçlandığını tam anlayamadım:
Bisikletim 8 vitwsli 7 vitesli gobek almayi dusunuyorum uyarmi bide asistan hoop rh 500 alicam o markanin o modeli nasi

• Beğen
Tepkiler: rockshoxluxc100
8'li kaset sadece 7'li kaset için olan göbeğe sığmaz. Ruble de kaset 7'li ile değişecekse sorun yok.
Ancak Asistan hoop rh 500 7/8/9 vites uyumlu olduğundan bu soruyu, nasıl bir işlemin amaçlandığını tam anlayamadım:
Reis tessekkurler ya alicamda yanlis almayayim diye sordum cok yardimci oldun

Geri