Scudo Sports

Asistan Hoop Markası Hakkında?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Yol bisikletim için 28 delik arka göbek ararken bu markaya denk geldim novatec e benziyor marka hakkında hiçbir fikrim yok bilgisi olan beni aydınlatırsa memnun olurum. Baktığım model bu başka mağazalarda stok mevcut
(link)
274453 dosyayı görüntüle

Scudo
Bende bu ürünü araştırıyorum acaba aldınız mı yada test vs imkanı bulabildiniz mi?

Bu ürunun altinda yazan 8910 vitesler icin spacer ayri satılir nedemek acep. Yani açıklayıcıliği yok alsam bende 10 vites var uyarmi uymami anlayamadim.

Bu ürunun altinda yazan 8910 vitesler icin spacer ayri satılir nedemek acep. Yani açıklayıcıliği yok alsam bende 10 vites var uyarmi uymami anlayamadim.
11 vites uyumlu bu modeli sanırım. 10 vites için spacer lazım mecburen.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletçijaws
Spacer takınca randiman alırmiyiz vites geçisleri iyi olurmu.yoksa bisey etkilemezmi . Hep bu şekildemi oluyor.yani spacerlami çözülüyor bu iş

Spacer takınca randiman alırmiyiz vites geçisleri iyi olurmu.yoksa bisey etkilemezmi . Hep bu şekildemi oluyor.yani spacerlami çözülüyor bu iş
Boşluğu gidermek için mecburen bu şekilde olur. Randıman ile spacerin pek alakası yok. Göbek nasildir bende bilmiyorum.

Doğa bisikletten bugun aldim.gelince göbeği örecem.spacer da aldim..11vitesi 10 vitese çevirecem bakalim olacakmi

Doğa bisikletten bugun aldim.gelince göbeği örecem.spacer da aldim..11vitesi 10 vitese çevirecem bakalim olacakmi
Yorumları bekliyorum hocam. Bende arka göbek degisecem de rh500 modeli de var uygun fiyatlı acaba o nasıl.

Dt swiss r460 jantta aldim. Jantı ördüm. Gayet saglam oldu. Akorunuda yaptim milimetrik oldu. Göbek güzel oldu. 10 lu rubleyi şak diye oturdu. En başta 1mm lik bir pul koyuyorsunuz.ben doğa bisikletten aldigim spaceri duz bir zeminde zımpara yaparak 1 mm ye kadar düşurdum. Bunu sulu zimpara yöntemi ile yaptim. 10 numara oldu hub seside guzel göbegin içinde asistan yaziyor. Herşey buraya kadar güzel. Gel gelelim lastigi janta geçirirken çok zorlandım. Eski jantlar 4 cm lik derin profildi kolay lastik takiliyordu. Bu jantlar derin olmadigi icin çok zor gecirdim lastikleri. Hatta plastik levyelerimi takarken kırdim. Acaba bu jantlar 700x 25 degilmi bilgisi olanda buna cevap yazabilirmi

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Dt swiss r460 jantta aldim. Jantı ördüm. Gayet saglam oldu. Akorunuda yaptim milimetrik oldu. Göbek güzel oldu. 10 lu rubleyi şak diye oturdu. En başta 1mm lik bir pul koyuyorsunuz.ben doğa bisikletten aldigim spaceri duz bir zeminde zımpara yaparak 1 mm ye kadar düşurdum. Bunu sulu zimpara yöntemi ile yaptim. 10 numara oldu hub seside guzel göbegin içinde asistan yaziyor. Herşey buraya kadar güzel. Gel gelelim lastigi janta geçirirken çok zorlandım. Eski jantlar 4 cm lik derin profildi kolay lastik takiliyordu. Bu jantlar derin olmadigi icin çok zor gecirdim lastikleri. Hatta plastik levyelerimi takarken kırdim. Acaba bu jantlar 700x 25 degilmi bilgisi olanda buna cevap yazabilirmi
Bende bu ürünü almayı düşünüyorum memnun musunuz herhangi bir sorun çıkarttımı ?

Yok mu arkadaşlar bu göbekten kullanıp bilgisi tecrübesi olan ??

Çin menşeeli bir marka. Aynı fabrikadan çıkmış gibi duran diğer markalar Quando, Guli, Shunfeng. Hangi modelini merak ediyorsunuz? Rulmanlı olanları var bilya yataklı olanları var. Kasetlisi var pasolusu var. Hepsi iş görür. Forumdan birilerinin kasetlisini kullanıp da kırdığını hatırlıyorum. Ben pasolusunu kendi bisikletime taktım rulmanlı versiyon. Muadillerine kıyasla ağır olduklarını söyleyenler de var.

En sonunda kendim aldım ve kullanmaya başladım henüz 150km yol yaptım akıcılık gayet iyi hub sesi yüksek ve ilk günkü gibi şimdilik herhangi bir sorun yok..
Çin menşeeli bir marka. Aynı fabrikadan çıkmış gibi duran diğer markalar Quando, Guli, Shunfeng. Hangi modelini merak ediyorsunuz? Rulmanlı olanları var bilya yataklı olanları var. Kasetlisi var pasolusu var. Hepsi iş görür. Forumdan birilerinin kasetlisini kullanıp da kırdığını hatırlıyorum. Ben pasolusunu kendi bisikletime taktım rulmanlı versiyon. Muadillerine kıyasla ağır olduklarını söyleyenler de var.
Çin değil menşei tayvan(aslı bisikletten aldığım bilgi) içersinde kullanılan rulmanlar ise japon üretimi nbk firmasına ait.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ağzımıza sakız olmuş işte ucuz ürünlere çin malı demek. Yine de çok uzağa sallamamışım.

Güncelleme: Şuana kadar 370km yol yapmışım arka göbekte bir miktar oynama var sadece jantı elle sağa sola oynatınca çok hafif hissediliyor gözle görülür durumda değil. Akıcılıkta herhangi bir kusur yok tıkırtı yok

UKT sonucunu da ekleyeceğim...

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
bi insan şunun 36 deliklisini yapmaz mı ya

açıklama kısmında 32 delik diyor :)

Başlıkta da 36 delik diyor. Satıcıya ulaşmak faydalı olabilir.

unknown.png

Cevap gelirse eklerim.

Ek, cevap geldi @MtB-BrS :
unknown.png

32 delik.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MtB-BrS
(link)

bu var ama kalitesi nasildir is görürmü fiyatini hak edermi almaya deyermi bilemedim, gerci benim önde sungfeng ama asistan hop daha mi iyi yada başka bi marka mi baksam rulmanli.
koozer var aklimda ama oda anasinin nikahi olmus.

Geri